Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 265
  • 410
  •   1
Отговори
# 15
Да не изпусна темата, цоп и аз тук!
След малко отиваме на тържеството на сина на най-близката ми приятелка, утре е нашия купон.
Хубави емоции на всички!   bouquet

# 16
Тука като гледам сме се събрали майки на все отличници. Щом се ядосвате за 94-95 точки.
Аз съм вече с прическа и грим, почти като абитурентките  Grinning Ама с разлика 20 години. Тръгваме след малко за ресторанта. Голямо тичане ще е, от ресторанта ще ходи вземе дамата, после пак при нас, после при класната, накрая на Ал.Невски и Хилтън. Хайде  Peace

# 17
И моето дете има големи очаквания за математиката 94-95т. Аз  май не смея да се зарадвам  Laughing

# 18
  • BG
Е, нашата галимация вече мина! Абитуриентът си отспива. Всичко мина перфектно, много съм доволна! Чакам да стане и да сподели как са прекарали. Разбрахме само, че се прибра с чуждо сако, защото някой преди това си бил тръгнал с неговото... ooooh! Сега ще се издирваме!  Simple Smile

# 19
  • София и там където не се пуши
Е, нашата галимация вече мина! Абитуриентът си отспива. Всичко мина перфектно, много съм доволна! Чакам да стане и да сподели как са прекарали. Разбрахме само, че се прибра с чуждо сако, защото някой преди това си бил тръгнал с неговото... ooooh! Сега ще се издирваме!  Simple Smile

Ха-ха, не си познава първия дрехите още, може да не му е направило впечатление.

# 20
И нашия бал мина. Времето, за което основно се притеснявахме беше перфектно. Нито жега, нито много хладно. Децата са се забавлявали, всички са доволни. Аз обаче се чувствам преуморена. С роднини и приятели празнувахме вчера от 13 часа, изпратихме абитурента та чак до 3 след полунощ продължи купона. Сега ще чакаме резултатите от матурите. Peace

# 21
     И аз отдъхвам вече. Матури и бал минаха, девойката си почива. Всичките ми притеснения отминаха.
Ние бяхме с двоен бал - на кръстниците детенце беше също абитуриентка и бяхме заедно в заведението. Нямаше как да се разделим и купона ни беше супер. Не се дадохме на младите.

Само дето управителя на заведението ни вгорчи живота, но да е жив и здрав. Когато правихме уговорката не бяха обещания , не бяха чудеса и снощи рано - рано реши , че трябва да си тръгваме, въпреки уговорката да останем до към 22 - 23 часа. Изобщо не коментирам липсата на някой неща от куверта по масите с гостите. Така бизнес не се прави. Е изгуби 3 бъдещи сватби човека...Иначе DJ беше готин. Ta внимавайте с ресторант Спортна среща.

Пожелавам ви весели празнични дни и много щастливи абитуриенти и бъдещи студенти. Ние заминаваме за кратка морска почивка.  bouquet  bouquet  bouquet

# 22
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
При нас също минаха матуро-абитуриентските емоции.
Хубаво си изкараха децата. Ние също. Голям късмет с времето! Като бяла лястовица е да не вали на 24.05. Ние тъкмо намерихме чадър, който отива на тоалета  Laughing ... пък то- не се наложи да го покаже. Не страдам много.  Wink
Сега мога да се концентрирам върху следващите събития. Peace

# 23
Даа, времето беше перфектно.  Grinning Блазе ви че сте купонясвали самостоятелно. Ние с това малко дете с варицела нямахме тази възможност.  Дамата ни беше много красива и стилна. Гостите също са доволни. На Ал.Невски беше голяма лудница, от много училища, цигания и тупурдия. Хора разни, но нашия клас се дразнят на тия викания до 12 и не бяха много доволни от това струпване на всички училища на площада. Пред Хилтън сигурно е било по-нормално. В ресторанта много красиво и весело, но синът ми каза че било твърде кратко, около 3 часа. После на дискотека и в 8,30 се прибра. Като цяло съм доволна, но и много изтощена от притесненията преди това. Tired
Снимки няма ли да има? Аз ще се пробвам по-късно.

# 24
Приключи тази изпълнена с вълнения седмица.
Големият ден беше вчера, но девойката ще се прибере утре от Слънчев бряг. Всичко мина добре, дори ни остана време през деня да поскучаем. Прически, грим, маникюр приключиха до 16.00 и след това  чак в 18.00  събирането.  Изпратихме ги - и отидохме в ресторанта. Аз съм доволна от обслужването, имахме много любезна и усмихната сервитьорка, останахме почти до 1.00 часа, дори накрая се изненадах приятно и от сметката (сумата беше доста под очакваната). Единственият проблем беше, че бяха  по-препълнили ресторанта, за сметка на дансинга. Но какво да се прави - 24 май е веднъж в годината!
Чакам утре и разказите на абитуриентката за нейната вечер. Днес ми звънна и каза, че било хубаво- повече подробности, като се прибере.
За матурите - по БЕЛ - 3 грешки на теста и 2,5 страници съчинение. Надява се на оценка над 5.70. Втората матура - по Немски - с 5 грешки ( като каза, че за двете можела да поспори). Вярвам й - все пак взе немската DSD диплома с максимален резултат, та сега да й се опре една матура.
Още не мога да повярвам, че всичко вече мина.
Като се има предвид, че имам и седмокласничка - струва ми се, че няма да ми стигне лятото да си отдъхна от напрежението.

# 25
  • Русе
Е, нашата галимация вече мина!

Браво на вас, както и на всички останали, които вече си отдъхват от напрежението. Peace
Днес е наш ред.... Sunglasses

# 26
И нашата дандания мина.  Peace Всичко беше много добре, само дъждът за малко да ни развали купона, но в заведението реагираха светкавично и всичко беше О.К. Сега го чакам да се прибере.
Вече можем да отдъхнем и да чакаме резултатите от матурите.

# 27
От някакъв вестник или списание снимали ли са абитуриенти в Пловдив вчера? Много искам да разгледам снимки, особено тези, които са били в Новотела.  Grinning

# 28
  • у нас
И нашия бал,беше снощи всичко мина както трябва.Всички сме доволни ,сега почиваме след малко си лягам.Чакаме резултати от матурите.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=580840238615514&set= … ype=1&theater. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=580840241948847&set= … ype=1&theaterSimple Smile

# 29
Много е хубава девойката, браво.   bouquet Ето го и моето момче.

Общи условия

Активация на акаунт