Случи ми се нещо странно IX

• 94 850
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Балчик
ех, че има земетресение. от поста ти нищо не се разбира, като вземеш отчетеш този факт.
 Следващият път подмини ми поста като не ти влияе добре на нервите Wink

??? Shocked Ти не си добре с нервите май. Изнерви се от зададените въпроси , за да доуточниш какво всъщност  е станало?  ooooh!

Не ти казвам какво да правиш, а казах, че ако искаш да те разбират хората, може да направиш еди си какво. Ако не- пиши си дрънканици, няма проблем.

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 16:03 от Джемма

# 271
Айде, Айде  Hug

На някой да му се е случило нещо странно ?  Laughing  Thinking

# 272
ех, че има земетресение. от поста ти нищо не се разбира, като вземеш отчетеш този факт.

??? Shocked Ти не си добре с нервите май. Изнерви се от зададените въпроси , за да доуточниш какво всъщност  е станало?  ooooh!

Не ти казвам какво да правиш, а казах, че ако искаш да те разбират хората, може да направиш еди си какво. Ако не- пиши си дрънканици, няма проблем.
Ами явно проблем има, но го виждаш само ти Simple Smile Въпросите се задават с въпросителен, а не с пресмехулен. И си смекчи малко тона, защото дрънкаците едва сега започваш да ги пишеш! Намери си изкупителна жертва в реалния свят! И ако искаш да гледат на теб с други очи престани да държиш сметка други му!  Crossing Arms
п.п.  Sick

# 273

Ами явно проблем има, но го виждаш само ти Simple Smile Въпросите се задават с въпросителен, а не с пресмехулен. И си смекчи малко тона, защото дрънкаците едва сега започваш да ги пишеш! Намери си изкупителна жертва в реалния свят! И ако искаш да гледат на теб с други очи престани да държиш сметка други му!  Crossing Arms
п.п.  Sick
Ее, прекаляваш! Не стига, че говориш като шизофреник, ами си и неграмотна. Не сме длъжни да ти четем глупостите 2 страници.

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 18:25 от anonimnite

# 274
  • Sofia
наистина,стига вече...или си направете самостоятелна тема в която да си чешете езиците  : Stop

# 275
Вчера ми се случи нещо странно, на което не знам дали си струва да обръщам внимание. Дъщеря ми е почти на 5 години - възраст, в която децата доста си фантазират. На всичкото отгоре тя много говори - направо не млъква, и понякога разправя откровени измишльотини. Вчера почна да ми разказва за 'старата' си майка, която имала, преди аз да я родя  newsm78 . Тя сега живеела в Португалия, но преди това живеели заедно в София, в къща - на първия етаж. Знаела къде е тази къща - сега там живеела баба с голямо черно куче. Старата и майка била малко по-хубава от мен, защото се гримирала повече, слагала си и 'розово на бузките' Simple Smile Като я попитах как се е казвала, каза, че името и било Мария Атанасова Нанкова. Попитах дали си измисля, да нямат такова дете в детската градина - каза, че нямат. Днес погледнах списъка на децата в интернет - наистина, нямат с подобни имена. А пък Google ми дава доста жени с името Мария Нанкова, даже видях и Мария Атанасова Нанкова. Не че си нямам работа и не търся под вола теле, но все пак ми стана интересно - какво беше това бръщолевене за стара майка, преди аз да я родя  newsm78 Мисля, че децата може да имат някакви спомени за евентуални предишни животи на по-ранна възраст, сега е по-вероятно да фантазира, но е интересно, не мислите ли? А тя, между другото, има и въображаема приятелка, която нарича 'Уеносдиас' - с нея 'общуват' предимно по телефона-играчка. Хайде, весел ден от мен   Nature Sun With Face

# 276
Germa, интересно Shocked ! Защо не попиташ детето къде е тази къща ?! Аз ако бях на твое място щях да проверя вярно ли е това.

# 277
  • Варна
И аз бих проверила за къщата с бабата и кучето. Grinning

А тя, между другото, има и въображаема приятелка, която нарича 'Уеносдиас' - с нея 'общуват' предимно по телефона-играчка. Хайде, весел ден от мен   Nature Sun With Face
Да не би да гледа много филмчета на испански от рода на Дора - изследователката или Давай Диего? Звучи като Буенас диас (добър ден). Peace

# 278
  • Sofia
Сладурка малка  Hug ,вслушвай се в думите,казват,че децата до 7 год. все още имали спомени от предишни прераждания

# 279
Благодаря за отговорите, момичета  Hug Хексе, наистина гледаше филмчето за Дора като по-малка, и на мен ми е минавало през ума, че може от там да идва името.

# 280
Germa, и аз бих проверила къщата  Crazy
Наистина, на пет годинки децата са абсолютни фантазьори, но представи си, видите наистина баба с куче  Thinking Наследничка на Мария Атанасова Нанкова  Thinking
Защото, според мен, Мария Нанкова може и да не е между живите вече. Ако е била старата майка (как звучи, само  Laughing) на твоята сладурана, може отдавна да се е споминала. Което не и пречи сега да живее в Португалия под името Уеносдиас  Mr. Green

# 281
Всеки истински планинар ще ви каже, че самодиви съществуват, но няма да сподели никакви подробности или случки с тях, защото такъв е неписаният закон на планината. В действителност тези същества се страхуват от хората и по никакъв начин не искат да им навредят, а ако го правят, е само като защитна реакция. Самодивите са изчезващ вид и малкото останали от тях се стремят да живеят далеч от хорските погледи, в труднодостъпни местности, които планинарите уважават и избягват да посещават. Някои от тези местности са резервати, защитени територии, дори охранявани от властите зони.

# 282
# 283
  • Far away from here...
А тук развенчават мита за Исус и ракетата, който коментирахте няколко страници по-назад:
http://bartol.blog.bg/turizam/2011/01/03/isus-v-raketa-edin-mit- … dor-tiron-.661142

Това с къщата на Мария Атанасова и за мен е много любопитно. Peace

# 284
  • I want it all and I want it now.
Germa 

Защо не се разходите да ти покаже тази къща?
Аз бих отишла с детето  Wink

Общи условия

Активация на акаунт