Спешно за WORD

• 1 972
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте,извинявам се ако темата не е за тук.
Налага ми се да прехвърля изображения от WORD документ на декстопа.Как ли не се мъчих!Възможно ли е? newsm78

# 1
Възможно е.  Simple Smile
Десен бутон върху изображението, "Записване като картина" (или както там ти излиза на твоята версия опцията за записване на изображение), указваш къде точно искаш да ти запамети картинката, потвърждаваш и готово.

# 2
За съжаление-не става така.Имам само копи,но не ми дава да го пейсна на декстопа.

# 3
C Print Screen?  newsm78

# 4
Маркираш изображението, трябва да стане синьо, както когато мркираш текст и тогава ще можеш да го пейстнеш където поискаш.

# 5
За съжаление-не става така.Имам само копи,но не ми дава да го пейсна на декстопа.

Може би има някаква защита?
Пробвай с копирането, прехвърли я на друг, нов документ, и оттам вече ако стане - стане. Ако не - с принт скрийн.

# 6
  • някъде ... тук ...
искаш да го сложиш като тапет на десктопа ли?

като го копираш, отваряш paint-a и го пействаш там. записваш го под някакво име. после вече го посочваш като тапет

# 7

Би трябвало да става, но може и да зависи от версията. Ако е 2007, 2010, 2013 със сигурност става.  Simple Smile

# 8
Да и аз това щях да напиша, става в Paint

# 9
С пейнт всичко става, но в случая не е нужно.

# 10
Така или иначе, не можеш от Word директно да го направиш на тапет (поне аз не знам за такава възможност). Трябва първо да запаметиш картинката като файл някъде и после да я направиш на тапет чрез настройките на десктопа.

# 11
благодаря ви момичета, стана с пейнт-а  bouquet

# 12
С извинения, че повдигам темата, но имам въпрос свързан с word, а не ми се иска да пускам цяла тема.
Започнах един онлайн курс, но много зациклих на момента с табулациите и изобщо не мога да се ориентирам, след 2 часа ровене в интернет, как се форматира текст чрез табулации. Имам задача- набран вече текст, който включва 6 заглавия и съотвтния списък отдолу и трябва всяка колона да бъде форматирана различно. Единственото, което успях е да сложа една вертикална линия (част от условието)Crazy
Ще съм много благодарна за всяка помощ, необходими са ми стъпките по които се случва, за да схвана логиката.

# 13
# 14
PAV1 много благодаря, но и то не ми свърши работа, аз вече го пробвах- или съм много глупава или много зациклила Rolling Eyes
Например от горния линк:

Въвежда целия текст като между 2 колони ще се поставя само 1 табулация. Текста се вкарва по редове и всички редове са абзаци. До тук ОК
    Маркират се всички абзаци за таблицата и се определя броя на табулациите.- Как?
    Определя се видът на подравняване на текста спрямо всяка табулация.- Как?

Общи условия

Активация на акаунт