Бремелинки от ВАРНА №2

• 32 692
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Четвъртък 13.06.2013 - 13:00 среща на Морското Конче до Операта

1. herairness
2. Benny_G  
3. pina
4. girlinblue182

Дано да сме си все още 2 в 1.

GVN, да са ви живи и здрави юначетата. Криско бързо да наддава и да се прибира! На теб бързо възстановяване!  bouquet
Къде ражда, при кого?

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 00:05 от girlinblue182

# 151
GVN , много да те слушат юнаците и да се съберете скоро у дома   bouquet

# 152
Честити Венцислав и Кристиян на мама GVN! Живи и здрави да сте!

# 153
Здравейте и от мен момичета.Нова съм в темичката просто сега попадам на Вас.Аз се казвам Яница от Варна бременна съм в 20 г.с.Очакваме момченце поне така казаха.Термина ми е в края на октомври.Много бих се радвала да си комуникираме а защо не и да се видим лично с някоя от Вас ако нямате нищо против разбира се.Бих искала да се запозная с майки,които са с близки до моя термин или с майки с малки дечица.Мисля,че винаги ще се намери какво да си кажем и да обменим опит.Лек ден от мен

# 154
GVN честити ти бебоци.Нека са ти живи и здрави и много да те рават.Скоро ще бьдете и тримата и щастието ти ще е пьлно. Hug

# 155
  • UK
Здравейте и от мен момичета.Нова съм в темичката просто сега попадам на Вас.Аз се казвам Яница от Варна бременна съм в 20 г.с.Очакваме момченце поне така казаха.Термина ми е в края на октомври.Много бих се радвала да си комуникираме а защо не и да се видим лично с някоя от Вас ако нямате нищо против разбира се.Бих искала да се запозная с майки,които са с близки до моя термин или с майки с малки дечица.Мисля,че винаги ще се намери какво да си кажем и да обменим опит.Лек ден от мен

Добре дошла   bouquet

# 156
  • varna
Добре дошла, Яни   bouquet Разбира се, че винаги можеш да се включиш тук, нали сме затова, да си комуникираме и да обменяме опит Mr. Green

# 157
Здравейте и от мен  Simple Smile Аз също съм нова тук ,желая леко бременеене на всички   bouquet

# 158
Имам въпрос към момичетата, които вече са подготвили повече от нещата за бебето. Колко комплекта чаршафи купихте и от къде? Освен тях какви хавлийки и т.н.
Благодаря и добре дошли на новодошлите. Надявам се някога и аз да мога да се включа към вас на срещата ви ..............   bouquet

# 159
  • UK
Здравейте и от мен  Simple Smile Аз също съм нова тук ,желая леко бременеене на всички   bouquet

И аз съм нова Crazy и много се радвам на новите попълнения тъкмо ще бременеем заедно  Hug  bouquet

# 160
  • Варна
GVN, честита двойна радост! Да сте здрави и щастливи всичките!

Sonderzeichen, имам 2-3 комплекта спално бельо за кошарката. Според мен е излишно да се взимат повече, със сина ми не съм имала ядове с пропускане на памперси, мокрене, повръщане и т.н., което да изисква чак толкова честа смяна. Моят съвет е да не се презапасяваш, нека бебето да се роди, пък ще видиш дали са ти нужни повече бройки. Две хавлийки за къпане са ти напълно достатъчни за едно бебе. Разнообразието е огромно, най-добре влизай в бебешки магазини и прецени на теб какво би ти харесало на допир. Хавлийките са еднотипни като цяло - метър на метър, с качулка в ъгъла, разликата е основно в картинките на качулките. Тъй че - въпрос на личен избор. За спалните комплекти бих казала, че е по-лесно да сбъркаш, от гледна точка на това, че евтините са от някакви гадни твърди хасета. Не се ангажирам да препоръчвам конкретна марка, нека другите мами си кажат мнението.

За срещата си трайкам, защото няма да мога да дойда. Приятно изкарване на всички, да ви е вкусна пицата и айранчето  Simple Smile

А тройката, дето се очертава да сме заедно в АГ на 27-ми юни, ако искате да направим среща в петъка, аз специално тогава мога. Ако другите сте съгласни, пишете!

# 161
Дани аз предпочитам утре или в четв. среща,защото чакам мьжьт ми да си дойде от пьт тези дни и мисля,че може в петьк да пристигне.Ако сте свободни да се видим тогава пишете.

# 162
GVN, честито!

# 163
# 164
Здравейте, мамчета имам въпросче.
Някоя от вас знаели дали в АГ бащите могат да присъстват по време на раждането ? Simple Smile))))))))

Общи условия

Активация на акаунт