Случи ми се нещо странно IX

• 94 776
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Germa-дъщеря ми беше на около 4 години,когато направо ни втрещи със следното :"Веднъж когато бях бебе и предишните ми родители ме разхождаха в количката,на една пешеходна пътека ме блъсна такси и имах много кръв по главата.После умрях и станах ваше дете!" Shocked
Това обаче не е всичко.Скоро след това изявление беше задушница.Отиваме на гробищата и дребната ме задърпа-"Ела да ти покажа къде ми е гроба!Искаш ли?" ShockedНе пожелах..

# 286
Вижда ми се направо изумително детето ти да ти разказва неща от предполагаем предишен живот, които при желание можеш да провериш дали са истина, и да не го направиш. Shocked Какво ви е, бе хора? Истински неща ли разказвате? Rolling Eyes

# 287
Уау! Интригуващо.  Laughing
Ще ви следя  Grinning

# 288
  • на брега на реката
Аз бих отишла да видя. Просто съм любопитна. Чела съм за такъв случай в Индия, детето назовало имена на близките си от предишното семейство и като отишли там, всичко се потвърдило.

# 289
Вижда ми се направо изумително детето ти да ти разказва неща от предполагаем предишен живот, които при желание можеш да провериш дали са истина, и да не го направиш. Shocked Какво ви е, бе хора? Истински неща ли разказвате? Rolling Eyes
Ън, това, което ме притеснява мен, а предполагам и Инка 13, е възрастта на децата ни - най-фантазьорската.... А лично аз живея в панелен блок, не се сещам за стари къщи наблизо, дъщеря ми пък не е обикаляла много-много по кварталите и е наистина безпредметно и безнадеждно да търся с нея някаква предполагаема къща с баба и черно куче. Виж, за името бих поровила, поне да разбера откъде тези 3 имена са и влезнали в главата.
Инка 13, може ли дъщеря ти да се е впечатлила от някаква новина за блъснато бебе в количка, случайно видяна по телевизията около тази дата?

# 290
Казват, че мноу  деца сега, 1 на 10 некъде, се раждат с такива способности, спомнят си минали животи и разни други такива, свиквайте! Grinning

# 291
  • Варна
Казват, че мноу  деца сега, 1 на 10 некъде, се раждат с такива способности, спомнят си минали животи и разни други такива, свиквайте! Grinning

Не вярвай в такива неща Пънки. Децата са си същите и сега и преди 100 и 1000 години.
Днешните времена не са по-особени от отминалите.

# 292
Ън, това, което ме притеснява мен, а предполагам и Инка 13, е възрастта на децата ни - най-фантазьорската.... А лично аз живея в панелен блок, не се сещам за стари къщи наблизо, дъщеря ми пък не е обикаляла много-много по кварталите и е наистина безпредметно и безнадеждно да търся с нея някаква предполагаема къща с баба и черно куче. Виж, за името бих поровила, поне да разбера откъде тези 3 имена са и влезнали в главата.

Ако наистина помни минал живот, може да помни и адреса или някоя сграда в близост. Нали тя самата е казала, че знае къде се намира къщата. Просто я питай къде и виж какво ще ти отговори Simple Smile . Ако си фантазира ще разбереш.

# 293
 Simple SmileКазват, че преди 1 на 100 деца е било такова, особеничко, а сега 1 на 10, мен ми се струва верно, пък съм и лично заинтересувана. Wink Чакам кристалните деца, които сега са на най-мноу 10-11 годинки, да пораснат и да променят света! Crossing Arms
Инка 13, нема срашно, провери, ако желаеш, какво толкова, че детето си спомнило миналия си живот? Аз нищо странно не виждам...

# 294
# 295
И Germa не забравяй да споделиш с нас!  Hug

# 296
Germa-дъщеря ми беше на около 4 години,когато направо ни втрещи със следното :"Веднъж когато бях бебе и предишните ми родители ме разхождаха в количката,на една пешеходна пътека ме блъсна такси и имах много кръв по главата.После умрях и станах ваше дете!" Shocked
Това обаче не е всичко.Скоро след това изявление беше задушница.Отиваме на гробищата и дребната ме задърпа-"Ела да ти покажа къде ми е гроба!Искаш ли?" ShockedНе пожелах..

Защо не пожела?

# 297
  • Sofia
Настръхнах от тази случка  #Shocked

# 298
  • Бургас
Да ви кажа честно,голямо шупе ме хвана тогава.А и точно си помислих,че е някаква фантазия.Обаче това с гроба...да ми го показва...ами представете си има някой там?А не без мен.
Не вярвам много в пророчества,минали животи,но дъщерята наистина е много странна...до сега каквото е казала се е случило.А и каже ли на някого че ще има бебе-до месец научавам,че наистина чакат.

Doli -аз и като пиша треперя,нищо,че има три години от тогава.

# 299
 Simple Smile Инка 13, сигурно на дъщеря ти и се струват странни хора, които не усещат нещата като нея.

Общи условия

Активация на акаунт