Случи ми се нещо странно IX

• 93 348
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • София, Лагера
Благодаря за отговорите, Джемма и Ioanna82    bouquet
Ще се радвам и още мнения да чуя!  Simple Smile

Докато е жив обаче. След като се е "върнала", не е  била умряла, всичко е в мозъка. Simple Smile
Peace

П.п. Мното интересна тема, радвам се, че я открих  Simple Smile

# 541
  • в 1001-та нощ
малко по-назад - няколко страници - коментирахме именно - неприятните последствия от викане на духове  Peace

# 542
  • София, Лагера
Извинете, не съм прочела  Blush отивам  Peace

# 543
Всяка сутрин ставам по едно и също време. Почвам да се събуждам 30мин. преди алармата и се опитвам да подремна още малко. Тази сутрин точно в рамките на този промеждутък от 30мин.чух ясно пляскане с ръце. Сами сме в апартамента с ММ. Естествено веднага скочих и почнах да оглеждам . Нямаше никой. Вратите на целият апартамент са отворени. ММ. още спеше до мен.Външната врата заключена. Съседите са доста тихи. Случва ми се за втори път тази година. Прозорците също бяха затворени заради климатика. Не съм споделила с М. да не каже ,че съм  Crazy и съм сънувала.
Като силно изпукване с ехо?
[/quote]
Не, обаче на няколко пъти ми се случва да се събуждам с усещането, че земята се тресе.
Дори и снощи. Събудих се от вибрацията, около минута в абсолютно будно състояние се взирах в полюлея и картините, за да видя дали се клатушкат. Бях в бойна готовност да награбвам малкия и да се крием под вратата, защото бях сигурна, че е земетресение  Embarassed.
Освен да откачам или мозъкът ми нещо да дава бъгове, за друго обяснение не се сещам  Rolling Eyes.
[/quote]
Провери дали имаш желязодефицитна анемия, или поне липса на цинк и магнезии в организма

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 05:26 от oponent

# 544
  • I want it all and I want it now.
Не е изпукване.
Вратата на спалнята е отворена и от нея се влиза в хола. Все едно някой е застанал точно на вратата/между спалнята и хола/ и е плеснал силно с ръце.  Crazy Затова помислих ,че някой е влязъл в апартамента и отидох да проверя. Естествено нямаше никой.

# 545
  • До морето :)
Това с "възкръсването" го зна. и аз. Дядо ми ни е разказвал, а и от други хора в селото съм го чувала. Някакъв човек починал, започнали приготовленията за погребението и в ковчега мъртвеца взел, че се събудил. Казал, че не той, а някой друг (негов съсед) е трябвало до утре и до 3 дни ще си отиде. До 3 дни наистина съседът му умрял.
Не знам, може да има и някакво научни обяснение, може да е преувеличено, но така я знам историята.

А за викането на духове и последствията - има ги такива, няма сега да разказвам, но в нашето семейство ги има.

# 546
  • Балчик
Разбира се, че има, много са разбирали едно време от коми, всички смятали за умрели. ooooh!

# 547
Разбира се, че има, много са разбирали едно време от коми, всички смятали за умрели. ooooh!
То това е ясно, мисля Гогол дори е бил заровен жив, но как обясняваш факта, че е предрекъл, че комшията ще се спомине до 3 дни?!

# 548
  • Балчик
Как врачките предричат някои неща? Как животните усещат много неща предварително? Някаква повишена сензитивност, предчувствие.
Не вярвам в глупостите, че "горе" някой специално на тях е казал кой и кога е трябвало да умре, нито, че изобщо отиват някъде. Както казах по-напред всичко е в мозъка.
Ако ще ме питаш а защо всички описват едно и също- защото реакциите са еднакви. Както еднакво се движи кръвта във всички хора, както еднакво функционират бъбреците, както еднакво имаме по 2 крака и две ръце и т.н. Химическите реакции предизвикват тези видения според мен. Мозъкът е сложна материя.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 20:44 от Джемма

# 549
Как врачките предричат някои неща? Как животните усещат много неща предварително? Някаква повишена сензитивност, предчувствие.
Не вярвам в глупостите, че "горе" някой специално на тях е казал кой и кога е трябвало да умре.
Виждаш ли за мен е еднакво вероятно някой горе да ти каже точно на теб, или да имаш подобна свръхсензитивност. Разбира се, за някои неща си има разумно обяснение.

# 550
  • До морето :)
Той, съседът, може и от внушение да е починал. Притеснил се е и ето ти инфаркт, например.  Peace

# 551
  • Варна
Моята случка е от преди 2 години, но си я спомням много ясно. Пътувахме с мъжа ми по магистралата от Шумен към Варна. Почти се беше стъмнило вече, когато подскочих направо от седалката, защото видях човешки силует точно пред колата, а се движехме с доста висока скорост. За части от секундата видях силуета - възрастна жена със забрадка, леко приведена и в следващия момент очаквах да я блъснем...  Confused Но просто си продължихме и нямаше нищо... Мъжът ми ме попита какво ми става, много се бях стреснала. Разказах му за жената, която видях, очаквайки да ме обяви за луда. Вместо това се замисли и каза, че предния ден кола е блъснала възрастна жена, която починала, точно на тази част от магистралата...  #Crazy

# 552
  • София
Знам,че не съм по темата,обаче за първи път ми се случва подобно нещо.
В рамките на 2 дни,не поредни,сънувам,че губя малкото си  дете-ужасен,реален сън,в момента очите ми са пълни.Четох в едни съновник,че означавало  мъка и страдание.Направо съм полудяла.
Такива натрапчиви сънища,много е ужасно.А аз съм и с ПА,та тия сънища направо ме погубват.

# 553
  • Варна
Моята случка е от преди 2 години, но си я спомням много ясно. Пътувахме с мъжа ми по магистралата от Шумен към Варна. Почти се беше стъмнило вече, когато подскочих направо от седалката, защото видях човешки силует точно пред колата, а се движехме с доста висока скорост. За части от секундата видях силуета - възрастна жена със забрадка, леко приведена и в следващия момент очаквах да я блъснем...  Confused Но просто си продължихме и нямаше нищо... Мъжът ми ме попита какво ми става, много се бях стреснала. Разказах му за жената, която видях, очаквайки да ме обяви за луда. Вместо това се замисли и каза, че предния ден кола е блъснала възрастна жена, която починала, точно на тази част от магистралата...  #Crazy

Какво би правила възрастна жена по платната на магистралата?  Crazy

# 554
Цитат
Какво би правила възрастна жена по платната на магистралата?
Каквото и една майка с количка неотдавна. Всякакви случаи има.

Общи условия

Активация на акаунт