Случи ми се нещо странно IX

• 93 905
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
До каква възраст децата виждат духове?Защото сина ми е на 4 и твърди,че има хора до лампата в неговата стая... като го питах каза,че са добри и идват като е загасена лампата,за да го пазят.Далу е просто начин да се справи с тъмното или някакви въображаеми приятели?

До 7 год. възраст децата са особено възприемчиви към духовното и имат изключително силна връзка с отвъдното.
Това не са въображаеми приятели най-вероятно. Децата имат около себе си ангели-хранители и често те ги виждат и разговарят с тях. Възможно е обаче и да не са ангели. Децата могат да виждат различни същности. Разпитвай го подробно за тези хора.

# 421
А защо след като има прераждания близките посрещат умиращия след много години? Защо те не са вече преродени? newsm78
Логичен въпрос. Вероятно ще прозвучи идиотско, но според мен всички сме и там, и тук. Само в един момент спираме да идваме тук, а си оставаме там.
Интересно ми е да видя и други мнения.

Има три вариянта.
1-ви - това са халюцинации и никой в действителност не идва.
2-ри - прераждането не става толкова скоро след смъртта.
3-ти - след като човек умре, времето и пространството не са проблем за него и той просто се "отбива" в различни времеви периоди в живота на близките му. Т.е като пътуване във времето.

Първи вариант отпада. Това НЕ СА халюцинации. Близките наистина идват съвсем реално. В много случаи това е единствения случай когато им се разрешава да слизат при близките си.

Втория и трети вариант имат място. Има и друг вариант, в посрещането да участва фантомът на душата, която в това време вече е преродена. Мисля че и това се случва в някои случаи. Когато аз се срещнах, контактът ми с баба беше много ограничен и това ми обясниха, че тя е вече на земята.

# 422
  • София
Да напиша и аз нещо странно, което ми се случи преди 2 седмици. Бях болна от чревен вирус и организма ми се беше изтощил, направо нямах сили да ходя. Та през нощта сънувам някаква тъмна стая  и сянка, когато се избистри сянката видях баба ми пред мен, която е умряла преди 10 години. Уплаших се и започнах да и викам, без тя да е говорила нещо с мен, че не искам да дойда с нея. Събудих се от уплаха, след около минути, вече будна, чух  някаква силна въздишка. Тотално се уплаших. След още няколко минути, както си бях затворила очите и усещам, че нещо свети. Когато си отворих очите, екрана на телевизора светеше в сиво целия. Помислих си, че вече напълно откачам и събудих мъжа ми да види и той, да не би нещо на мен да ми се привижда. И той го видя светещия екран, при положение, че телевизора беше изключен. Та така и не мога да си го обясня какво беше това и дали има реално обяснение.

# 423
Има и друг вариант, в посрещането да участва фантомът на душата, която в това време вече е преродена. Мисля че и това се случва в някои случаи. Когато аз се срещнах, контактът ми с баба беше много ограничен и това ми обясниха, че тя е вече на земята.

Мислех си и за това, обаче ми се стори твърде откачено за да го напиша ooooh! .

Ти как си спомни предишни прераждания ? Има ли някаква техника и всеки ли може да си спомни ?

# 424
Извинявам се, че прекъсвам интересния разказ за прераждането.
По повод съвпадението на дати- наскоро осъзнах, че всички важни за мен мъже в живота ми са родени на една дата- баща ми, бащата на детето ми, голямата ми любов. Все още нямам син, но ако имам, може би и той ще се роди тогава.
И мъжа ми има такава дата, на нея съм родена и аз  Blush

А какво ще кажете за поверието, че на Илинден морето взема жертва? От години знам за това суеверие, но тази година си припомних и като се замислих ме побиха тръпки- мястото, на което ходим, наистина пази черната хроника за удавяния на 20.07 и 02.08 (Илинден по стар и нов стил) -и миналата година морето взе жертви на Илинден. Знам теорията за обръщането на времето през август и появата на подводни течения, но някак си не ме устройва толкова прозаично обяснение  Blush

# 425
Мислех си и за това, обаче ми се стори твърде откачено за да го напиша ooooh! .

Ти как си спомни предишни прераждания ? Има ли някаква техника и всеки ли може да си спомни ?

