Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 881
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Цитат
Аз лично съм мързел и в тази компания тук ми е добре Blush
И мен тук ми е добре,къде сега да тругвам да опознавам други мами Embarassed
Де да знам и аз,вече може да пишем двугодишни Mr. Green
хайде Лумия давай тогава  щом тититу не може:) Hug

# 721
Аз се включвам малко късно, ама явно съм много неорганизирана, та дори и да ви прочета, не успявам и да напиша...

Първо да са здрави и честити рождениците Йоанка, Давид, Андрей и Ваньо! Да растат весели, игриви и любознателни!

Моя Борис не играе с играчки и изобщо не се интересува от детско-бебешки забавления. Катери се по столовете, които си добутва навсякъде, понякога се заиграва на чешмата докато аз приготвям нещо. Интересуват го винтове, пирони, отвертки, кабели и всякакви такива, но само истинските... иначе играе предпазливо, но не мога да го оставям сам да си се занимава. Пишка на гърне и ако не бях толкова мързелива, може би щяхме вече да се ориентираме към сваляне на дневния памперс. Обаче ми е студено и не искам да го оставям гол, а обличането е бавно и трудно. Аз вкъщи често го държа с многократни пелени, та пак е много събличането.

За темата - аз съм от майките на по-малки, но ако ми разрешите, ще остана при вас.

# 722
  • Калифорния, САЩ
   Благодаря на всички за милите пожелания, не знаете колко драго ми стана от вашите думи  Hug Hug Hug .
   Прекрасни снимки видях, видео, страхотно настроение лъха от там, вкусни трапези и много любов се усеща. Благодаря, че споделяте тези уникални моменти с нас. Нашия РД мина тихо и спокойно, през деня скитосвахме из любимия парк и ходихме до един музей за влакове и железници /че сега сме на тема Томас§Приятели/. Хапнахме навън за обяд и едвам издържа Иван да се приберем и да си легне  Heart Eyes. Вечерта бяхме вкъщи с дядо му, а малкия откри колко забавни са балоните и не спря цяла вечер да играе с тях. Ще се опитам до ден-два да кача малко снимки и едно видео и ще ви го покажа. Нещо така ми е "организирано времето" от мънъка, че за нищо не ми стига, имам  не повече от 20-30 мин. на ден за да седна и отворя компютъра /вечер се приспиваме по един час и аз заспивам наравно с него, даже вече половинката се мръщи, че не "можел да ме види"  Simple Smile/.
   Зелката мнооого липсва, я да се отчете да я не мисля.
   До скоро, и още веднъж - благодаря!

А за името на новата тема, защо да не е "Дечица/Мънъци/Сладурковци от всички страни, добре сте дошли" (за да не вкарваме някакви граници за възрастта, може да има желаещи мами с малки дечица около 3-4 годинки, или както е Августа - на годинка и нещо)/

# 723
  • София
А за името на новата тема, защо да не е "Дечица/Мънъци/Сладурковци от всички страни, добре сте дошли" (за да не вкарваме някакви граници за възрастта, може да има желаещи мами с малки дечица около 3-4 годинки, или както е Августа - на годинка и нещо)/
Добра идея, ИркаHug
И аз не искам да се местя (макар, че съм в БГ отдавна)-
тук ми е уютно и приятно сред приятелки!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И едно видео от нас, за разполагащите с 5-6 минутки - как си играем с пъзелчето с животните и тяхната храна
Скрит текст:
Прекрасна е Ники и спокойна-как добре се справя с пъзела, браво!  Heart Eyes
Йоана се заседя да я гледа и приказваше успоредно с видеото...
Дано скоро се получи и при нас-забелязвам и дискретно насърчавам интерес към книжките,
а пъзелите-определено са страстта на Йоана (ще купувам и такъв като на Ники). Wink
Lumia, дерзай с новата тема-сигурна съм, че ще справиш подобаващо! 
Hug Hug Hug

Зелката, разпиши се! 
Как сте, как е Вико?

# 724
  • USA
Намерих 5  минути да видим до къде ще ми стигнат Simple Smile
Лекси е вече на голямо легло-кола Simple Smile правим му новата стая като на голямо момче и той много с я харесва.Участваше активно в избора на легло,завивки и вече 5 нощи спи непробудно чааак до 6 сутринта  Mr. Green Как можаха тия деца и двамата да са ранобудници като баща им.Лекси ще ни продаде вече ,такава логика вади,че ми събира очите.Помни всичко кое къде се намира и само като хвана в някоя посока с колата ми казва на къде сме тръгнали и през къде минаваме.
От както само аз се занимавам с тях е станал по-добър и обичлив към Андрей.Напомня ми да не го забравим(защото винаги слагам първо Лекси в колата)Тази седмица имахме много срещи с приятелчета и установих,че е започнал да измъква играчки от ръцете на другите деца както и на него правят Rolling Eyes Сгърнето сме до под крушата.Преди няколко месеца казваше и имахме няколко попадения,но от както Андрей се роди неще.Четем книжки,купихме боксерки заедно,казва ми ,че върши нещо,но като го питам иска ли да седне ,казва не и до там.Не го насилвам.Како със всичко останало го чакам сам да реши кога.Дано да е преди да навърши 3 Rolling Eyes
В тоя ред на мисли Брюкселина браво на Йоан за гърнето и за новото училище!А за гаджето думи нямам  Heart EyesДа ни покажеш снимки Simple Smile
Лумия много е сладка Ники! За темата аз нямам претенции,просто не ни подхожда вече заглавието Wink

# 725
Привет,

Много съм изморена след един дълъг ден на шопинг. Купих страхотни неща на страхотни цени и съм соу хепи.

Ето снимчицата която ви обещах - не е изобщо с хубаво качество, но....."сватята снима"

Намерих още една от предната разходка

# 726
Да наруша малко тишината настанала тук - заповядайте в НОВАТА ТЕМА, малко да се разпишеме на чисто Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт