Професионални серии за коса - тема 52

• 67 339
  • 738
  •   2
Отговори
# 285
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, донесоха ми от Мароко натурално арганово олио, ръчно добито. Как да го ползвам, имате ли представа?

# 286
  • София
дами, не съм чела назад темите, но искам да ви попитам за един продукт: Uniq One на Revlon мисля, че е. Някой ползва ли го? Има ли го в БГ?
Аз го пробвах веднъж и доста ме впечатли, искам да си го купя, но се чудя дали ще го намеря...  newsm78

Скрит текст:

Можеш да си го поръчаш от тук - http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-6209
Аз от тук си го взех и много ми харесва.

# 287
Момичета, донесоха ми от Мароко натурално арганово олио, ръчно добито. Как да го ползвам, имате ли представа?
На мен ми хрумва да сложиш малко от него в маската за коса.

# 288
Вчера измих косата си с Митик Оил - шампоан и маска за всякакъв тип коса. След това използвах и олиото за краища на Макадамия. Резултата е доста добър и косата ми не е нито прекалено твърда както става от протеиновите продукти, нито прекалено хидратирана (това го получавам от Макадамия ш-н и балсам Tired).

# 289
Вчера измих косата си с Митик Оил - шампоан и маска за всякакъв тип коса. След това използвах и олиото за краища на Макадамия. Резултата е доста добър и косата ми не е нито прекалено твърда както става от протеиновите продукти, нито прекалено хидратирана (това го получавам от Макадамия ш-н и балсам Tired).

Аз отдавна се чудя за Митик Оил-шампоана и маската,дали хидратират добре по суха и боядисвана коса,или идват слаби newsm78

# 290
  • Бургас / София
Хидратиращият шампоан на Макадамия е много добър . Моята коса попринцип знаете, че е с мазни корени, но този шампоан въобще не ми утежнява, засега съм го ползвала 2 пъти от тестер. Много хидратиращо действа, косата ми е лъскава малко твърда на 2-рият ден няма омазняване, а преди 3 дни се филмирах, че ще лъсна  Mr. Green . Обаче, на третият ден да не ви казвам какво  ОЛИО е, ако се остави, но аз задължително на третият ден си мия косата иначе не мога да се понасям, направо  Mr. Green

# 291
  • Отвъд алеята зад шкафа

Добре, ама трябва ли да го отмия напълно? Притеснявам се да не би да остана с мазна коса.  newsm78

# 292
Благодаря на включилите се за Uniq One - знаех си, че тук трябва да питам!   bouquet

# 293

Добре, ама трябва ли да го отмия напълно? Притеснявам се да не би да остана с мазна коса.  newsm78
Според мен да,слагаш няколко капка в маската като я нанасяш и после отмиваш.

# 294
  • в 1001-та нощ

ако ще го ползваш, като финиш - започни с 1-2 капки, разтрий ги между дланите и с тях масажираш косата от краищата към скалпа ....ако количеството е недостатъчно - на всяко следващо ползване увеличавай, докато стигнеш до желаната доза  Peace

В маска можеш също да слагаш по 1-2 капки и да експериментираш кое количество е удачно Peace  , имай предвид, че и нуждите на косата се променят, така че колко ще добавиш зависи и то това, от какво се нуждае в момента  Peace

# 295
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря за насоките, ще пробвам с 1-2 капки първо.

# 296
  • Атлантис, Галактика Пегас
На Рибка има нов код  Серия за изтощена коса Alfaparf Midollo di Bamboo -10%
Скрит текст:
въведете код: MIDB10
Кода е действителен до 9 юни
за тази серия http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … mc_eid=5e4ed0aea3
Нещо да ми кажете за серията?

# 297
  • Бургас
Аз имам тази маска : http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … rging-mask-250-ml
хубава е, съчетавам я с шампоана ДК на Лакме, протеинова е, плътна консистенция, уплатнява косата иии мирише силно на  окосена трева  Simple Smile

# 298

За Орофлуидо - при мен не изсушава, но аз за финиш ползвам еликсира им, който си пасва, може би при друг финиш ще е по-добре.

Да, и аз мисля че от финиша дойде този ефект. Следващия път ще пробвам само с Митик Ойл и без сешоар.
Аз имам тази маска : http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … rging-mask-250-ml
хубава е, съчетавам я с шампоана ДК на Лакме, протеинова е, плътна консистенция, уплатнява косата иии мирише силно на  окосена трева  Simple Smile
Моето мнение се припокрива и освен това получавам една хубава еластичност на косъма.  Heart Eyes

# 299
На Рибка има нов код  Серия за изтощена коса Alfaparf Midollo di Bamboo -10%
Скрит текст:
въведете код: MIDB10
Кода е действителен до 9 юни
за тази серия http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … mc_eid=5e4ed0aea3
Нещо да ми кажете за серията?

Аз шампоана съм ползвала ,но нещо не ми действаше добре на косата, за маската ще рискувам да поръчам, а и отзивите са хубави  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт