Случи ми се нещо странно IX

• 94 875
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Хексе, обяснение, че освен на енергийно ниво определени места да са "притегателен център" друго не виждам, но все още не мога да изчистя  съмненията. Би следвало това да са същества, които са невероятно различни от нас, и за тях енергийните нива вече да нямат значение, всъщност нищо да няма значение. Искам да кажа пречките или предимствата да са само в нашите ограничени човешки представи. Способността да преодолееш успешно разликата между различни реалности, би трябвало вече да ти осигурило абсолютна свобода, без ограничения. Предпочитането на едно място пред друго, защото това място има нещо отличително пред другите, е вече  ограничение, което не ми се връзва с представата за абсолютната свобода, до която би трябвало да са достигнали. Не знам дали ми се разбира мисълта. Rolling Eyes Оттам съмненията....

Разбрах те, Ън. Аз също имам съмнения. Grinning
Обаче не се ограничавам във фантазиите си, стига да намирам в тях логика.
Защо очакваш същества различни от нас, живеещи в друга реалност, да са по-съвършени? Това, че са способни на нещо което не можем, така може да не са способни на нещо което можем.
 Ако са по-развити от нас, защо решаваш че са по-независими в енергийно отношение? Възможно е да е обратното.

Пък сигурно и те си имат своите пречки и предразсъдъци. Защо да е човешки патент?  Grinning

# 256
Хахах, тези снимки на призраците ми напомниха на едни мои снимки от една вечеря у наш приятел, на които аз съм излезнала като призрак - прозрачна. Това беше още когато ползвахме фотоапарати с лента. Mr. Green

# 257
  • Sofia
и аз имам такива снимки с наслагване на кадър един в/у друг,много са забавни,с „хвърчащи„ глави и крайници....мога да ги пусна някъде,като снимки с полтъргайси  Thinking

# 258
Опонент, аз съм чела тук във форума, някои разправяше, че хора, които са видели самодиви, а някои от тях дори са стреляли по тях, в последствие са ослепели. Имаш ли обяснение защо ослепяват ?

Иначе това, което казваш за златото има логика, дори НАСА употребяват злато за ракетите си, защото пази от слънчевата светлина.
Военните разсекретиха данни за нло(и не само те има много разследвания),и на места има случаи на войници стреляли срещу нло и изгубили зрението си,някои временно,някои завинаги,оттам и аналогията.Какво причинява близка среща понякога-загуба на зрение,слухови и визуални халюцинации,акинеза,предизвикват и изменения във верската настройка,"чудеса"виждани от свидетеля могат да бъдат обяснени съвсем рационално. Близко въздействие на пулсиращи електромагнитни вълни причиняват всичко това,"чудесата" Simple SmileДам,златото има уникални свойства,затова е било забранено за"смъртните" Simple Smile

# 259
Да върнем значи темата към самодивите.  Laughing
BeyondTime
Скрит текст:
Сега ти видях подписа. Никога не се бях замислила колко е вярно това.  Peace
Ирина и аз се обеждавам в подписа си ! Simple Smile И за да не е спамче - Според мисюлманите не съществуват духове. Още по- малко на хора. Когато душата напусне тялото се чуства объркана, обикаля около живите, чуди се какво се е случило. След полагането в гроба душата си " заминава" и не се връща повече! За сметка на това вярват в съществуването на Джинове, които са същества живеещи между нас и в наше време. Има добри, лоши, вярващи и невярващи. Обичат да населяват места, където не се е живяло дълго време. Стари къщи и построики. Много често обаче те си живеят и в дома, независимо дали дават признак за това. Имат особенни възможностти. И още доста... Дано съм се изразила добре, че наистина имам проблем с обясненията  Hug

# 260
Кратък анализ на подписа-Пази се от гнева на Телеца Laughing

# 261
Хексе, обяснение, че освен на енергийно ниво определени места да са "притегателен център" друго не виждам, но все още не мога да изчистя  съмненията. Би следвало това да са същества, които са невероятно различни от нас, и за тях енергийните нива вече да нямат значение, всъщност нищо да няма значение. Искам да кажа пречките или предимствата да са само в нашите ограничени човешки представи. Способността да преодолееш успешно разликата между различни реалности, би трябвало вече да ти осигурило абсолютна свобода, без ограничения. Предпочитането на едно място пред друго, защото това място има нещо отличително пред другите, е вече  ограничение, което не ми се връзва с представата за абсолютната свобода, до която би трябвало да са достигнали. Не знам дали ми се разбира мисълта. Rolling Eyes Оттам съмненията....

Защо очакваш същества различни от нас, живеещи в друга реалност, да са по-съвършени? Това, че са способни на нещо което не можем, така може да не са способни на нещо което можем.
 Ако са по-развити от нас, защо решаваш че са по-независими в енергийно отношение? Възможно е да е обратното.

Пък сигурно и те си имат своите пречки и предразсъдъци. Защо да е човешки патент?  Grinning

Не знам дали има нещо правилно в разсъжденията ми, защото тук логиката едва ли е много важна, но ми се струва, че щом преодоляват реалностите лесно, то възможностите за намиране, трансформиране и използване на енергия, а защо не и на създаване на енергия са им на много високо ниво, а това означава, че трябва да са независими в енергийно отношение. Не ми се вижда логично, когато някой е на невъобразимо високо ниво в едно отношение(напредък в способността да преодолява времепространството и да се нагажда успешно към различни реалности) да е по-изостанал в други отношения от по-нисшестоящите(ние) в друго. Какво ли е то? Пак уговорката, че това е човешка логика, остава. Simple Smile
Направи ми впечатление написаното от BeyondTime, която изглежда е мюсюлманка, или има близък досег с хора от тази религия. И при тях се вижда същото разбиране, както и при християните-след смъртта душата е объркана, не знае какво става, защото не си дава веднага сметка, че вече тялото е мъртво и не може да се върне. +1 за астралните пътувания и то не отделни индивиди, а всички.

