Следващият път подмини ми поста като не ти влияе добре на нервите
???

Не ти казвам какво да правиш, а казах, че ако искаш да те разбират хората, може да направиш еди си какво. Ако не- пиши си дрънканици, няма проблем.

Въпросите се задават с въпросителен, а не с пресмехулен. И си смекчи малко тона, защото дрънкаците едва сега започваш да ги пишеш! Намери си изкупителна жертва в реалния свят! И ако искаш да гледат на теб с други очи престани да държиш сметка други му!

Въпросите се задават с въпросителен, а не с пресмехулен. И си смекчи малко тона, защото дрънкаците едва сега започваш да ги пишеш! Намери си изкупителна жертва в реалния свят! И ако искаш да гледат на теб с други очи престани да държиш сметка други му!

. Тя сега живеела в Португалия, но преди това живеели заедно в София, в къща - на първия етаж. Знаела къде е тази къща - сега там живеела баба с голямо черно куче. Старата и майка била малко по-хубава от мен, защото се гримирала повече, слагала си и 'розово на бузките'
Като я попитах как се е казвала, каза, че името и било Мария Атанасова Нанкова. Попитах дали си измисля, да нямат такова дете в детската градина - каза, че нямат. Днес погледнах списъка на децата в интернет - наистина, нямат с подобни имена. А пък Google ми дава доста жени с името Мария Нанкова, даже видях и Мария Атанасова Нанкова. Не че си нямам работа и не търся под вола теле, но все пак ми стана интересно - какво беше това бръщолевене за стара майка, преди аз да я родя
Мисля, че децата може да имат някакви спомени за евентуални предишни животи на по-ранна възраст, сега е по-вероятно да фантазира, но е интересно, не мислите ли? А тя, между другото, има и въображаема приятелка, която нарича 'Уеносдиас' - с нея 'общуват' предимно по телефона-играчка. Хайде, весел ден от мен

Наследничка на Мария Атанасова Нанкова