Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 104 083
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Не се мъчете да оправдавате постъпките на Йешим...психо от всякъде,че и доктора и помогна...нямам думи
Защо да я оправдаваме ... просто казваме, че е постъпила добре и не е психо, даже много добре си играе ролята. Моето мнение е, че Чънар трябва да бъде с Йешим ...  Heart Eyes

# 436
  • София
Не се мъчете да оправдавате постъпките на Йешим...психо от всякъде,че и доктора и помогна...нямам думи
Защо да я оправдаваме ... просто казваме, че е постъпила добре и не е психо, даже много добре си играе ролята. Моето мнение е, че Чънар трябва да бъде с Йешим ...  Heart Eyes

Ооо, според мен пък изобщо не трябва да е с Йешим. Това нейното не е любов, а мания  Tired

# 437
  • Пловдив
Аз не искам да оправдавам Йешим, само казвах, че след като гледам вече и началните епизоди, донякъде разбирам защо е такава. Да, нейното е и мания. Но живота й е пълен с лъжи и лицемерие, тя видя в Чънар единствения човек, на когото може да вярва и който наистина й помага и закриля. Ако си израснал с такава майка като Зюмрюд и баща, който е студен към теб... явно неистово имаш нужда от някой, който да ти е опора. Обаче хич не оправдавам начините й на действие. А иначе самата актриса ми е адски симпатична, което определено е фактор за това Йешим да ми е слабост. Не разбирам само защо не мога да харесам Леле, като уж е толкова готина, чиста и добра. От всичките жени на Чънар, според мен най си му пасва Топрак (или Тупрак, как е правилно?)

# 438
  • БГ

Ооо, според мен пък изобщо не трябва да е с Йешим. Това нейното не е любов, а мания  Tired
И аз виждам така наречената "любов" на Йешим към Чънар.И освен , че е маниакалност,ми се струва,че е и в голяма доза инат,каприз,желание за надмощение,да докаже,че в това,което иска няма кой да й противостои,високомерие и незачитане изборът на другия човек.
Сякаш Чънар й е длъжен да я обича,щом тя чрез измама и лъжа е запазила детето му.Всичките й приказки,че е готова на всичко за бебето,което носи са вятър и мъгла.Това бебе е нейният "пропуск" до леглото на Чънар.
Йешим е толкова безкрупулна,че не се посвени да стане  съперница на майка си и да спи с нейният любовник,без капка морал и съвест подливаше вода на сестра си,та чак и оповести във вестника,че Чънар уж я целунал.Това и още едно-две неща доведоха до смъртта на Лале,но Йешим и тогава не се спря. Crossing Arms Толкова ми е противна като характер,че с удоволствие чакам сериите когато си получи заслуженото наказание.И пак не миряса Mr. Green
А всъщност аз не вярвам,че Чънар я е обичал,така както обичаше Лале,така както сега обича Топрак и се бори за нея.Може да се привързал временно към нея в онзи труден период след смъртта на Лале,но ако наистина я обичаше нямаше да се спре пред нищо. И без това от района,от който е семейството му такива женитби са нещо обичайно.Я как Неджиб се ожени за сватята си Зюмруд. Naughty

# 439
  • София
хоп и аз в темата
една седмица ме няма и съм пропуснала Първата брачна нощ Sick Sick
и сега де да я диря newsm78
 с тия объркани номерации на нашите серии, турските и с руското звучене newsm78 newsm78

# 440
  • Пловдив
хоп и аз в темата
една седмица ме няма и съм пропуснала Първата брачна нощ Sick Sick
и сега де да я диря newsm78
 с тия объркани номерации на нашите серии, турските и с руското звучене newsm78 newsm78
То нищо не се видя от тая брачна нощ Simple Smile После в следващата серия имаше още малко кадри - Топрак си припомняше, но и там почти нищо ...
Ето линк: http://vbox7.com/play:cabec7553e  брачната нощ започва в 19мин 25сек

# 441
  • София
Дорис, много мерси Hug
тоз Чани, все мацките го изнасилват Joy
добре че Топрак сама го поиска, че с неговите грижи незнам кога щяха да консумират брака newsm78

# 442
  • Пловдив
Дорис, много мерси Hug
тоз Чани, все мацките го изнасилват Joy
добре че Топрак сама го поиска, че с неговите грижи незнам кога щяха да консумират брака newsm78
Simple Smile Не, просто той й беше обещал да я чака докато тя е готова ... така че чакаше знак от нея. Много сладка двойка са, а и е от значение, че не играят чувствата, нали те и реално страстно се обичат. А така винаги е много по-силно и на екрана. Както бяха Кристен и Робърт в "Здрач"

# 443
  • Бургас
И кога точно постъпи добре Йешим? Да не би аз да съм пропуснала? Димето много точно е описала " добрите" и постъпки.

# 444
  • БГ
Всъщност прояви човещина на едно-две места - не повече Naughty
Първото е когато спаси от пожара Чънар
Второто,когато въпреки всичко,се върна и откара Топрак в болницата,а тя се беше нагълтала с лекарства - искаше да умре.Тя беше отчаяна и не можеше да понесе мисълта,че сестра й и детето й вече не са сред живите.
За повече хуманност Йешим нямаше сили.Ако знаете как вулгарно се държеше в съда и в полицията ooooh!Тя била Ташкаран Close, айде холан... Mr. GreenАма й посвиха сърмичките там и пак хленчене и плач  пост фактум...самозабравила се богаташка лигла Crossing Arms

# 445
  • БГ
Пускам ви един виц- ама Чънарко явно не го е взел предвид - нали не знае български Joy и не е спазил указанието на готвача

Скрит текст:

Баща и син в пицария.
Детето не млъква, въпрос след въпрос:

- Тате, котките нали си имат котенца?

- Да.

- Кучетата нали си имат кученца?

- Разбира се!

- А патетата и те си имат патенца?

- Дааааааа....

- Тате, а пиците защо си нямат пиценца?!

- Отивай да питаш готвача и ме остави на мира!!!

Отива детето при готвача, дърпа го за престилката и повтаря всичко. Готвачът го погледнал и казал:

- Отиди сега при баща си и му кажи, че пиците си нямат пиценца, защото ги вадим навреме...

# 446
  • Бургас
Само дето това с Топрак и болницата предстои....

# 447
Ако може да ми кажете някои други сериали, в които участва Хатидже Аслан (Зюмрют).  newsm78 Гледала съм само Млечният път с нея, но в Сезони на любовта ми харесва повече.  Wink

# 448
  • София
момичета, Топрак от кого е имала дете, и то е починало-това явно съм го пропуснала newsm78

# 449
  • Бургас
Топрак е била женена за някакъв,който я намушква с нож и лежи в затвора...Топрак се развежда с него...детето е от него

Общи условия

Активация на акаунт