Професионални серии за коса - тема 52

• 68 602
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Feeling , казаха ,че от тук са ми го поръчали :

Благодаря ти! Грешно съм разбрала явно, че е от взето директно.
В показания сайт често съм срещала продукти с по-висока цена.
Ще чакам за отзиви.   Flutter
На какво ухае?    Heart Eyes

# 466
Feeling , казаха ,че от тук са ми го поръчали :

Благодаря ти! Грешно съм разбрала явно, че е от взето директно.
В показания сайт често съм срещала продукти с по-висока цена.
Ще чакам за отзиви.   Flutter
На какво ухае?    Heart Eyes
Още не съм го отваряла  Crazy

# 467
Момичета,за тези продукти да помоля за  впечатления ви:hug:

http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-TecniArt-Hairmi … blime-Shine-125mlтози http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Oleo-Relax-Slim- … thing-Cream-200ml

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 18:56 от DELI22

# 468
  • София/Дружба

Аз вчера бях на фризьор за връхчета. И пак забелязвам, че се накъсва. Ей, няма оттърваване, какво е това чудо, не знам. От вече 2 години не мога да го преборя, а толкова коса отразях. Спряла съм пресата, вече я реша, когато е суха, не ползвам ластици, а само шноли, и пак и пак и пак... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Почнах и маслени маски, дано има ефект от тях.

Моята коса вече съм убедена,че просто си е ген.И пак толкова време изрусяване,много издържа  Grinning
Помня като ученичка,не се боядисвах,нямаше преси тогава,ползвах само сешоар,и пак се накъсваше.Професионални продукти не знаех какво е,купешка маска,шампоан и кристали,нииищо друго.Периода с хубава дълга коса беше,когато приемах витамини+маска тривитамонол.Отдавам го на ударното количество витамини,които внасях в корените с тоя тривитаминол.
Сега съм се вживяла особено много относно професионалните продукти,но мисля да се спра вече  Blush  Ориентирах се кой хидратиращ и кой протеинов шампоан ми пасва,откъм финиши също,само съм решила да пробвам Л2 и митичния спрей;откъм маски не намерих своята,а нямам средства да инвестирам в Керастаз. Купувам всякакви оттук в големи разфасовки,вече не подбирам,просто да не е купешка.
Скоро ще ми свърши стимуланта на Икаров и захващам Тривитаминола,витамини започнах вече да пия.Вече не бързам..искам дължина,но е ясно,че процеса е дълъг  Laughing

Позволявам си да дам съвет - пробвай само хидратация за известно време, т.е. изключи абсолютно всичко протеиново, или поне го ограничи до 1 път месечно.

# 469
  • Пловдив
solley , благодаря за съвета  Hug
Аз точно така правя напоследък. Наблягам предимно на хидратация и от време на време цимента на Керастаз, но и него съм ограничила до мин.

# 470
Аз да попитам и за мнения за Маска Вела Енрич за тънка коса без обем и шампоана за обем?

# 471
  • в 1001-та нощ
аз харесвам много всички продукти от серията Енрич на Вела  Peace

# 472
  • София/Дружба
solley , благодаря за съвета  Hug
Аз точно така правя напоследък. Наблягам предимно на хидратация и от време на време цимента на Керастаз, но и него съм ограничила до мин.

*dreamer* на мен краищата спряха да ми се чупят откакто ги хидратирам. По принцип протеините се отразяват страхотно на косата ми, но са смърт за връхчетата и затова спрях да ги ползвам засега. Не мога да се лиша само от цимент термика (и все пак не го слагам след всяко миене), защото харесвам косата си твърда, но гледам да слагам само по дължините, краищата ги избягвам.

# 473
аз харесвам много всички продукти от серията Енрич на Вела  Peace
Напълно подкрепям. Много са добри - ползвала съм шампоана и балсама и съм се зарекла следващия път направо да си ги взема по 1л. Laughing Peace

# 474
Освен Макадамията за хидратация, бихте ли препоръчали друга серия?

# 475
  • в 1001-та нощ
intense repair  на лореал  Peace но зависи доста от косата - третирана ли е? фин/плътен косъм  Peace

# 476
Момичета,кажете ми най-добрият продукт на Милк шейк.Случайно разбрах,че една фризьорка тук работи с тях,та се зачудих какво да си поръчам от нея  Laughing

# 477
Боядисвам я кестенява, не използвам преси, фин косъм. Имам несесера на Макадамия с мострички и не съм очарована.

# 478
  • в 1001-та нощ
Момичета,кажете ми най-добрият продукт на Милк шейк.Случайно разбрах,че една фризьорка тук работи с тях,та се зачудих какво да си поръчам от нея  Laughing

терапията с млечен протеин е уникална, аз съм ползвала поне 20 продукта, какво търсиш, като ефект?

# 479

терапията с млечен протеин е уникална, аз съм ползвала поне 20 продукта, какво търсиш, като ефект?
За сухи краища,против накъсване,може би хидратиращи,отколкото протеинови.От протеина много груба ми става косата и не я харесвам,имам чувството,че ще се счупи.
Косата ми е финна,тънка,суха,руса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт