Бремелинки от ВАРНА №2

• 32 689
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, какво се случва на тези посещения в АГ или в ОБ, за които е нужно предварително записване? С каква цел се прави това?

# 166
Здравейте мами ,  преди малко видях тази невероятна темичка  и много се зарадвах че има толкова мами  от Варна . Нова съм в темата , и обещавам вече ще бъда редовнаа. Бременна съм в 17 г.с. . Интересува ме някой ходи ли на лекциите в мол Варна всеки четвъртак които са организирани от списание 9 месеца . Аз мисля да отида утре но се питам няма ли някоя мама която желае да отидем заедно Simple Smile

# 167
Четвъртък 13.06.2013 - 13:00 среща на Морското Конче до Операта

1. herairness
2. Benny_G  
3. pina
4. girlinblue182

Момичета, нали остава срещата утре?

# 168
Здравейте момичета.Искам да попитам къде се намира това Депо,за което говорихте малко по-рано.
Виктория Кръстева и аз мисля утре да отида на лекцията в мол Варна и аз бих се радвала да се видим и да отидем заедно.Аз вчера ходих да си вземам направление за преизбор на гинеколог и сега се записах при д-р Славчев.Вчера ме гледа на видеозон и съм много доволна каза ми,че бебето е на 90% момиченце и съм адски щаслива.Надявам се да не се разочаровам от Д-р Славчев както ме разочарова д-р Заимов.Видях,че утре имате среща много бих се радвала и аз да се присъединя към Вас следващия път,ако нямате нищо против разбира се.Лека вечер от мен

# 169
Здравейте ,
моето въпросче е  - някой знае ли нещо за д-р Скочев ?

# 170
Здравейте ,
моето въпросче е  - някой знае ли нещо за д-р Скочев ?
Какво по-точно да знаем за него?  Mr. Green

# 171
Всяка информация би била полезна  newsm78 знам , че въпросът с докторите е прекалено субективен , но колкото повече информация - толкова по - добре  Wink .... поне за мен  Whistling

# 172
  • varna
Бени, остава, разбира се, колкото толкова, а и не всички мами пишат тук  Wink
Яни, бебе депото се намира в гаражите преди колхозния пазар, на първия ред блокове, голям стъклен с бебешки неща, не можеш да го объркаш. И спокойно, тук сме много мами при Славчев, и всички сме мноого доволни  Hug
Виктория, както вече много пъти сме казвали, всички мами са добре дошли   bouquet

# 173
herairness благодаря ти много за отговора.Непременно ще го посетя.Много ме успокои с тези позотивни мнения за д-р Славчев.Радвам се,че най-накрая съм попаднала на доктор.А за срещата следващия път със сигурност ще се присъединя към Вас.Ще ми бъде много приятно.Лека Вечер момичета:)

# 174
herairness благодаря за отзивчивоста на теб и на всички мами . Аз за сега съм при докрор Ангелина Симеонова , някоя мама била ли е при нея ? Все още  не съм решила  къде ще раждам . Вие момичета кога решихте къде и при кого лекар ще раждате? 

# 175
Всяка информация би била полезна  newsm78 знам , че въпросът с докторите е прекалено субективен , но колкото повече информация - толкова по - добре  Wink .... поне за мен  Whistling
Погледни в темата за гинеколозите от Варна и в темата за Окръжна болница. Там определено има и нови и стари мнение, за да изградиш за себе си представа на база написаното. Ако не ги намираш, пиши да  ти пуснем линк.

# 176
zvezdi4ka* искаше ми се да посетя курсове за раждане със съпруга ми и се надявах някой да сподели мнение от такива на които е ходил.
herairness много хубаво, че ще се виждате и аз ще се присъединя към вас следващия път, нали ще се срещате пак въпреки че термините наближават. Приятно изкарване момичета. lalalala
dani4ka991 доколкото знам в АГ бащата може да те придружава, но трябва да си в самостоятелна стая която там струва 800лв. В деня на отворените врати ще питам за да знам със сигурност. На мен също страшно ми се иска да взема съпруга си с мен, но 800лв. са доста пари който ще трябват за какво ли не. В ОБ не знам как стоят нещата, но и там има ден на отворените врати, така че ще разберем.
GVN ЧЕСТИТО newsm05

# 177
Galia_Cassiopeia ако не се лъжа в ОБ беше 80 лв. ама може и да бъркам. Сещам се че в никакъв случай не беше 800

# 178
И аз знам, че на отворените врати в ОБ казаха че е 80 лв.

# 179
Момичета на днешната среща май няма да дойда.

В АГ 800лв струва нормално раждане на ВИП етажа. Това не е цена за присъствие на бащата. На долните етажи - 4 и 5-ти не знам как е организирано. Всъщност родилната зала е на 2-ри етаж, не знам там как е регламентирано присъствие на бащата. На ВИП етажа си има родилна зала, интензивно, самостоятелна стая, избор на лекар. За това е цената от 800лв.

Общи условия

Активация на акаунт