Бремелинки от ВАРНА №2

• 32 668
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
Момичета утре направо в Крамера вътре ли ще се чакаме.

# 76
МИМС да се оправяш бьрзо.Не се тревожи,ще си полежиш малко и ще те изпишат. Hug

# 77
mims_70 дано не те държат много в болницата и за следващата среща да си на линия.

# 78
Благодаря Ви! Настроила съм се за 5 дни, ама да видим..силно се надявам да съм на линия на следващата среща, която пак трябва да е на публично място, та да съберем достатъчно шашнати погледи  Mr. Green

# 79
  • varna
Мимс, стискаме палци за бързо оправяне  Praynig Криси, и на мен все така ми разправят, че не съм се била спирала, ей на събота и неделя пак сме на концерти - в Каварна  Twisted Evil А ти си ме изпреварила с плажа, другия път да се обадиш да се организираме  Mr. Green
GVN, предлагам както обикновено който дойде първи да се цопва на маса и после ще се допълваме - така или иначе не сме много - 5,6 мами мисля.

# 80
Мимс,  Hug Бързо да те пускат, но само 2 в 1!

# 81
  • Varna
Здравейте Simple Smile Приемате ли нови попълнения? Аз съм Здравка, на 26г., живея във Варна от 2005г. И понеже видях, че се организирате за среща, имате ли нещо против да се присъединя? Simple Smile

# 82
Както казва любимия ми Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече" Simple Smile Добре дошла, всъщност добре дошли на всички новоприсъединили се мами   bouquet

# 83
Здравейте и от мен ,аз за съжаление също ще пропусна срещата защото моята дъщеря днес има тържество завършва детската градина и ще им раздават удостоверенията .А и тържеството е от 4 часа и няма да успея .Да си изкарате хубаво и да хапнете по една тортичка.Аз да се похваля че работя в Крамер ,ако бях дошла можеше да издействам малко намаление ,за такива сладурковци с големи кореми ,но нищо следващия път . Hug

# 84
Аз също съм малко под въпрос ,че нещо днес май ще полежавам повечко.

# 85
  • ВАРНА
Здравейте момичета,влизам с хубава новина - на 23.05 се роди втората ни дъщеричка - Никол със спешно секцио в АГ Варна.Изписаха ни в понеделник и вече се гледаме у дома  Blush Пожелавам на всички майчета много спокойствие,да са живи и здрави и да дочакат своите красиви съкровища  Hug

# 86
Честита Никол! Да е жива и здрава, много щастие за цялото семейство!

# 87
  • varna
Моргана, честита щерка  Hug Да сте живи и здрави и двете! Когато имаш някой момент, сподели как мина раждането за успокоение на другите бъдещи мами, които ще раждат в АГ.

# 88
Честита рожба! Много здраве и на двете. Името й е прекрасно Heart Eyes

# 89
  • ВАРНА
Благодаря за пожеланията,а за името - кака и го избра и ние не се съпротивлявахме дълго  Mr. Green Направила съм малко снимки на стаята в АГто- това е на 5-тия етаж,самостоятелна стая - доплатих 2 нощувки по 40лв http://jerry007.snimka.bg/daily/ag-varna.755517 Самото секцио с избор на екип е 430лв - при Танев раждах.По принцип бях запазила дата 27.05 понеже беба беше седалищно,но на 22-ри вечерта имах малко контракции,част от тапата падна.Посъбрах багажа за всеки случай и в 12ч легнах да спя,но в 4ч сутрита пак се събудих с контракции,нерегулярни - през 10мин някои,после през 20мин ... Станах,приготвих се,към 6ч събудих мъжо,че да нагласим и каката за градина,контракциите не бяха силн,но си падна и останалата част от тапата,звъннах на доктора,той ме зарадва,че предпразнично графикът им е пълен със 6 секциота планови   Mr. Green Към 7.30 ме оставиха в АГ-то и таткото отиде да закара каката,мен докато ме запишат и приемат.В един момент ми изтекоха и водите,те много  Shocked  Shocked  Shocked Първият пък пак бях секцио и ме приеха пак спешно,но ме оперираха по-раничко и не съм видяла колко води изтичат  Thinking А сега имам чувството,че корема спихна наполовина,викам си "Айдееее,това бебе ако има 2кг добре ще е  Laughing " По едно време взеха да зачестяват контракциите,добре че бяха осводобили и приготвили вече операционната и в 12ч се е показала на бял свят нашата дундичка - 4кг,53см  Heart Eyes Събудих се в реанимацията - след пълната упойка единственото неприятно е,че не можеш да говориш,защото ти дразни гърлото,а не разрешават нищо повече от 1-2глътки вода.За мен беше 100 пъти по-добре от първия път когато в Майчин дом ми сложиха спинална упойка,но явно не добре,защото все още имах чувствителност и се наложи и някакъв газ с маска да ми сложат,от който сънувах че скачам из едни розови облаци,но като се събудих и краката ми бяха изтръпнали и после цяла седмица главата си я чувствах като камбана.А сега бях голяма свежарка  Mr. Green Донесоха бебетата да ги видим за 5мин и после чак на 3-тия ден като ни преместиха в самостоятелните стаи ги носят.За мен е ок,защото аз успях да си отспя,да си почина,а не да чувам постоянно рев и да си мисля "Кое ли дете плаче сега,дали не е моето,има ли кой да го нагледа..." Грижата за родилката смятам е на по-добро ниво в АГ-то,правиха ни тоалет и ни подмиваха докато бяхме в реанимацията,минават да питат как сме,акушерката постоянно ни гледа през едно стъкло,ако ти трябва нещо от багажа го носят.Самостоятелните стаи са много културни,аз очаквах къде-къде по-зле да са,бих казала напълно съпоставими с Майчин дом.И още един плюс за АГ - минаваха акушерки и питаха имаме ли въпроси,показват как да хванеш бебето,ако незнаеш ( защото в Майчин дом бях бясна че докараха количката с бебето и айде чао,оправяй се),минаваха и акушерки от родилно да нагледат шева и да питат как сме.Единственото,от което се издразних е,че на беба 20г адапте не и стигаше и през нощта като се събуди в 1.30ч и рев до 5ч сутринта когато носят следващото хранене,а нито водичка дават в шишета нито нищо до 5ч.Питах ако си нося мляко,шишета,могат ли да стерилизират и да ми носят преварена вода - "Не" Е,какво,аз гладно ли да го държа,като не ми е слязла кърмата,детето се дере и плаче  ooooh! Общо взето като навсякъде - и плюсове и минуси има,аз съм доволна.Има и много мили и добри акушерки,има и по-сопнати.Важното е,че и аз и Ники се чувстваме добре,дано е така и занапред  Blush

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 20:53 от morgana07

Общи условия

Активация на акаунт