Професионални серии за коса - тема 52

• 68 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Атлантис, Галактика Пегас
На Рибка има нов код  Серия за изтощена коса Alfaparf Midollo di Bamboo -10%
Скрит текст:
въведете код: MIDB10
Кода е действителен до 9 юни
за тази серия http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … mc_eid=5e4ed0aea3
Нещо да ми кажете за серията?

Аз шампоана съм ползвала ,но нещо не ми действаше добре на косата, за маската ще рискувам да поръчам, а и отзивите са хубави  Heart Eyes

Ами аз го сложих в скрития текст още при публикуване  Peace Wink

# 301
Много моля,ако някой е ползвал Elixir Ultime  и Olio Relax на Kerastase да ги сравни.  bouquet
Чудя се дали да повторя Olio Relax или да пробвам нещо ново.
Ползвала съм ги само от пробичка, но все пак,
на моята изсветлена коса, фин косъм, разликите, които установих са, че  Oleo Relax е по-гъст, по-подхранващ и заглаждащ го усетих, хареса ми. Elixir ultime почуствах много, прекалено лек, нямаше ефект при мен, нищо.

Аз да ви споделя, че ми свърши Инициалиста, без да го пестя изкарах почти месец и половина, сега ще ми липсва  Laughing , но ще почивам.

Явно не съм усетила правилно гъстотата, благодаря на Feeling за корекцията   bouquet

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 14:52 от setony

# 302
setony, съгласна съм с всичко, освен за гъстотата. Не видях да се упоменава, но по подразбиране приемам, че за финишите се пита, нали?    newsm78
Серумът Олео Релакс е доста по-течен от Еликсира. Останалото обаче, си описала, както го чувствам и аз.    Peace

# 303
setony, съгласна съм с всичко, освен за гъстотата. Не видях да се упоменава, но по подразбиране приемам, че за финишите се пита, нали?    newsm78
Серумът Олео Релакс е доста по-течен от Еликсира. Останалото обаче, си описала, както го чувствам и аз.    Peace
...и аз за финишите реших, че се пита...ами, приемам поправката ти за гъстотата, тъй като имах само пробички и най-вероятно това не съм го запомнила, просто отведнъж така ми се стори  Blush Ще си коригирам поста, за да не подведа с това...

# 304
Да споделя за таза серия на Редкен,вече пробвана http://www.feelunique.com/p/Redken-Smooth-Lock-SOS-Pack, маска много ми хареса,хидратира и изглажда, за разлика от шампоана, който ми беше доста лек, за суха коса най вероятно не е подходящ точно този newsm78

# 305
Да споделя за таза серия на Редкен,вече пробвана http://www.feelunique.com/p/Redken-Smooth-Lock-SOS-Pack, маска много ми хареса,хидратира и изглажда, за разлика от шампоана, който ми беше доста лек, за суха коса най вероятно не е подходящ точно този newsm78

Интересно ми стана какво означава "лек" шампоан? Маска, балсам, спрей може да са "леки" т.е. да няма осезаемо действие от тях за косата, но шампоан  newsm78 той освен да измие (без да пресуши косата все пак), какво друго очаквате от него?

# 306

Интересно ми стана какво означава "лек" шампоан? Маска, балсам, спрей може да са "леки" т.е. да няма осезаемо действие от тях за косата, но шампоан  newsm78 той освен да измие (без да пресуши косата все пак), какво друго очаквате от него?

"лек" исках да кажа в смисъл че не усетих да ми хидратира добре косата, а дори ми я попресуши,но все пак е smooth и явно за това е така,а не hydra newsm78 Simple Smile

# 307
  • в 1001-та нощ
Feeling  Hug ще споделиш ли отзиви и за онази приглаждаща серия на Шу Уемура, както и ако може за фаворитите ти в укротяването  Blush

# 308
Здравейте!  Hug Много отдавна не съм писала. Може ли някой да се включи с отзиви за серията Bein Chroma Captive за боядисана коса на Керастаз? Сляга ли косата или уплътнява?

И ако може да ми препоръчате уплътняваща серия, но НЕ на Керастаз, че вече всичките от зелената серия изпробвах и ми се иска малко да сменя... Отзиви за кератиновата (синята) на Лореал?  newsm78

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 16:29 от ♥Пандичка♥

# 309
Отзиви за кератиновата (синята) на Лореал?  newsm78

Недобри от мен. Доста омасляващ усещам шампоана за серия, която набляга на кератин и запълване на косъма.    Confused   Маската пък намирам за посредствена. Премахва неприятният филм, който оставя при мен шампоана, но се усещам уплътняване, а по-скоро остъргване на косъма.  Въобще, несполучлива серия.   Confused

Feeling  Hug ще споделиш ли отзиви и за онази приглаждаща серия на Шу Уемура, както и ако може за фаворитите ти в укротяването  Blush

Ох, отдавна беше, но я помня.   Heart Eyes
Фина, изпипана работа!   Heart Eyes
Шампоанът не заплита, но и не омазнява косата. Отпуска я.
Балсамът приглажда и след него косата лесно се оформя в подредени кичури, не хвърчи, но и не залепва за главата.
Ароматът е силно парфюмен, сладникъв.   newsm76
В личната ми класация:
1. Shu Uemura - Shusu Sleek
2. Alterna - Smooth Bamboo
3. Kerastase - Oleo Relax

*Като:
Последната е най-тежка, а средната е най-лека.

bouquet

# 310
  • Бургас / София
Много неща за скалпа съм ползвала, но сега се спрях на Джойко  Daily Care Treatment Shampoo, ако някои е ползвал шампоана да сподели мнение   bouquet

# 311
  • в 1001-та нощ
...

Ох, отдавна беше, но я помня.   Heart Eyes
Фина, изпипана работа!   Heart Eyes
Шампоанът не заплита, но и не омазнява косата. Отпуска я.
Балсамът приглажда и след него косата лесно се оформя в подредени кичури, не хвърчи, но и не залепва за главата.
Ароматът е силно парфюмен, сладникъв.   newsm76
В личната ми класация:
1. Shu Uemura - Shusu Sleek
2. Alterna - Smooth Bamboo
3. Kerastase - Oleo Relax

*Като:
Последната е най-тежка, а средната е най-лека.

bouquet

wow  Rolling Eyes успя да ме изненадаш  newsm78 очаквах да е в пъти по-тежка от релакса, която ми е много любима  Embarassed

# 312
Какво да кажа?!     33uu    И аз с такива съмнения я взех. За приглаждаща серия е доста премерена.     Peace

# 313
  • Варна
Feeling,много полезен пост   bouquet
Аз си мислех,че са по-тежки и двете серии.Олео релакса изобщо не ми е тежка-идеална ми е.

# 314
  • Varna
Момичета, донесоха ми от Мароко натурално арганово олио, ръчно добито. Как да го ползвам, имате ли представа?
За аргановото масло от Мароко-на мен ми донесоха преди две седмици-там казали да се разтварят с няколко капки лимон и се втрива в корените.После се измивам с шампоан иначе косата остава мазна.
Имам следният въпрос-какво разбирате под "Жадна"коса.След шампоана слагам маска(Лореал Ейдж),седя около 10 минутки и след това няма почти нищо за изплакване.Сякаш косата я е поела цялата-това ли означава"жадна" или просто е от маската?

Общи условия

Активация на акаунт