Случи ми се нещо странно IX

• 93 819
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
''Всичко беше въображение, сега е реалност...'' Тя е ясновидка, но не го съзнава. Simple Smile Тва, което  приема за въображение, идва от астралния свят, там е пълно с картини от миналото, от бъдещето...

# 151
и аз от време на време усещам, че нещо лошо ще се случи и рано или късно се случва. в един момент свикваш и си казваш каквото е приготвила съдбата, ще се случи така или иначе няма какво да го мислим толкова

# 152
''Всичко беше въображение, сега е реалност...'' Тя е ясновидка, но не го съзнава. Simple Smile Тва, което  приема за въображение, идва от астралния свят, там е пълно с картини от миналото, от бъдещето...
Защото са аспекти от едно и също време?

# 153
Преди време съпругът на моята приятелка си отиваше от рак. Преди да умре, много си говореха, за живота след смъртта. Той й обеща, че ще даде знак, че душата му, ще остане, че ще е до нея.

Когато почина, тя търсеше знаци навсякъде.....в пяната на кафето (това не е ли сърце??), в движението на стайните цветя (от течението). Намираше камъчета с неговата буквичка. Много мъчна история. Беше ни много мъчно за нея.

Прибира се от работа с още 2 колежки (те са живи свидетели). Правят си кафенце, и изведнъж голяма саксия с цвете в кухнята се пука. Пръстта се разпилява и метална кутийка от пури (каквито той е обичал), се озовава сред пръстта от саксията. В нея има бележка, оставена от съпруга й. На която е пишело: Обещах да ти дам знак, за това слагам тази бележка, ако има живот след смъртта, ще я разбия на парчета тази саксия, за да го намериш. Обичам те. тук съм.

Сега, аз много искам да вярвам, но пък и 3 жени да лъжат. Наистина се е напукала със странен звук и сякаш се е пръснала. Не знам. Факт е, че от тогава тя се усмихва повече. И дори да е нещо си, тя е добре.

# 154
# 155
  • Deutschland
Много тъжно Sad

# 156
Ох на работа съм, а се разплаках....да не дава Господ на никой да губи любимите си хора така рано!  Cry

# 157
  • Балчик
Красива история. Съжалявам за загубата на приятелката ти. Но всичко звучи като филм. Тази бележка не е ли станала на нищо от калта и водата? Wink Твърде нереално.
Освен това, не мисля, че душите имат свободата, да дават знаци. Ако е така, всички щяха да го правят за своите близки. Ако има живот след смъртта, вероятно има някаква организация,йерархия, знам ли какво  Но има нещо, иначе щяхме да сме се побъркали всички от "знаците" на внимание от онзи свят. Rolling Eyes

# 158
То, тука, каквото и да напише човек все се намира някой да го апострофира и да му каже колко нереално било всичко. Ами нереално е и затова е странно, ако беше реално, нямаше да го пишат хората във "какво странно ми се случи".... А, после искате истории и случки, темата била станала скучна, ами ще стане....

# 159
  • Балчик
Ами казвам си мнението, не го чети. Какво да правя като съм скептик и реалист. Търся странното и интересното, но за съжаление никога не съм се убедила, че съществува. Всичко е в главата ни. А и истории ЕЖК, от съвсем нов потребител съвсем не могат да ме впечатлят.

Всеки има право на мнение, темата не е за монолози. Медалът има две страни и не виждам защо всички трябва да охат и ахат от удивление.

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 15:48 от Джемма

# 160
То, тука, каквото и да напише човек все се намира някой да го апострофира и да му каже колко нереално било всичко. Ами нереално е и затова е странно, ако беше реално, нямаше да го пишат хората във "какво странно ми се случи".... А, после искате истории и случки, темата била станала скучна, ами ще стане....
Точно.

# 161
Джемма, аз доколкото разбирам, листчето е било в кутийката от пури  Peace

# 162
  • Балчик
Джемма, аз доколкото разбирам, листчето е било в кутийката от пури  Peace

А, да,това съм го пропуснала. Така вече съм съгласна, че може да се е запазила бележката. Peace

# 163
Ех, ми нов потребител съм, но ще мълча и стискам зъби, докато ..... остарея. Simple Smile

Кутийката даже не е от пури, както съм написала, а от Пура. Те са метални, с формата на пурата, като епруветки са. Не знам как да го обясня. Всяка пура е в такава метална кутийка, развива се горната част и се изважда пурата.

Иначе и аз не повярвах. Аз се насочих, към това, че тя е осъзнала, засрамила ли, че всички страдаме от нейните.... (не стъпвай тук, това е камък с неговата буква). Но това се е случило пред още двама човека, а и аз съм виждала бележката. Колко много ми се иска да вярвам.

Той, че го е написал и сложил там, това е неоспорим факт, но тя няма как да го е намерила и да накара саксията да се счупи. А и да можехте да видите очите й. Съвсем различна е сега. Спокойна, не прескача стъпалата, защото мозайката е очертала символа на безкрайността.

# 164
Прекрасна история за силата на любовта.
Вярвам безрезервно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт