Ендокринолог в Бургас

• 12 396
  • 8
  •   1
Отговори
  • Бургас
Здравейте,
Реших да пусна нова тема, тъй като информацията за добри ендокринолози, която открих, е доста оскъдна. Моля препоръчайте ми някой специалист от Бургас или региона. Касае се за автоимунно заболяване. Благодаря предварително!

# 1
д-р Великова - по НЗОК в Транспортна болница, има частен кабинет на Лермонтов 33. В Транспортна болница е със записване, което става в края на предходния месец на регистратурата.

# 2
  • Бургас
Благодаря!  Hug

# 3
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
д-р Великова - по НЗОК в Транспортна болница, има частен кабинет на Лермонтов 33. В Транспортна болница е със записване, което става в края на предходния месец на регистратурата.

+1 Много съм доволна. Имам гуша и с предната бременност ходих при нея, защото получавах задух и сърцебиене. Проведе супер адекватно лечение и съм много доволна.

Сега, въпреки, че нямам такива симптоми мисля пак да я посетя контролно  Peace

# 4
Лично аз съм много доволна от д-р Данов в Трета поликлиника Бургас.

# 5
А какво е работното време на Д-р Великова в Транспортна и в частния кабинет?

# 6
Лично аз съм много доволна от д-р Данов в Трета поликлиника Бургас.

Аз пък не съм , не обяснява разбираемо и когато го питам или прахти (с извинение) което ме кара да се чувствам тъпа- не съм длъжна да разбирам техните термини, или след зададен въпрос от страна на приятеля ми се отговори ми не мога да ти отговоря в момента ( не знам кога трябва да отговори) и аз го питам има или няма инфекция той отговаря -има съмнения но не знам..... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78....ходила съм само 2 пъти но не ми направи добро впечатление незнам дали си разбира от работата, дали прочита резултатите правилно...незнам каккво да мисля... #Crazy
НЯКОЙ ДА МИ ПРЕПОРЪЧА ЕДНОКРИНОЛОГ ..освен Великова тъй като разбрах че се чакало много
много много ще съм ви благодарна..Simple Smile

# 7
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
При Великова се чака много по ЗК, ако си на частен преглед влзаш на деня, няма записване - отиваш пред кабинета и чакаш, само не помня кои дни беше сутрин, кои следобед. По мое време прегледа беше 25лв.

# 8
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър ендокринолог в Бургас, защото ми откриха ниски нива на прогестерон и ми препоръчаха да отида при ендокринолог, но аз не знам кой е добър.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт