Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 893
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
И аз се включвам да пожелая всичко най-хубаво за вчерашния рожден ден на Андрей!! Да е жив и здрав, много щастлив и да е радост и гордост за цялото си семейство!
Ася, Ники си води куклите на своето гърне и им бърше сополите, така че мисля, че е ситуацията е подобна. Според мен щом толкова обича Тимон, няма нужда от кукла. Поне е мекичък и не може да се удари. Ники така играе с плюшените Мики и Мини. Иначе ви се възхищавам на новия лекар. Ние сменихме една и тази на мен ми допада, но Ники никога не е във възторг като сме там. Сигурно и заради факта, че обикновено като сме там я боцват Simple Smile
При нас на второто тържество от 4 поканени дечица, 3 се разболяха и дойде само едно Simple Smile Хапването си беше на голямата маса и децата ядоха с нас, долу на малката маса имаше разни дреболии - плодове, гризки...
Люци, супер е, че майка ти ще идва, звучиш много развълнувано. Сигурно и децата - особено Мони - са много щастливи. А и все пак ще ти помага с това-онова.
Калалили, на теб пък честита заминала "помощ", сигурно ти е трудно с двамцата, но тя не изглеждаше много да ти улеснява живота така или иначе. Hug от нас!

# 706
  • USA
Ася не бях се замисляла за кукли до като не открих в музея ,че лекси много се забавлява с тях Сега и аз искам да му взема една в ИКЕЯ има меки такива,че да спася Андрей от мачкане. Laughing
Лумия пак ми е трудно,но спокойно! Нямам дразнители около себе си и контрола е в мои ръце.Ако нямам сили да изляза просто каним някой на гости ,а преди не ми се щеше.Тя все още е в страната ,но аз решавам кога да вижда децата.

# 707
  • UK
Дани, Йоанка е чудесна на снимките - много голямо момиченце ми се струва. Веселушка е май. Ди го раздава по-сериозен. Тук имаме за другарче още едно момченце родено на същата дата и ми е интересно да наблюдавам сходствата и разликите в характерите.
Ася, ние май още не сме в такава фаза. Нямаме любими играчки. Обичаме много влакове, багери, трактори и изобщо тежкотоварна техника. И сме много подредени и организирани - само нещо да не е на мястото си и настъпва криза. Днес в библиотеката, по време на класа по четене и песни, Ди забеляза че килима се е набръчкал и започна да стъпва отгоре му с краче и да си помага с ръка докато не го намести. Не се успокои, докато не изглади килима  Laughing
Калалили, супер е музейчето. Имаме нещо такова наблизо в една гора, че и отвън в гората има супер забавления за децата.

То ако Тими е тапичка, Ди е запетайка тогава, но ми се струва рано от сега да се съди за ръста им като възрастни. През пубертета момчетата така дърпат, че и тапичките редовно стават гиганти.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 11:05 от Peregrina

# 708
Ася,остави тим да си мачка и грижи за Тимон,не е нижна кукла според мен,той вече си има за кого да се грижи.Ние вече минахме фазата с куклите,понеже от кака има останали говорещи ревящи,сега само се имитират как плачат,но не се грижи за тях.Заиграва се вече с камйончета и коли,не че има много де,ама като излезем в парка и все гледа големите камйони на другите деца.Започна вече и доста добре да балансира с баланс колелото което му бях взела преди време,та сега се е концентрирал на него.

Калалили,разбирам те.И като бях с моята свекърва не можех да се организирам,хем не чакашпомощ ама хем пък ти се иска тяда се сети и това е много дразнещо.Аз и за това съм я одрязала тотално.
Лумия,Кайл и той не обича да ходи на лекар,аз не слагам ваксини и не знам защо го е страх.Има фобия от ракъвици,и като види доктора да слага ракъвици и направо полудява,не иска да ляга и на кушетката,не се чуства сейф,и обикновенно минава всичко с рев:)
Перегрина,много сладък давид.Ти кърмишли още?Иначе и аз така,нямаше да се удобри суровата торта и при нас.Браво за масата и приготовленията!
Тити,Андрюшко голям сладур! Heart Eyes

# 709
  • София
Дани, Йоанка е чудесна на снимките - много голямо момиченце ми се струва. Веселушка е май. Ди го раздава по-сериозен.
...
 То ако Тими е тапичка, Ди е запетайка тогава, но ми се струва рано от сега да се съди за ръста им като възрастни. През пубертета момчетата така дърпат, че и тапичките редовно стават гиганти.

И аз така мисля-момчетата се променят и "дърпат" много в по-късна възраст.
Освен това, пубертета им продължава до по-късно и е по-продължителен от момичешкия.
Така, че ще се радвате на промените в ръста им след години!  Wink

Йоана определено е весело (и щуро) дете.  Mr. Green
Много е палава и може да се забавлява с всякакви неща.
Например, в момента чопли един блистер от хапченца и изхвърля всяко парченце от станиола.
Как не ѝ омръзва да ходи до кошчето по  пъти, а напротив-харесва ѝ да е заета!
Joy

# 710
Как не ѝ омръзва да ходи до кошчето по  пъти, а напротив-харесва ѝ да е заета![/b] Joy
Ама това все си го мисля и аз..и всеки път се сещам за една статия, където пишеха, че децата обичат да правят нещо по много пъти един след друг..така си го"преговарят" и се учат Grinning средно по 16 пъти. Сигурно на Йоанка дори не и е стигнало блистерчето. А Дани, да ти се похваля, тъкмо хапвам твоя китайски ориз и е чуден, стана ни едно от любимите ястия Simple Smile
Ася, аз като Люци имах предвид, че щом си има Тимон и така си гохаресва, няма смисъл от кукла. Но иначе нищо лошо, ние първата я купихме така, че Ники си я избра, но сега играе с Мики и Мини най-много. А като цяло при нас голям хит са кубчетата с картинки сега..като и ги обърна всички на една картинка и я сглобява и сама. И пъзелите които купихме и получи също имат голям успех. И не на последно място Дуплото Simple Smile
При вас какви са тенденциите?

# 711
  • USA
Честит утрешен рожден ден на Ванюшата! Да е жив и здрав палав и игрив и все така да радва мама и тати!

Ир оздравя ли?
Лумия или Тити коя ще прави новата тема да я издокара вече за две годишни Wink

# 712
Happy Birthday на Ванката!Да расте живичък ,здравичък и много да ви радва Ирка!

# 713
  • UK
Честит Рожден Ден на Ваньо къдрокоско - да е здрав, щастлив и да има прекрасно детство  Hug

Перегрина,много сладък давид.Ти кърмишли още?Иначе и аз така,нямаше да се удобри суровата торта и при нас.Браво за масата и приготовленията!

Люци, да, още се кърмим, но вече сме се ограничили до сутрин за събуждане и вечер за заспиване и по мъничко през деня само в къщи. Бавно и славно вървим към пълно отбиване, но се старая да е плавен процес и по възможност по взаимно съгласие. Уморих се доста от кърменето, въпреки че виждам колко е добре за малкия от където и да го погледнеш. Иска ми се до лятото да сме се отбили окончателно.
Колкото до суровата торта, с мъжа ми си падаме по вегански режим със суровоядни елементи /и двамата сме вегетарианци иначе/ та  обичаме такива експерименти. Малчо също ги приема добре засега.

# 714
Ванка, честит рожден ден, мило момченце. И ти порасна вече. Нека все си здрав, щастлив, палав но без белички и все така весел.

Тити, прости ми че не честитих рожденият ден на Андрюшата на деня. Нека и той е послушен, палав, здрав, весел.

Аз не се вясвам много че съм в ДДС. Утре приключвам, но са се насъбрали толкова много други неща за вършене....Тази седмица съм си пуснала един ден отпуска и ще ходя на шопинг терапия в Холандия.

Йоан е послушан отново. Голяма любов са с приятелката му. Той и вика Алишия, а тя Яйо. Сега имат еднакви мотори - нейният розов, на Йоан син....Цял ден играят на яслата заедно, че и вечерта пак искат. Събота и неделя, не спират да питат един за друг...Много са сладки. Ще ви пусна снимчица само да ги получа.

Започнал е да ходи на тоалетната на яслата понеже там е ритуал и си иска. В нас, първо си свършва работата и после се хваща за дупето и вика Ка-Ка....Мъчим се вече да махаме памперса, ама има още много работа.