# 262
Чувала съм,че когато душата напусне тялото след неговата смърт,особено ако е внезапно,било като да се събудиш у вас и всичко изглежда наред,само дето установяваш че никой не те вижда и чува,било много страшно....и не може да осъзнаеш че си умрял,звучи ми  Sad страшно

# 263
  • Варна
Чувала съм,че когато душата напусне тялото след неговата смърт,особено ако е внезапно,било като да се събудиш у вас и всичко изглежда наред,само дето установяваш че никой не те вижда и чува,било много страшно....и не може да осъзнаеш че си умрял,звучи ми  Sad страшно

Кой ли може да го е разказвал? Crazy

Не знам дали има нещо правилно в разсъжденията ми, защото тук логиката едва ли е много важна, но ми се струва, че щом преодоляват реалностите лесно, то възможностите за намиране, трансформиране и използване на енергия, а защо не и на създаване на енергия са им на много високо ниво, а това означава, че трябва да са независими в енергийно отношение. Не ми се вижда логично, когато някой е на невъобразимо високо ниво в едно отношение(напредък в способността да преодолява времепространството и да се нагажда успешно към различни реалности) да е по-изостанал в други отношения от по-нисшестоящите(ние) в друго. Какво ли е то? Пак уговорката, че това е човешка логика, остава. Simple Smile

Ън,не се разбрахме нещо. Това, че някой има способности различни от нашите не го прави висшестоящ.
То е все едно да сравняваш компютри с компоти. Кой е по-висшестоящ - лондонското юпи или будисткия монах?

# 264
Хора с ПБС

# 265

Направи ми впечатление написаното от BeyondTime, която изглежда е мюсюлманка, или има близък досег с хора от тази религия. И при тях се вижда същото разбиране, както и при християните-след смъртта душата е объркана, не знае какво става, защото не си дава веднага сметка, че вече тялото е мъртво и не може да се върне. +1 за астралните пътувания и то не отделни индивиди, а всички.
Всъщност не съм мисюлманка. Интересувам се от различните гледни точки в религиите. Нещо като развлекателно хоби Simple Smile Имам източник да- близък до мен и от там черпя историите си,  които понякога са доста подходящи за краи лагерен огън Simple Smile Зная различни случаи, но тъй като не съм ги изживяла аз, не зная как ще се приемат Simple Smile Четейки назад в темите видях клипче, което е точно с тази област обвързано. Разбира се не е нужно да се вярва на едното или другото. Просто интересен разказ. Оствам учудена обаче от това как едната религия успява да обесни всичко много просто (разбира се ако вярваш), а в другата до някъде има намесени и езически (стари разбирания ) за страностите. Дано никой не се засегне на тема религия, защото често се случва.  newsm78  Hug

# 266
 Simple Smile Хексе, ако те са лондонското юпи,  по-вероятно е да са и будисткия монах в същото време. Иначе нямаше да са мит.

Опонент, хора с ОИТ по-скоро. Simple Smile Впрочем това е застъпено и в книгите на М. Нютън.

Извинявам се за предположението си за мюсюлманската религия. Simple Smile И аз имам разни случаи, не лично преживени, които също не съм разказвала тук, но виждам, че е идея. С уговорката, че е разказано от трето лице...защо не? Simple Smile

# 267
  • Варна
Simple Smile Хексе, ако те са лондонското юпи,  по-вероятно е да са и будисткия монах в същото време. Иначе нямаше да са мит.

Ааа очевидно ние сме юпито - все по-далече от природата. Laughing

# 268

Опонент, хора с ОИТ по-скоро. Simple Smile Впрочем това е застъпено и в книгите на М. Нютън.

Извинявам се за предположението си за мюсюлманската религия. Simple Smile И аз имам разни случаи, не лично преживени, които също не съм разказвала тук, но виждам, че е идея. С уговорката, че е разказано от трето лице...защо не? Simple Smile
Да добра идея, стига и другите да са съгласни. Няма проблем за религията. За съжаление доста често се среща идеята, че "другите" са различни. Насадено може би от самото общество заради мрачната част от историята ни. Все пак сме разумни хора и осъзнаваме, че мисюлманите не са общ знаменател.  Peace
 Най- втрещяващата история, която тази личност (не желая да я спомевам коя е и каква ми е, ще я нарека третото лице ) ми е разказвала е за леля на мъжа й. Имала е дедоброжелател, които си е послужил с магия (за която ще ви разкажа подробно като разбиране от мисюлманите) с помоща на джин. Лягайки си вечер в леглото "нещо" и отвива краката и започва да си играе с пръстите й. Жената знае за какво става въпрос и знае, че не бива да се страхува, но това продължава дълго време. Всяка вечер лягаш и започват да ти човъркат крачката. След поканата на ходжа, молитви всичко свършва. Интересно е било, че братът на жената не вярвал. Мисюлманин е, но не вярвал. Тя го накарала да остане в стаята и за една нощ- не е издържал и 30 минути.

# 269
''Срещат се във всички географски точки но под различни названия,елфи,каппа,феи,гноми,джуджета,инкуби,сукуби и тн. и тн. по целият свят.Едни от най-старите предания са в Ирландия Шотландия в древен Шумер Япония..''
В астрала са. За човек е лесно да излезе  в астралния, щото трябва само да остави физическото си тяло, не го мъкне...А русалката и самодивата нема как да дойдат тук, както и починалите. Те мое да са около нас, но не и в нашия свят. Wink

Общи условия

Активация на акаунт