Професионални серии за коса - тема 52

• 68 601
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Пак да повторя молбата си от вчера. Може ли някой да ми препоръча 1. уплътняващ шампоан различен от сериите на Керастаз и 2. серия за боядисвана коса.  Hug

Фийлинг, значи синият Лореал не уплътнява, а по-скоро заглажда, така ли?

За боядисана коса много ми харесва серията Иноа - http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/inoa-grizha
Пробвала съм шампоана и балсама, много са хубави и балсама хидратира добре. Маската не съм пробвала, но съм й се заканила отдавна

И аз също съм много доволна от шампоана  и балсама,но маската не съм ползвала още Simple Smile

# 331
Момичета,каква е разликата между серума и крема за изтощени краища Абсолют рипеар ? Tired

# 332
Пак да повторя молбата си от вчера. Може ли някой да ми препоръча 1. уплътняващ шампоан различен от сериите на Керастаз и 2. серия за боядисвана коса.  Hug

Фийлинг, значи синият Лореал не уплътнява, а по-скоро заглажда, така ли?

Пандичка, първо много се радвам за щастливата новина, отразена в лентичката ти! А за шампоаните - ще ти пусна няколко линка на продукти, лично използвани от мен, но с уговорката, че шампоанът сам по себе си няма как да направи чудеса с уплътняването, ако не се ползва с подходяща уплътняваща маска. Но все пак, ето няколко примера:

http://www.zlatnaribka.com/redken/time-reset--za-zryala-kosa/rev … time-reset-250-ml

http://www.zlatnaribka.com/balsam-za-zryala-i-iztanyala-kosa-sch … estore-q10-200-ml

http://www.zlatnaribka.com/redken/extreme--za-silno-iztoshtena-k … en-extreme-300-ml

http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/semi-di-lino-diamante-anti-a … -anti-age-1000-ml

# 333
Здравейте!Бих искала да ми помогнете със съвет за подходяща козметика за коса.Продуктите които използвам в момента са на привършване и трябва да си купя нови.Досега ползвах маската за коса на Макадамия,2-минутния реконструктор на Афроджи и кристали на Лакме.
Косата ми е изрусена ,забелязвам ,че краищата цъфтят,от средата косата ми бухва - типично за изгоряла коса,без маска след измиване не мога да я среша.
Искам да имам сресана,пригладена и подредена коса,непрекъснато преди излизане си слагам кристали за да се оформи надолу,но толкова бързо ги поема,че след 2 часа отново бухва.От макадамията не съм особено очарована,според мен ми трябва нещо по силно.Досега я редувах с 2-минутния на Афроджи / от него малко ми се втвърдява косата/ и разбира се много, много кристали.

# 334
  • в 1001-та нощ
Продукти от оранжевата линия на Керастаз - сатенен шампоан, олео релакс флуид или нектар термик (за предпочитане) и маска  Peace

# 335
  • Belgium
Момичета, някой има ли впечатления от синята (за обем) и зелената (за уредена коса) серия на Shu Uemura?

Чудя се коя от двата да поръчам  Thinking

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 20:19 от Лу

# 336
Feeling, Fitblond благдаря ви, момичета, много сте мили!  Heart Eyes И се радвам, че ме помните.  Hug

Fitblond, залавям се да разглеждам предложенията ти!   bouquet

# 337
Продукти от оранжевата линия на Керастаз - сатенен шампоан, олео релакс флуид или нектар термик (за предпочитане) и маска  Peace

Продуктите на Керастас ми идват малко скъпи т.е. мога да взема " по важният продукт " от тази серия ,а другите да ги комбинирам от някоя по евтина марка напр.Лореал  newsm78.
Този вариант добър ли е: да взема олио релакса на Керастас, маската на Loreal Absolut Repair ...

# 338
  • Варна
отизви за това ?
все още търся решение с/у морската влага ,но не искам да е нещо което става на клечки като термозащитата на Лакме

# 339
  • в 1001-та нощ

Продуктите на Керастас ми идват малко скъпи т.е. мога да взема " по важният продукт " от тази серия ,а другите да ги комбинирам от някоя по евтина марка напр.Лореал  newsm78.
Този вариант добър ли е: да взема олио релакса на Керастас, маската на Loreal Absolut Repair ...

аз не бих ползвала тази комбинация  Peace

# 340
  • Пловдив
Към ползващите ботокс: усещате ли разлика, когато "запечатвате" серума със запечатващата маска от серията Fiberceutic  и при "запечатване" с друга маска?

♥Пандичка♥ , честита лентичка и от мен! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебенце на финала.

# 341
  • София
Към ползващите ботокс: усещате ли разлика, когато "запечатвате" серума със запечатващата маска от серията Fiberceutic  и при "запечатване" с друга маска?
Аз определено усещам, пробвала съм с 2-минутния реконструктор и с доста видове маски, но със запечатващата маска за мен ефектът е най-оптимален и има осезаемо напомпване  Peace

# 342
  • Велико Търново
Аз нямам запечатващата маска и не мога да изкажа мнение,само с 2 мин-р-р запечатвам ботокса или р-ра на Чи Thinking

# 343
  • в 1001-та нощ

аз усещам разлика всяка маска  Peace има една гладкост и хлъзгавост то ботокса, но според маската - може да е по-напомпано или твърдо .....

на теб най-ще ти хареса - първо еластисайзер, после след шампоана ботокс  Peace

# 344
  • Пловдив
Аз ботокс съм ползвала преди повече от година, но без запечатващата маска от серията, а с най-различни други маски. 500 мл. ми е прекалено много, жалко, че няма по-малки разфасовки.

Общи условия

Активация на акаунт