Бремелинки от ВАРНА №2

• 32 669
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
Моргана, честита ти втора щерка! Да ви е жива и здрава! На теб бързо възстановяване!   bouquet

Момичета и аз ще пропусна срещата, защото сега се върнах от спешното, направих кръвоизлив от носа. Направиха ми тампонада, малко щипе, ама важното е, че не шурти. Имах чувството, че ми изтече 0,5 л. кръв, без преувеличение. И сега реших да полежа, че позалитам малко. А кръвното ми беше 130/80, освен да съм вдигнала и да е тръгнала кръвта, макар че нищо ми нямаше, добре си бях. Да ми е жив и здрав хазяина, пак до него опрях!

Хапнете една мелба за мен и бебо!  Hug

# 91
morgana07  честито ти рожба да е жива и здрава и само радост да ти носи!

# 92
  • Varna
Момичета, аз не успях да дойда, много се извинявам. Дойдоха ми гости по обяд, които се позаседяха, нямаше как да им кажа да тръгват по-рано Simple Smile На следващата среща обаче ме пишете Simple Smile

# 93
Здравейте!

И аз бих искала да се присъединя към редиците на варненските мами.
На 31 г. съм и очаквам второто си момченце след около месец (термин 04.07.).
Ще се радвам на виртуални и реални познанства с други мами от града Simple Smile

# 94

За мамите, които не дойдоха днес: изтървахте вкусна торта  smile3534

morgana07, браво за обяснението! Друго си е някой да ти разкаже от първо лице newsm51

# 95
.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 21:37 от harriet TJB

# 96
Morgana,честито ти бебе Никол.Колко по-рано се роди бебка,че е толкова голяма?

# 97
  • ВАРНА
Morgana,честито ти бебе Никол.Колко по-рано се роди бебка,че е толкова голяма?

Терминът ми беше 2.06,секциото беше насрочено за 27.05 а тя се роди на 23.05.Но и с каката беше така - тя беше с термин 31.05,секциото насрочено за 19.05 а тя си тръгна на 15.05 и беше 3,650  Peace

# 98
Здравейте
и аз да се присъединя към мамите от Варна, в 20 седмица съм.
За пръв път пиша във форума и моля да ме извините, че съм малко индианец. Надявам се бързо да се науча и веднага искам да питам аз как да си направя такова красиво съобщение с седмицата и оставащите дни?

# 99
  • varna
Галя, в потребителския ти панел има едно меню лентички - там си избираш каква искаш и какво да пише на нея, после ти излиза едно линкче, него го добавяш като подпис пак в потребителския ти панел и ще се появи  Peace

# 100
herairness Много ти благодаря.
Искам да питам и за курсовете за подготовка за раждането. Някой ходил ли е, да сподели впечатления. Иска ми се със съпруга ми заедно да ходим, дали има курсове за двойки. За Варна намерих Mams Happy някой ходил ли е на тях, а може би знаете и за други.

# 101
Galia_Cassiopeia, няколко страници по-назад са написани останалите места с лекции за бременни Wink

# 102
МОРГАНА,да ти е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва!Момичета на пазара след   чешмичката тръгваш на ляво и веднага в дясно имало сутиени за кърмачки по 3.50лв до месото,ако накой има нужда аз мисля да си взема.Търся сайт за чисто нови помпи на АВЕНТ ръчни софийски по 45 лв загубих го ,ако някой има инфо.

# 103
  • varna
Криси, Слънчицето беше постнала малко по-назад или в предната тема линк към профил в продавалника, където ги продават съвсем нови, ама намалени заради опаковката. Пробвай там, ще си спестиш поне половината сума.
Колхозния пазар ли имаш предвид?

# 104
Слънчице, аз взех помпа от АИКО, но не за 45, а за 59 лв., намалена от 79 лв. Дано да е добра...
Хера,
Скрит текст:
снимах X-box-a с идеята да ти го покажа на срещата, но нали не можах да дойда. А и не знам дали въобще го искате Simple Smile Мисля, че е като този: http://prodavalnik.com/prodavam-xbox-360-4gb-i24019473

Общи условия

Активация на акаунт