Няма техники и не всеки може. Как получават информация ясновидци? Просто я получават без техники и много често без възможности да контролират(или спрат)  този процес. Някои хора имат по-различни способности. Аз имам информация и за миналото си, и за бъдещето си.
Не ти трябва да си спомняш. Ако по някакви причини това ти беше нужно, щеше да ти се даде.

# 426
Питам, защото когато медитирам, имам усещането, че ще се отделя от тялото си или нещо такова. Много е неприятно и имам чувството, че отивам някъде, от където няма да мога да се върна. Същото се случва и когато слушам някоя индийска мантра. Мисля си, че ще видя нещо, което не искам да виждам...

# 427
Питам, защото когато медитирам, имам усещането, че ще се отделя от тялото си или нещо такова. Много е неприятно и имам чувството, че отивам някъде, от където няма да мога да се върна. Същото се случва и когато слушам някоя индийска мантра. Мисля си, че ще видя нещо, което не искам да виждам...

И защо ти е да медитираш или слушаш индийски мантри?
Какво целиш с подобни глупости? Нямаш си интересни събития в живота та зорле си търсиш приключения?

# 428
Защото ме успокоява. Не виждам какво лошо има в това, медитацията е популярна практика.
Да не разводняваме темата.

# 429
  • в 1001-та нощ
До каква възраст децата виждат духове?Защото сина ми е на 4 и твърди,че има хора до лампата в неговата стая... като го питах каза,че са добри и идват като е загасена лампата,за да го пазят.Далу е просто начин да се справи с тъмното или някакви въображаеми приятели?

мъжът ми също, като дете е имал 2 приятеля, с които много си е играел, имали са имена, говорил им е - на 3-4г., но не съм питала докога, ще питам  Peace

# 430
Пак като са добри,а не плашещи. Питах го как се казват,той ми каза,че не знае...ако бяха измислени приятелу сигурно щеше и име да им даде.Иначе с него съм много близка и ми казва всичко без да лъже или да крие. Сега е при майка ми,като се върне ще го питам пак.

# 431
  • София
Преди доста години и на мен ми се случи нещо странно - тъкмо заспивах и започнах да сънувам как се изкачвам по стълбите на някаква къща (имаше 3-4 стъпала на прага). В този момент усетих как тялото ми хоризонтално се издига над леглото - стреснах се и се събудих. В момента на събуждане паднах върху леглото - добре, че не се бях издигнала особено много (сигурно бяха 10-тина сантиметра най-много), защото иначе щях да си счупя врата - падането беше неприятно.

Впоследствие, така и не успях да възпроизведа ефекта, но вече съм сигурна, че хората могат и да летят /да се издигат над земята/. Няколко пъти след това съм сънувала как летя из града - в сънищата си от време на време срещах трудности да се издигна нависоко или пък просто летях, толкова бавно, че предпочитах да ходя - по-бързо щеше да е, но не успявах да се приземя. Но това са просто сънища.

# 432
  • Балчик
навремето бях гледала едно интервю с Вера Кочовска. Тя обясняваше, че всеки човек идва с някаква мисия и я помни някъде до към 6-7г. възраст и казва по този повод странни неща пред родителите си, но те не обръщат внимание и му се карат, че говори глупости. С израстването тези деца забравят защо са тук, но може би при някои остават някакви спомени.
И какво става с мисията му, ако майката направи аборт?

# 433
  • Варна
навремето бях гледала едно интервю с Вера Кочовска. Тя обясняваше, че всеки човек идва с някаква мисия и я помни някъде до към 6-7г. възраст и казва по този повод странни неща пред родителите си, но те не обръщат внимание и му се карат, че говори глупости. С израстването тези деца забравят защо са тук, но може би при някои остават някакви спомени.
И какво става с мисията му, ако майката направи аборт?

А кога се вселява душата?

# 434
  • I want it all and I want it now.
В повечето книги пише ,че душата се вселява малко преди раждането.

Общи условия

Активация на акаунт