Случи ми се нещо странно IX

• 93 793
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Germa, да, и на мен ми се видя много страшно и се опитах да проуча нещата дали случайно не е имало някакви смъртни случаи на територията на общежитията, но разбира се, както често става в такива случаи, друга информация, освен че общежитията са били собственост на болницата, не се намери.  Laughing

dpv, написаните неща се случиха в рамките на около три месеца общо през първия семестър. Иначе редовно изпитвах усещането, че нещо ме следи и ме наблюдава, както споменах дори вечер се събуждах с това чувство. В началото се стрясках много и се опитвах да се утешавам с разни мисли, от сорта, че ми се е сторило и т.н., все пак някак си трябваше да се самонавия да остана в този апартамент до края на учебната година.

Burmichka, да, в UK уча и интересното е, че имам и други познати, които са изпитвали странни неща или им са се случвали не особено обясними. Утре обаче ще напиша малко повече инфо, че вече е късно, а и аз съм на работа сутринта.

# 121
Ирина, аз отидох на заварено положение тъй че не знам дали са я сменяли съквартирантите newsm78 Но дано наистина е бил хазяина Praynig
Adorable newsm43 newsm43 newsm43 ако бях на твое място щях да съм се гътнала от ужас  Scream Scream Scream то вярно като филм на ужасите твоето  Shocked

# 122
  • София
Ирина, аз отидох на заварено положение тъй че не знам дали са я сменяли съквартирантите newsm78 Но дано наистина е бил хазяина Praynig
Твърде вероятно и се връзва с всичко останало.
Не ви е знаел навиците и е оставил апартамента в нормален вид. Не е имало откъде да знае, че ще разберете, че има нещо нередно.
Нищо не е било вземано.
И е искал да си нагледа собствеността.  

# 123
  • In your dreams
Здравейте, да се включа и аз след толкова среднощно четене на предишните теми...
Една събота през деня бях много изморена след работната седмица и макар да бях млада тогава, реших да подремна следобед. Тъкмо се бяхме нанесли в една квартира с една приятелка на Мария Луиза в София и аз през цялото време сънувам един обесен човек. Събуждам се и какво да видя? Обесен човек! #Crazy Подскочих от ужас (още беше светло в стаята).
След 2-3 минути бях напълно будна и трескаво чегъртах от стената картичките, които бях залепила там предните дни и поради незнайни причини мозъкът ми ги беше оформил по този начин. Предполагам съм спала с полуотворени очи. Но до последно си мислех, че някой се е обесил в апартамента и ме беше шубе да оставам сама в квартирата, въпреки че знаех, че това е било зрителна измама.

# 124
Адорабъл,наистина смрзяваща случка. Аз бях писала в една от предните теми. Сега ще споделя още две случки - не са страшни, но са странни.
Вчера сестра ми се връща от магазина и върви по тротуара, от отсрещния тротуар улично куче почва да й се зъби и да ръмжи, затичва се към нея с лай, а тя съответно спира, готова да се отбранява. Кучето обче я заобикаля и на два метра зад нея спира и продължава да лае, с гръб към сестра ми, обърнат към нещо невидимо. Тя се огледа хубаво, но нямаше нито хора,нито животни, към които евентуално да е насочен лая. След малко кучето се успокои и спокойно се върна при сестра ми дружелюбно размахвайки опашка. Тази случка ни подсети за една друга, от преди 15 години. Случва се в малко градче, двете с сестра ми върим по тротуара ио срещу нас по пътя се задава кон с каруца. На 10 метра от нас коня почва да пръхти, да върти глава(до колкото може) и да отказва да върви напред, точно се едно е видял змия пред себе си. По едно време дори тръгва заднишком и бута и цялата каруца назад. Каруцаря се видя в чудо и не знаеше как да успокои животното. Когато ние се изравнихме с коня, той рязко, като подплашен, тръгна напред и към отсрещната страна на пътя(по далече от нас), а ние стояхме като заковани. Не разбирахме защо конят се е уплашил от нас, две малки лапета. ..Наоколо нямаше други хора,нито пък животни.

# 125
Както съм подхванала да разкажа и още една случка.Сетих се за нея, когато прочетох историята за гласовете в детската градина. Та тогава едно момиче беше посъветвало,че не трябва да им се отговаря, с което съм напълно съгласна.
Историята е станала в селото на мама преди много години. Един техен кумшия се оплакал на баба ми, че всяка вечер при него идвало странно дребно същество,приличало на старче, стояло и втрещено го гледало. Баба ми го посъветвала да пита, за добро ли е дошъл или за лошо. Човека така и направил, а старчето почнало да псува,много ядосано. Кумшията пак споделил с баба ми. След няколко дена забравя да източи някаква течност от тракторите,имало гоолеми студове през нощта и тръбите се попукали. На сутринта го намират обесен - човека явно психически не е издържал.

# 126
Kristisha, извинявай за въпроса, но на колко години си?

# 127
Kristisha, извинявай за въпроса, но на колко години си?
Какво отношение има към темата? Защо питаш?

# 128
  • Sofia
сигурно заради кУмшията и тротУара  Laughing

# 129
  • някъде
сигурно заради кУмшията и тротУара  Laughing
Или заради тротуара
А,ти си го добавила Laughing

# 130
Айде, ся темата не е на колко си години, нито колко си грамотен ...

# 131
  • Балчик

Ами няма значение в коя тема и изобщо къде пишеш. Или си грамотен, или не. А колкото си по-малък и неграмотен, толкова си по-склонен към фантазии и невежество. Така че, има си общо с темата.

# 132
На половина съм рускиня, и на руски се пише тротуар, явно заради това съм се подвела. Виждала съм във форума българи да правят много по-фрапиращи грешки, но никой не се заяжда с тях.

# 133

Ами няма значение в коя тема и изобщо къде пишеш. Или си грамотен, или не. А колкото си по-малък и неграмотен, толкова си по-склонен към фантазии и невежество. Така че, има си общо с темата.

Именно, точно на тази мисъл ме доведе, за това и попитах, а и самите истории така звучаха Wink

На половина съм рускиня, и на руски се пише тротуар, явно заради това съм се подвела. Виждала съм във форума българи да правят много по-фрапиращи грешки, но никой не се заяжда с тях.

Не съм ги видяла, иначе щях да им направя забележка, едно е да объркаш буква в бързината щракайки по клавиатурата, друго е всеки път да е сгрешено ; Нищо лично, да не разводняваме темата.

# 134
  • Балчик
На половина съм рускиня

И аз съм на половина рускиня. Wink Въпрос на себеуважение  е да се стремиш към усъвършенстване. Hug
Кумшия обаче не идва от руски.

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 19:37 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт