Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните стойности на LH и FSH по време на фоликулната фаза?
Какво показват високи нива на хормона Е2 по време на фоликулната фаза?
Какви генетични изследвания се провеждат преди трансфер на ембриони?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните стойности на LH и FSH по време на фоликулната фаза?
-
Какво показват високи нива на хормона Е2 по време на фоликулната фаза?
-
Какви генетични изследвания се провеждат преди трансфер на ембриони?
-
Какви са разходите за имунологични изследвания и биопсия под упойка?
-
Какви хормони се измерват по време на хормонални изследвания на щитовидната жлеза?
Успех!

. Много информация събрах от вас, за което благодаря
Не ми се ще да изпускам юли, че Персенска август е отпуск...
Доки ме извика на 10 ден от цикъл,за да проследим овулацията.на 10 ден имах фоликул в ляво 20 мм и лигавица 10 мм.Следващият преглед 13 ден вече се беше спукал и изтичаше.Викнаха ме след 5 дни(18 ден).Предварително бях попитала трябва ли да съм гладна и жадна-Не,с упойка или не-Не.Ок!Аз си изпих един Аулин един час преди процедурата за мое спокойствие.
Сложи ми разширител(не му помня името),сестрата и подаде на пинсети марля с нещо като йод,с което ме проми,след това и подаде нещо като дълга бяла сламка и това,което усетих беше все едно ме пронизва спазъм при менструален цикъл за 2-3 сек. и казаха Готово!Сестрата я похвали,че е взела достатъчно материал и ме пратиха да се обличам.