Записахме го на училище, незнам дали ви писах за това вече. Сега мъж ми ще минава испит по холандски че Йоан да е с предимство при записването, понеже ще продължава на холандкоговорящо училище. Ще ни кажат края на март дали има място някъде или не....Но поне докато не излезе място, той ще е в яслата. Ако има, от септември ще е ученик.

Хайде мами, отивам да спинкам....

# 715
честит рожден ден на Ваньо, да е здрав и силен, умен и чаровен! Ир,   Hug

брюксел, какъв тип е това холандско училище? При нас така или иначе най-най-ранно взимащите започват от 3 навършени, бритиш систем. Ясно ми е, че е някакъв прискул това, но не е нърсъри, така ли?
ние тъкмо вчера си говорихме за градина вкъщи, от есента жз. При нас нърсърита много, едно от друго по-скъпи Simple Smile

за темата -  ще остава ли тази тема в този вид? Някои от нас пишат в темата на по-големите, нови попълнения почти почти няма/аз дори не съм сигурна за две момичета, дето писаха 1-2 пъти/. Аз лично с радост бих отстъпила правенето на темата на друг  Blush

# 716
  • София

Честит празник на Ваньо!
С пожелание за много здраве, късмет и безгрижно детство!
Hug Hug Hug

Как не ѝ омръзва да ходи до кошчето по  пъти, а напротив-харесва ѝ да е заета![/b] Joy
Ама това все си го мисля и аз..и всеки път се сещам за една статия, където пишеха, че децата обичат да правят нещо по много пъти един след друг..така си го"преговарят" и се учат Grinning средно по 16 пъти. Сигурно на Йоанка дори не и е стигнало блистерчето. А Дани, да ти се похваля, тъкмо хапвам твоя китайски ориз и е чуден, стана ни едно от любимите ястия Simple Smile
Радвам се, че и на вас е станал любим "любимият" ориз!  Mr. Green
Аз на теория знам какво занимава децата на определена възраст, но... Naughty
на практика-винаги се чудя и радвам на ентусиазма и упоритостта у мъниците!
Йоана, както знаете, е изключително енергична, не спира и за миг...
Вечер заспива след като изтощи и приспи мен!
Mr. Green

# 717
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
честит рожден ден на Ваньо!!!! да расте мого жизнерадостен и много обичан!!!

уикендът бяхме в свеки и бях офф.
в петък РД на Тим мина повече от добре.
от 16.00 до 18.30ч.  Mr. Green
дойдоха 2 деца и се занимаваха чудесно, ние майките спокойно си пихме кафе и си бъбрихме.

благодаря на всички, качили снимки от техните празници - събрах идейки.. от Лумия си откраднах идеята със снимките - аз направих колаж от 24 снимки - за всеки месец по една.

Скрит текст:
направих маса със дребни нещица за хапване, децата си имаха малка масичка , тортата беше котка, че Тим много ги харесва... накрая си играхме с едно платнище - само Тим отказа да си играе, но на другите деца им хареса

# 718
Честит рожден ден на къдрокосия Ванко, нека е здрав, жизнен, щастлив и обичан и да радва прекрасното си семейство!
Ася, тази идея със снимките е доста популярна, струва ми се, че Зелката или Ир я бяха правили за годинката. Изглежда, че партито е минало супер, тази игра ми допада, ние още играем с балоните от нашето тържество Mr. Green
Брюксел, много мило това с Йоан и приятелчето от яслата - сладурчета. И браво, че имаш пак послушан, нека е добро момчето, че мама много работи Wink То и при мен Завръщането наближава..малко стрес имам да ви кажа.. Иначе тук системата е добре познатата ни от БГ - ясли, градини, училища..

# 719
Присетих се относно темата...ако решим да си останем в тази, аз бях почнала да я подготвям предния път и после тити я пусна преди да успея да се реализирам, така че имам някъде чернова Simple Smile но заглавието поне трябва малко да се адаптира Mr. Green Аз лично съм мързел и в тази компания тук ми е добре Blush
И едно видео от нас, за разполагащите с 5-6 минутки - как си играем с пъзелчето с животните и тяхната храна
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт