Бремелинки от ВАРНА №2

• 32 678
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
Да Колхозния пазар там са сутиените.Мерси ХЕРА ще видя в задните темички за помпа.Честит празник на всички ,които не са загубели детското в себе си!Аз не мога да спя ставам по 5 пъти на вечер до ВС и в 5.00 съм вече съм будна.Днес се очертава да марширувам цял ден в морската ще има тържества .

# 106
Krisi и ние ще ходим в морската.Може да се видим на кафенце,ако искаш.

# 107
  • varna
Гърлинблу, мисля, че е тъкмо като за нашите цели  Twisted Evil Само се надявам да не ти е спешно, че повечко парички ще мога да заделя чак края на другия месец.
Честит празник на всички пораснали и непораснали деца   bigdance2

# 108
Ето ме и мен. Днес ме изписаха от патологична бременност в АГ. Честит празник на всички , които са успели да съхранят детското в себе си   bouquet
В отделението акушерките и лекарите са любезни, но пък санитарките са вечно нацупени и недоволни. Днес като ме изписваха разбрах , че вчера на обяд са ми дали 1 грешно лекарство - успях да прочета че завършва на РАН на български и е 40 mg мисля, че беше на чайкафарма - кръгло оранжево. Молбата ми е ако някоя от Вас го е пила да ми каже цялото име  Praynig
Иначе още от приемният кабинет се започна едно гонене, ама не може да раждате без избор на екип, и подхвърлиха на лъжа или на истина, че която родилка не плаща я прехвърлят на стажант лекарите... newsm78...

# 109
Мимс, аз имам познати, които са раждали без избор на лекар или екип и са доволни. От друга страна това със стажантите съм го чувала и не само за Варна. Факт е, че в случаи без избор на лекар ги слагат да се учат на тях стажанти, но и не е правило, не мисля, че винаги е така. По- скоро е някакъв шанс, знам ли  Thinking

Аз днес бях при Славчев, тука нали сме поне 3 броя при него  Laughing  Бебето е вече 2800гр.

# 110
Хера,
Скрит текст:
не ми е спешно, аз съм я прибрала в кутията с всичките му кабели и чидесийки. Махнала съм батериите на джойстика да не се окислят случайно. Не е хакната, пак подчертавам. Пускана е колкото за проба. Игри нямам, дадоха ни 3, за да видим как е, да си кажа честно, аз не съм я пробвала лично, а бях се съгласила на ТВ-то само в случай, че има игра, уж да играя, но вече и мерак нямам...  Sad

# 111
  • varna
Няма проблем, аз ще се занимая с нея после - тука всичко компютърно аз го оправям  Twisted Evil
Мимс, това малко на изнудване ми звучи на мен, я да им скърцаш със зъби на тези - ама-ха.
Аз си починах след два дена Каварна и вече мога да си довърша бебешките приготовления, за всеки случай.

# 112
Ако ти ще я хакнеш, направо те признавам  Wink Сега с новия тел, ако искаш да разменим номера и във Viber или What'sUp да ти пратя снимките, които направих. То не са кой знае какво, ами снимах кутията и какви джаджи има Simple Smile

# 113
  • Варна
Здравейте момичета, понеже вече трябва да избера и педиатър на мъника, ако го запиша при педиатър, който не GP, трябва ли отделно да го запиша и при ЛЛ или педиатъра може да върши цялата работа Wink

# 114
  • varna
Ро, доколкото ми обясниха, има 2 варианта - или го записваш само на педиатър, или пък го записваш при ЛЛ и вече ако той прецени за някой конкретен случай те праща при педиатър.

# 115
зависи кой педиатър ще си избереш
ако е само педиатър, трябва да намериш и ЛЛ за детето, който да прави направленията. Повечето педиатри си имат ЛЛ, с които работят и си разменят сами направленията без да те занимават, но може и твоя ЛЛ да е.
Ако е педиатър и ЛЛ тогава няма нужда да търсиш ЛЛ.

# 116
  • Варна
Благодаря Ви момичета за бързите отговори.

# 117
# 118
  • varna
Уф, сега се прибирам от доки, беба е добре, 2.400, ама още е седалищно. До 20 ако не се обърнела, няма нормално раждане за мен  Cry Не искам секцио пъъък, депресирах се вече  Confused

# 119
Hera,и аз вчера бях на лекар.Моята сьщо е седалищно и ми записаха дата за секциото.Има ли други мами за АГто секцио ,в края на месеца?Аз сьм за 27 при Николов.Може да лежим с някоя от вас заедно.Ако разбира се моята изчака до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт