Автоимунен тиреоидит на Хашимото (29)

• 74 457
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Sesil, в коя лаб-я си прави изследването в Плевен? И аз имах проблем с лабораториите.Реших да изследвам пролактин и ст-ста беше 10257  Shocked Ходих да се разправям и какво нищо, казаха ми, че докато са писали моето изследване по погрешка са написали 0. #Shocked

# 436
Sesil, в коя лаб-я си прави изследването в Плевен? И аз имах проблем с лабораториите.Реших да изследвам пролактин и ст-ста беше 10257  Shocked Ходих да се разправям и какво нищо, казаха ми, че докато са писали моето изследване по погрешка са написали 0. #Shocked
Първите изследвания ги направих в Биолаб, а вторите в Екзакта медика. Сега искам да видя как са TSH хормоните и не знам къде да отида. Предполагам, че си от Плевен, коя лаборатория би ми препоръчала?

# 437
Тая жега ме убива. По цял ден съм като цапната в главата, едва дишам... мързи ме, отпаднало ми е, апатична и безразлична съм към всичко и постоянно ми се спи.
Оплаках се.  Laughing

# 438

[/quote]
Първите изследвания ги направих в Биолаб, а вторите в Екзакта медика. Сега искам да видя как са TSH хормоните и не знам къде да отида. Предполагам, че си от Плевен, коя лаборатория би ми препоръчала?
[/quote]

Не, не съм от Плевен, но ходя в Кирм и та си правих изследванията. Може там да си пуснеш изследването!

# 439
  • София
Мереленда ooooh! същата картинка+потене,като че съм 200кг.свиня Tired

# 440
Мереленда ooooh! същата картинка+потене,като че съм 200кг.свиня Tired
О, това го забравих, ама то е ясно.
Още 3-4 дена да правя контролата и да видя накъде съм.

# 441
  • Бургас
За жегите - и аз ви се оплаках преди, още съм така. Не ми е останало време да отида да пусна контролно изследване, около 15-ти най-късно обаче ще го пусна и ще видим кой накъде е  Mr. Green

# 442
  • Sofia
Чувствам се прекрасно,на Боровец,повече от 19-20 градуса не е било вече седмица,няма потене и задух,направих си и изследване,всичко освен МАТ е в норма... Hug

# 443
  • София
Само аз ли съм ок в жегите newsm78

# 444
Здравейте, след като мина първичният ми преглед при д-р Персенска следва проследяване на овулацията и спермограма. За съжаление д-р Персенска ще бъде в отпуск през по-голямата част от август, дали мога да запиша час за проследяване при д-р Шевтекова и след това да продължа при д-р Персенска? Не ми се иска да пропускам август...

# 445
Извинте обърках темата Embarassed Embarassed Embarassed

# 446
При нас е 25 градуса, супер е за сега Wink
Но като стане над 30 ...... ooooh!

# 447
  • София
  На мен пък вечер даже студено ми става...........тези дни си е направо хладно,преди ми беше горещо...сега пък студено......няма оправия.
 Аз си направих изследванията в Бодимед и лекарите при които ходих после ми казаха изследванията,които трябва да направя след 1 месец...пак там да ги пусна. newsm78

# 448
В жегите и на мене ми е супер гадно....потя се като слон, сърцебиене, уморена съм, глава ме боли....тъпо... Дали пък да не си намаля малко дозата? Лекарката ми каза да пия 3 дни по 50, останалите по 25 мг, ако видя, че ми е много - само два дни по 50, останалите 25. Това ли са симптомите на предозиране, че забравих какво ми каза newsm78... Утре май ще и звъня...

# 449
Tanya.d, точно това са по принцип симптомите, особено сърцебиенето е симптом на предозиране с л-тироксин при мен, но най-добре се обади на лекарката си и тя да каже Wink  Peace

Общи условия

Активация на акаунт