Звездни компромати - 173 част

• 63 980
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Ужасно много ми харесва това Наде ! Пишат какви ли не неща за нея, не знам кое е вярно и кое не, но е много хубава.
На снимката е без грим и изглежда страхотно.Не може Райна да се сравнява с нея, ако говорим само за външен вид.

Точно, че без грим е толкова нежна и хубава.. Райна и с помпа да си напомпа устните и гърдите не може да я стигне..
И като характер са пълна противоположност- колкото Надето е мила, толкова Райна е превзета и проклета...

# 721
  • София
Аз отблизо не познавам нито Райна, нито Надя, но от няколкото интервюта на Надето останах с впечатление, че е простичко момиче. Милата, пък и какви изцепки имаше на сватбата си - по-добре да си мълчеше и да го раздаваше само красива.

# 722
 А тя пък Райна, защото хич не е просто момиче  Mr. Green Много ми е антипатична на мен, не знам защо.

# 723
  • София-в сърцата на моите деца
Аз отблизо не познавам нито Райна, нито Надя, но от няколкото интервюта на Надето останах с впечатление, че е простичко момиче. Милата, пък и какви изцепки имаше на сватбата си - по-добре да си мълчеше и да го раздаваше само красива.
Райна е класи над нея по акъл...ама пък Надето е малка,дано порастне и поумнее Peaceима време..

# 724
Тоца да ме прощава, ама така като гледам краката и в никакъв случай не са 113 см меррено от вътрешната страна, т.е до чатала. не, че са къси, но не са и толкова, при положение, че е 180 см висока, просто няма как в 67 см оставащи да намести и дупе, кръст, гръден кош, рамена, шия и глава. Щеше да изглежда супер несъразмерна. И понеже съм съвсем малко по-ниска от нея ми стана интересно 113 см ми идват точно 4 см над пъпа и иска да ми каже, че там и е чатала. Е не вярвам, защото торса и щеше да е смехотворно къс.
Peace
Висока е, но със сигурност не е 180см. По-скоро около 175-176см. Не знам защо твърди друго...Никак не е готино като сложиш токчета или платформа да си удряш главата в рамката на вратата.  ooooh!

# 725
  • София-Младост

Ииии,браво!
Следя сериала и много ги харесвам поотделно и като двойка.

Хммм последно като я проверявах Дженифър, пишеше че е с актьор от друг сериал("Шепот от отвъдното")...Рос Маккол. Тъкмо щях да питам какъв сериал следиш, като той отдавна свърши.
Е нищо де...хубава новина така или иначе, аз нея си я харесвам Simple Smile)

# 726
А тя пък Райна, защото хич не е просто момиче  Mr. Green Много ми е антипатична на мен, не знам защо.
Райна има висше образование и в момента учи второ-Психология..и най-вече има добър изказ по интервюта! Peace

# 727
Че Надя е завършила право  Crazy
Откога образованието е признак за интелигентност?

# 728
Райна е вряла и кипяла в т.н "шоубизнес" от зората на чалгата. Малко или много живота я е научил на много неща. Докато Надя е на мама и татко гледаното и подсигурено момиче- не я е очукал живота...

# 729
 Отдавна имането на висшето образование не ми е критерий. Който не е решил, той не го е завършил. Ето на и Надето имала  Mr. Green /на мен и тя не ми е симпатична/

# 730
Отдавна имането на висшето образование не ми е критерий. Който не е решил, той не го е завършил. Ето на и Надето имала  Mr. Green /на мен и тя не ми е симпатична/
Е,кога го доби туй образование Надето,като само преди 3 г.е завършила гимназия?Ама може и да греша...знам ли?Те сега дипломите си ги купуват на кило, но като застанеш пред камера трудно можеш да си скриеш изказът Peace"Житейската ти простота веднага лъсва " Mr. Green

# 731
Надя не е завършила, а е студентка още.  Майка й е невропсихолог, а баща- й неврохирург.

# 732
Надя не е завършила, а е студентка още.  Майка й е невропсихолог, а баща- й неврохирург.

Явно не съм разбрала, мислех, че вече е завършила.

http://www.egotastic.com/photos/kate-middleton%E2%80%99s-cousin- … -for-the-jubilee/

Таз девойка не знаех, че е втора братовчедка на Кейт Мидълтън.

# 733
Дано това не е вярно, защото ако е вярно жалко за детето, дано лекарите я спасят.Става въпрос за опит за самоубийство на парис джексън, вие чели / чули ли сте такова нещо.Не знам дали това е точно за тази тема, но изтръпнах като го прочетох.

# 734
  • София-Младост
Дано това не е вярно, защото ако е вярно жалко за детето, дано лекарите я спасят.Става въпрос за опит за самоубийство на парис джексън, вие чели / чули ли сте такова нещо.Не знам дали това е точно за тази тема, но изтръпнах като го прочетох.
Вярно е.
http://life.dir.bg/news/samoubiistvo-dashterja-Michael-Jackson-14091569?nt=5

Общи условия

Активация на акаунт