Професионални серии за коса - тема 52

• 68 601
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
момичета,
да ми предложите някакъв протеинов шампоан  Hug

# 316
  • Варна
момичета,
да ми предложите някакъв протеинов шампоан  Hug
Бейн де форс на Керастас и Шампоан против косопад и накъсване-Natur Vital.
Това са любимите ми протеинови шампоани.Вторият не е професионален,но е с много хубав състав,с витамини,косата става много бляскава и жива още с първото ползване.По принцип действието му е насочено предимно към скалпа,но се отразява чудесно и на косата.

# 317
Днес се измих с тониращия на Лакме. Харесва ми като шампоан. Определено хидратира,но не виждам голям ефект откъм тониране. Да не би да трябва да го оставя да подейства малко? Thinking
След него сложих маската на Макадамия,много я харесвам,и косата пак си ми е ок,защото беше станала леко суха.
Кажете,моля, топката на Тиджи какво действие има. Много й се чудя. Някъде продават ли малки разфасовки? Омръзна ми да се затрупвам с неудачни за косата ми продукти

# 318
  • Варна
Кажете,моля, топката на Тиджи какво действие има. Много й се чудя. Някъде продават ли малки разфасовки? Омръзна ми да се затрупвам с неудачни за косата ми продукти
може да помолиш някой от размените да ти отсипе ,малки разфасовки няма.Иначе действа едновременно изглаждащо , подреждащо и уж не е за обем но на мен поне някак ми напомпва косата и изглежда плътна .Ето тук е най -евтина

# 319
Момичета, дано не подведа някого. Знаете, пак клишето за индивидуалностите.
Благодаря за оценката, надявам се наистина да е полезен пост.

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 22:22 от Feeling

# 320
може да помолиш някой от размените да ти отсипе ,малки разфасовки няма.Иначе действа едновременно изглаждащо , подреждащо и уж не е за обем но на мен поне някак ми напомпва косата и изглежда плътна .Ето тук е най -евтина

Благодаря ти:-)

# 321
  • София
Аз препоръчвам серията Форс Архитект на Керастаз  Heart Eyes

# 322
Добро утро!
Ние страхотно се "разработихме" с олиото на Макадамия. Адски съм доволна  Heart Eyes Изключително хидратира и омекотява косата(балансирам с протеина на Чи-напомпвам косата с него,после омекотявам с Макадамията).
Тук пак се заговори за топката на Тиджи.Аз май май доста често я прескачам,най-често правя косата на сина ми  Simple Smile Ако я ползвам то е да загладя фризи-тата.Прекалено протеинова ми идва и след нея косата ми е доста суха.Като цяло е добър продукт,както казах за фризитата ми върши чудна работа,а големия син е зарибен като мама,все иска "лилавата топка"  Grinning

# 323
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета... Имам един въпрос какво знаете за тази технология??? http://oferti.data.bg/sofia/krasivi-kosi-0qrz9/ec:e451542ede367/ … 8977393/?dc=18614
Ще си съсипя ли косата ако си направя букли по това нещо?  newsm78

# 324
  • София

Имам следният въпрос-какво разбирате под "Жадна"коса.След шампоана слагам маска(Лореал Ейдж),седя около 10 минутки и след това няма почти нищо за изплакване.Сякаш косата я е поела цялата-това ли означава"жадна" или просто е от маската?

Като жадна определям своята коса, която колкото и хидратиращи продукти да й сложа никога не й е много и не клепва и не изглежда мазна. Независимо колко е силно хидратираща маската после мога да сложа няколко мазни финиша и косата ги попива идеално без да е слепнала.

# 325

Имам следният въпрос-какво разбирате под "Жадна"коса.След шампоана слагам маска(Лореал Ейдж),седя около 10 минутки и след това няма почти нищо за изплакване.Сякаш косата я е поела цялата-това ли означава"жадна" или просто е от маската?

Като жадна определям своята коса, която колкото и хидратиращи продукти да й сложа никога не й е много и не клепва и не изглежда мазна. Независимо колко е силно хидратираща маската после мога да сложа няколко мазни финиша и косата ги попива идеално без да е слепнала.
И аз така определям "жадната" коса.Моята е такава!

# 326
Пак да повторя молбата си от вчера. Може ли някой да ми препоръча 1. уплътняващ шампоан различен от сериите на Керастаз и 2. серия за боядисвана коса.  Hug

Фийлинг, значи синият Лореал не уплътнява, а по-скоро заглажда, така ли?

# 327
  • София
Пак да повторя молбата си от вчера. Може ли някой да ми препоръча 1. уплътняващ шампоан различен от сериите на Керастаз и 2. серия за боядисвана коса.  Hug

Фийлинг, значи синият Лореал не уплътнява, а по-скоро заглажда, така ли?

За боядисана коса много ми харесва серията Иноа - http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/inoa-grizha
Пробвала съм шампоана и балсама, много са хубави и балсама хидратира добре. Маската не съм пробвала, но съм й се заканила отдавна

# 328
Пандичка, точно така го усещам. Напомня ми на Абсолют Рипеър и сега като се замислям, Рибката бяха посочили сходство в продуктите, ама чак пък толкова за кератинова серия...     newsm78
Честита лентичка!       Hug
Желая ти лека бременност и щастливо, здраво бебенце на финала!        Hug

# 329
  • Бургас
Тази ампула цялата на един път ли се слага http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/fiberceutic--bot … fiberceutic-15-ml ииииииииии става ли за небоядисана коса?

Общи условия

Активация на акаунт