Звездни компромати - 173 част

• 64 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Все ще ви питам някъде дали няма клюка за Стела и Наско от Денсинг Старс? Толкова ми приличат на влюбени гълъбчета, а и едни такива реплики си разменят многозначни... някой нещо да е споменавал?  Embarassed  Simple Smile
И аз вчера го забелязах.  Peace Също и Елен и Калоян ми се видяха доста близки.
Стелла и Наско изобщо не крият, че са двойка.  Peace
Просто водещите ги игнорират тотално в това отношение, за разлика от Део и Елена.  Mr. Green
П.П. За протокола - Стелла е на 40 г., а Наско на 25 г.
За любовта граници няма. Peace Whistling
П.П.Аз изобщо не им вярвам, че са двойка.  Crossing Arms

# 271
# 272
Тази мадама същата ли е, дето беше водеща заедно със Слави в "Магаданс предизвикателството"?   Rolling Eyes

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/382703_10 … 3_791766025_n.jpg

Каква и е биографията на тази нова "звезда"?

# 273

Съгласна! Само ще добавя и Кидман в "Часовете". Аз гледах филма преди доста години и помня, че известно време се чудех "Къде, за бога, е Никол?!"

За част от актрисите не мога да се съглася, че са 'погрознели' за роля. Да ти сложат изкуствен нос или очила с дебели рамки не е погрозняване. Добра работа на гримьорите - ОК, но не погрозняване. А Рене Зелуегър ми е направо симпатична по-пухкава.

# 274
Кристен Стюард изглежда такова ужасно нечистплътно същество, че Робчо трябва да се радва направо...

Тонка, извинявам се, ама Мила на какво да го сложи този сутиен  Party

И един интересен колаж, на който попаднах.

# 275
  • Бургас
Тази мадама същата ли е, дето беше водеща заедно със Слави в "Магаданс предизвикателството"?   Rolling Eyes

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/382703_10 … 3_791766025_n.jpg

Тази "сладурана" я гледах за пет минути в "Шоуто на Слави".
Такива неестествени физиономии прави - някакви такива в стил "нещо ми лази по краката" и "всеки момент ще напълня гащите".

# 276
Тази мадама същата ли е, дето беше водеща заедно със Слави в "Магаданс предизвикателството"?   Rolling Eyes

Тази "сладурана" я гледах за пет минути в "Шоуто на Слави".
Такива неестествени физиономии прави - някакви такива в стил "нещо ми лази по краката" и "всеки момент ще напълня гащите".
Grinning Joy Да, много е неестествена като водеща.Чак ти е чудно каква я върши точно newsm78 Да не споменавам че на мен ми изглежда като 40 годишна лелка, а сигурно е на половината.

# 277
  • София
Тонка, извинявам се, ама Мила на какво да го сложи този сутиен  Party
Jaded, за камуфлаж, за какво друго.  Laughing Както казва една моя приятелка - слагам сутиен с подплънки, че с тия мои асансьорни копчета...  Joy

Водещата при Слави е уникална. Като препарирана стои. А аутокю-то й е такава мъка, мъка...

# 278

Все ще ви питам някъде дали няма клюка за Стела и Наско от Денсинг Старс? Толкова ми приличат на влюбени гълъбчета, а и едни такива реплики си разменят многозначни... някой нещо да е споменавал?  Embarassed  Simple Smile
[/quote]

Не са влюбени, поне не от мъжката страна. Всичко е за пред камерите. (Информация от възможно най-първа ръка). За Стела не мога да кажа нищо.

# 279

Не са влюбени, поне не от мъжката страна. Всичко е за пред камерите. (Информация от възможно най-първа ръка). За Стела не мога да кажа нищо.

Тоест информация директно от Наско?
И аз много се чудех какво има между тях,защото на мен по-скоро ми изглежда,че той има някакви аспирации,а Стела няма  Thinking

# 280
  • До морето

Тоест информация директно от Наско?
И аз много се чудех какво има между тях,защото на мен по-скоро ми изглежда,че той има някакви аспирации,а Стела няма  Thinking

А на мен ми приличат на приятелчета. Не вярвам да имат връзка!

# 281
  • София
smile, понеже имаш инфо от първа ръка. Кажи ми, моля те, той гей ли е? Питам, защото на такъв ми прилича и малко тази връзка със Стела ми се вижда невъзможна от тази моя гледна точка.
Да не ме нападнете сега  Praynig Баш днес, когато е първия гей брак във Франция Simple Smile

# 282
# 283
Кристен Стюарт с приятели  1  2  3  накривила си е кепето и не й дреме, че Роби, милият, страда  Mr. Green

4

Гледам и двамата са с разбити сърца  Twisted Evil

# 284
smile, понеже имаш инфо от първа ръка. Кажи ми, моля те, той гей ли е? Питам, защото на такъв ми прилича и малко тази връзка със Стела ми се вижда невъзможна от тази моя гледна точка.
Да не ме нападнете сега  Praynig Баш днес, когато е първия гей брак във Франция Simple Smile

Преди време когато Евгени Минчев го обяви за гей и аз се опитах да разбера дали е вярно, но така и не разбрах. Дори близките му не са съвсем сигурни той какви ги върши. Той доколкото знам е малко странен, но не го познавам лично и не мога да кажа нищо.

Общи условия

Активация на акаунт