Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 890
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
 ooooh! пиасах аз за именниците пук то...

Ася,да ви е жив и здрав  Тим! Heart Eyes

а ти да се оправяш бързо!

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 23:33 от lyuckanova

# 676
  • София
Дани, стана ми мъчно като те чета.
надявам се да се промени ситуацията към добро.
аз съм преживяла нещо подобно, но при баща ми и майка ми.
накрая майка ми беше толкова отчаяна, че реши да иде да направят Киприянова молитва (майка не е вярваща, в църква не влиза). ходихме двете, тайно от баща ми.
няма да повярваш, но помогна!!!
само като идея.

Благодаря ти, Ася!  Hug Hug Hug
Дано имате чудесно парти-макар и по-късно!
  Hug

# 677
Здравейте мами, за много години! Дано 2014 ни донесе повече щастие е сполука!

Честит рожден ден на Тим! Да расте весело и жизнерадостно дете и мама и тете много да го слушат!  Ася, бързо оздравяване за да можете да празнувате дори и само двамата bouquet

Честит имен ден на малките именници - Ванката на мама Ир , Йоан на Брюксел,  Йоана на Дани и Йоанна на Анеда! Да са ви живи и здрави, момичета и много да ви радват!

# 678
  • USA
Честит рожден ден на Тим!Да расте живи и здрав палав и малко по-мрънкав Winkвсе такъв веселяк и бунтар!Весел празник и бързо оздравяване на мама!
Честит имен ден и на Ванката ,Йоана и Йоан! Бъдете живи и здрави дечица и много да радвате родителите си!
Ирка и ти да оздравяваш бързо!
Дани дано си оправите отношенията! Hug И ние не сме в най-добри такива ,но това се очакваше. Sad Дани баба ми казваше "с мама и тате до море,с либе през море" Семейството преди всички.
Люци дано се заразим всички от доброто ти настроение и да не те напуска цяла година! Hug
Нямам време да пиша ,но се надявам скоро да се промени.
Гуш на всички и до скоро

# 679
Ееех, и аз да се включа най накрая.

Първо - Тим, честит втори рожден ден!!! Да си жив и здрав, много да слушаш мама и да и помагаш повече. Бъди палав но без белички. Много късмет и щастие ти желаем. newsm67

Мила Ники, извиняваме се че на патерички ти честитим, но пък ти желаем да си все така чаровна и финна дама. А мама да ти направи цяла колекция от прекрасни шапки които ти отиват толкова много.

Щастливка, честит рожден ден на патерички на Ази!!! Много чаровни мъже имаш около теб. На ръце трябва да те носят.
И аз бях изненадана от прическата на Ази  Hug

Григ, честит рожден ден на Пепи също на патерици. Ама, такава съм аз....уж не забравям ама няма време за компа... Да е жи в и здрав. Пусни някоя снимчица да го видим господина колко е пораснал.

Ей дойде време и за почерпката. Благодарим за поздравите. Йоан получи за подарък мотор и не спира да го кара навън. После го паркира до количката, казва му Даах и се качва по стъпалата.

Да се чувстват поздравени и другите именици - Ванко на Ир, двете Йоанки сладуранки.
Много много да слушате дечица малки сладки.

# 680
  • UK
Честит Рожден Ден на Тими - да е здрав, щастлив и късметлив. Може и палав да е и да спира на мама тока понякога, но аз си мисля че тези бунтари стигат далеч в живота и оставят следа след себе си. Моят е послушко, но от време на време като прояви вироглавство се успокоявам, че ще има характер и няма да е овчедушен. Все ги искаме послушни и изпълнителни дечковци, пък като порастнат да са силни и независими характери, отстояващи себе си - искаме орли, пък възпитаваме овци. Говоря генерално, основано на наблюдения около мен, някоя мама да не се засегне сега  Peace Ася , бързо възстановяване ти желая.

Честито и на именничетата Ваньо, Йоанка, Йоаннка и Йоан - растете здрави и щастливи, дечица мили   bouquet

# 681
Честити празници!
Честит рожден ден на Тим!
Честит имен ден на Ванко на Ир, на Йоана на Дани Миланова, на Йоан на Брюкселчето!
Честита Коледа по стар стил!
На всички желая здраве, щастие, късмет и веселие!                    
Щастливка, много хубаво настроение лъха от празника ви! На добър час на новата работа на ТМ, пък дано скоро му се отвори по-добра възможност Simple Smile
Дани, вие да сте здрави, пък другото ще се нареди!
Калалили, останахте ли си само семейството вкъщи?

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 00:23 от Августа

# 682
  • София

На днешната дата преди 2 години в 9,45ч
се роди нашата прекрасна дъщеричка Йоана.
Да ѝ е честит втория рожден ден,
да има безгрижно детство и безброй мигове на щастие,
да ни е здравичка и усмихната,
много късмет да я съпътства през целия ѝ живот
!

Честит празник и на нейния астрален близнак Давид! newsm59
С пожелание за здраве, късмет и много любов!

# 683
  • Калифорния, САЩ
   Дани, да ви е жива и здрава Йоана, да си е все такава дива козичка, малко по-малко  Laughing вироглава; да ви радва и изпълва дните и живота ви с усмивки, смях и удовлетвореност! Много целувки от мен и Ваньо  Hug Hug Hug !
   Перегрина, честит празник и на вас с Давид, пожеланията ми са същите като за снахичката, разпиши се да кажете как я карате.
  Наздраве и весел празник!

# 684
  • София
ir74,  Hug Hug Hug

# 685
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Честит рожден ден на Йоана и давид!!! да растат здрави, жизнерадостни и самоуверени деца!!!  Hug

# 686
Честит рожден ден на Йоанка и Давид. Пожелавам ви всеки ден да бъде игра и
всяка игра да бъде като слънчев и топъл ден!

# 687
  • USA
Честит рожден ден на Йоана и Давид! Да са живи и здрави палави игриви и много щастливи!

# 688
  • UK
Благодаря ви, мами за хубавите пожелания. Малкото ни парти ще е в събота, а днес се почерпихме само семейно навън, пък и времето ни направи подарък и беше слънчево и Ди си поигра добре навън.

Йоанка, Честит Рожден Ден, мило астрално близначе. Бъди здрава и щастлива и безкрайна радост и гордост на мама и тати  Hug

Като ни мине партито ще пусна няколко снимки да ни видите порасналия младеж  Peace

# 689
Честит рожден ден на Йоанка и Давид!Живички и здравички да растат и много да радват мама и тате!!!!

Общи условия

Активация на акаунт