Работа, CV-та, HR-и, съвети - 32-ра тема

• 81 614
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Имате ли информация за фирма Микро Кредит АД, която от това, което прочетох в нета до някое време е била под името Кредибул АД?
Честно казано тези небанкови институции са ми малко съмнителни, а и съм чувала, че много от тях заблуждавали клиентите и след това ставали големи панаири в офисите  newsm78

Тук съм съгласна и те съветвам изобщо да не кандидатстваш, те непрекъснато търсят Кредитни експерти,консултанти и подобни, за стотинки , и търсят будали който да рабтят за нищо. Преди време кандидатствах и останах... , е няма значеие.
Бях кандидатствала за "Анализатор кредитни досиета" или подбна - не помня сега, и бях запозната с позицията Кредитен консултант като не ми били получили другата кандидагура, въбще не си заслужава...  Rolling Eyes Confused

За Офис мениджър е:

Отговорности:

- Изграждане и управление на екип от Кредитни консултанти (подбор, обучение, развитие);
- Организация работата на екипа, относно постигането на поставените търговски цели;
- Съдействие и контрол на Кредитните консултанти във връзка с изпълнението на плановете за събираемост на офиса;
- Изготвянето на периодични отчети за дейността на офиса;
- Управление на паричните потоци в офиса.

Изисквания:

- Oпит в управлението на екипи;
- Опит в директните продажби ще се счита за предимство;
- Отлични комуникативни и презентационни умения;
- Компютърна грамотност;
- Организираност и инициативност;
- Умения за управление на динамични и конфликтни ситуации;
- Шофьорска книжка.

Не ме кефи това с постигане на търговски планове и събираемост. Това отново е свързано с работа на %, из форумите прочетох точни тези неща, от които избягах  Crossing Arms

Иначе са пуснали обяви за доста градове, но за КРЕДИТНИ КОНСУЛТАНТИ.

Няма да подавам!

# 586
На мен един работодател в прав текст си ми каза, че би дал заплата и 1000 лева на някой със средно образование, който обаче може да работи, от колкото на "някое лигаво висшистче" (негови думи), които 4 години само зубрят в университета, а не могат да се оправят в живота. Та нищо чудно защо толкова често се срещат обяви за висшисти със заплати 500-600 лева, явно доста работодатели вече са на този принцип. Апропо, вече в Джобса почти никой не пише заплатите.

# 587
На мен един работодател в прав текст си ми каза, че би дал заплата и 1000 лева на някой със средно образование, който обаче може да работи, от колкото на "някое лигаво висшистче" (негови думи), които 4 години само зубрят в университета, а не могат да се оправят в живота. Та нищо чудно защо толкова често се срещат обяви за висшисти със заплати 500-600 лева, явно доста работодатели вече са на този принцип. Апропо, вече в Джобса почти никой не пише заплатите.

Ключовият момент е точно е "би дал". Ама иначе пише в обявата "висше образование". Търсят под вола теле.  ooooh!

# 588

Одрах ти наглия тип,а той дали има висше образование?!?!?
А дано,ама НА ДАЛИ... ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire

# 589
Някои ходи ли на обучението за въвеждане на книгите.

# 590
  • UK
Аз не съм, не съм сред одобрените предполагам, защото не се обадиха повече. Ти?

# 591
Аз не съм, не съм сред одобрените предполагам, защото не се обадиха повече. Ти?
И аз така

# 592
Само да ви попитам - вашите тъй наречени агенти от бюрото по труда помагат ли ви да си търсите работа или минават само с посочване на налепените обяви в коридора (които естествено не са подходящи)? Аз естествено не чакам на нея, а си търся сама работа, но просто недоумявам колко незаинтересовани са. Майка ми казва, че преди години чрез бюрото по труда са я търсили за работа, пък от както се регистрирах нъцки. Rolling Eyes

# 593
Ние за определени позиции разчитаме на бюрата по труда. Така,че за някои неща се случват нещата, но понеже сме задължени всичките ни позиции да са обявени при тях, ни изпращат и за другите.  ooooh!

# 594
  • Sofia
Само да ви попитам - вашите тъй наречени агенти от бюрото по труда помагат ли ви да си търсите работа или минават само с посочване на налепените обяви в коридора (които естествено не са подходящи)? Аз естествено не чакам на нея, а си търся сама работа, но просто недоумявам колко незаинтересовани са. Майка ми казва, че преди години чрез бюрото по труда са я търсили за работа, пък от както се регистрирах нъцки. Rolling Eyes

Честно казано изобщо не се и надявай на някой от там да ти намери работа. Дори и да имат 1-2 реални позиции при тях, те отдавна са обещани на "наши хора". Преди време може и да са вършили работа, но сега не. Търсете си работа сама.

# 595
  • КиТ
Я вижте,на какво попаднах в нета:
Петъчен HR и офисен хумор Mr. Green

# 596

Аз не виждам и как могат да ти търсят работа? При един агент има зачислени стотици, да не кажа и хиляди безработни. От край време за хубаво работно място от БТ трябва да имаш прилични връзки. Но пък и в БТ се пускат само обявите, които по закон са задължени да се публикуват там и по програмите. Имат и сайт, можеш и от там да следиш какво публикуват. Мисля, че дори има опция и ти да се регистрираш и да данните ти да бъдат достъпни за търсене от работодатели. Не знам колко работи това.

# 597
И работи с офис КАПЕТИ на MIKROSOFT

Вие като не можете да работите с Капети и то на фирма MIKROSOFT кой пък ви е виновен Simple Smile

# 598
Моля за информация на фирма Импексрон. Ако някой знае нещо за тях?.....Обявите им излизат регулярно от няколко месеца.... Rolling Eyes Ето им обявата:
http://www.jobs.bg/f1880576

# 599
ЛОВЕЧ
момичета, още не сме пуснали обява и първо тук споделям , че търсим продавач - мъж или жена , непушач, от 30 до 45години за магазин за електронни цигари, бижутерия и gsm аксесоари, намира се  на ул '' Стефан Каражда"16, който се интересува да ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт