Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 104 019
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
А между Едже и Мехмед ще има ли нещо по-интересно.....В спойлер,че да не се сърдят другите,които не искат да знаят предварително Praynig
Бях писала по-напред за тях,но ще ти разкажа накратко Peace
Скрит текст:
Рейхан прави всичко възможно тези двамата да не са заедно.Настройва и синът си срещу Мехмет.Той се връща при нея е много нещастен.Рейхан кара Неджип да ожени Едже и той го прави.В денят на сватбата на Едже,мехмет не издържа и прави публично достояние любовта си към нея.Сватбата се проваля и двамата оттам насетне изчезват от сериала.Заминават да живеят в друг град.А Рейхан завежда дело за развод.Така тя се запознава отблизо с Окан/адвоката/,влююбва се в него,женят се,но и това не я прави щастлива.

# 496
  • Бургас
А Йешимката докога ще я дават с тоя плосък корем,пък уж в 4 месец вече била,не се ли заобли поне леко...

# 497
Благодаря,Dimeto_M   bouquet

# 498
Dimeto_M , благодаря ти много  Peace Peace

не се стърпях да постна една снимка на любимката си  Grinning

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=701319093228448&set= … ype=1&theater

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 20:38 от evanjelin

# 499
Този сериал не трябва да се казва Сезони на любовта, а Лудостта на егоиста Rolling Eyes

# 500
  • София
Този сериал не трябва да се казва Сезони на любовта, а Лудостта на егоиста Rolling Eyes
или избягалите от психодиспансера #Crazy
То оригинала е сезона на лалето/доколкото си спомням/ма след като лале умря newsm78

# 501
  • Пловдив

О, мерси, тя е и моя любимка! На мен това ми е първия турски сериал и не познавам никой от актьорите. За мен най-добре се справят Йешим и Чънар. Последния не ми е точно типа мъж, който харесвам, но има много изразителен поглед и честно казано досега няма ситуация, в която да не съм повярвала че наистина изпитва това, което би трябвало да покаже. Зюзи малко са попресилили образа, за мен и играта е малко попресилена, ама иначе самата актриса ми е много симпатична. Като започнах да гледам (беше някъде от 65 епизод) никак не харесвах Йешим, но сега гледам успоредно новите епизоди и тези, които съм пропуснала и някак ми влезе под кожата това момиче. Разбирам колко грешни неща прави, и не знам как и защо ми е толкова мила. А аз самата като човек и държание съм повече като Топрак, но ето на, онова малкото ме спечели някак...

# 502
Тук гледам,мила! С руско аудио го има почти до 2/3 от третия сезон.Доста е лошо озвучаваното,но въпреки това се схаща почти всичко!
http://filmsd.ru/news/para_tjulpanov_turcija_2011_na_ru_jazyke/2013-08-12-1503
evanjelin  Peace
Скрит текст:
Топрак ражда синът на Чънар точно когато на Чънор Берк/синът на Йешим/ му става доста зле и така нейното бебе става донор на  другото си братче.Тогава чънар вече е убеден,че Топрак е родила негов син,още повече като чува името,което му е дала Каан - вече е напълно сигурен.
Чънар  се бори много ,за да си върне Топрак,заедно с детето си. Тя обаче е толкова голям инат,че се стига дотам,че се жени за Ахмед/тази персона се появява в третия сезон/.Уж фиктивен брак,но Ахмед е влюбен в нея,а тя не разбира това,докато той една вечер не я целува.Тогава Топрак напуска къщата му.Преди това при нея в онзи дом идват майка й и баща й и става голям калабълък.Майка й е с бъбречна болест,ходи на диализа,но е нужна трансплантация.Ама пари - йок.Онзи клоун баща й отново тъърси само келепир ту при Съткъ,ту при Чънар.Топрак наема една съборетина,за да се приюти там с бебето и родителите си.Търси и намира работа в един цветарски магазин.Икбал прави всичко възможно да събере Чънар и Топрак.Кани нея и бебето у дома си.Там правят церемония по назоваване на бебето и Топрак получава много скъпи бижута от Икбал и Неджип.Зюзи кипи от омраза и гняв срещу всички Илгаз.Вкарва в играта една красавица - Арзу,която също си има проблеми.Но това е друга история.Та да се върна към гостуването...Докато всички са у Илгаз,Чънар организира ремонт и обзавеждане на съборетината - прави я годна за живеене.Вечерта,когато всички се прибират в къщи изненадата е голяма.Чънар чака отвън,Топрак излиза и пак се кара с него,че не го иска и т.н.....но чани я прегръща,страстна целувка и..... Heart EyesТопрак завежда дело за развод с Ахмед,онзи прави спънки,но накрая кандисва и развода е факт...Отново се женят Чънар и Топрак,щастливи са,но Зюмруд не ги останя на мира.Прави всичко възможно да вгорчава живота им.Особено този на Топрак.След време Топрак забременява.Зюмруд с помощта на Шермин и един специалист по комуникации правят така,сякаш Йешим е жива и обикаля наоколо.Никой не вярва на Топрак,което разказва.Мислят,че полудява.Сякаш отново се повтаря историята с недоверието на Чънар към Топрак.Настяняват я дори в психиатричното отделение.Тогава Топрак прави собствено разследване,разбира истината,но отново никай не й вярва.Лошите винаги са една крачка напредНакрая Шермин си признава,но дотогава се случват много лоши неща.Както й да е...В края на крайщата истината излиза наяве....Пъкленият план на Зюзи е разкрит...Дори синът й Керем я изоставя.Междувпрочем той и Азра се влюбват и решават да се оженят.В денят на сватбата им Зюмруд отива там и прострелва Топрак...Тя губи бебето и т.н.Следват още много,много неприятности за Чънар и Топрак...

Много ти благодаря!  Hug Само, че много бавно ми зареждат епизодите и при теб ли е така?

# 503
Здравейте, още една снимчица на Серенай Саръкая и Хатидже Аслан  Peace

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=705748422773406&set= … ;relevant_count=1

Не знам как се постват директно снимките, ако ми каже някой, ще съм благодарна   bouquet

*Дорис* , мила, и аз изпитвам същите чувства  Hug

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 12:46 от evanjelin

# 504

О, мерси, тя е и моя любимка! На мен това ми е първия турски сериал и не познавам никой от актьорите. За мен най-добре се справят Йешим и Чънар. Последния не ми е точно типа мъж, който харесвам, но има много изразителен поглед и честно казано досега няма ситуация, в която да не съм повярвала че наистина изпитва това, което би трябвало да покаже. Зюзи малко са попресилили образа, за мен и играта е малко попресилена, ама иначе самата актриса ми е много симпатична. Като започнах да гледам (беше някъде от 65 епизод) никак не харесвах Йешим, но сега гледам успоредно новите епизоди и тези, които съм пропуснала и някак ми влезе под кожата това момиче. Разбирам колко грешни неща прави, и не знам как и защо ми е толкова мила. А аз самата като човек и държание съм повече като Топрак, но ето на, онова малкото ме спечели някак...
Ами тя в първи сезон беше най - гадна , защото именно тогава се набърка в брака на сестра си и завихри интригата , която в последствие доведе до смъртта на Леле! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyВъпреки това и аз много пъти се раздвоявам,но предполагам ,че това е заради перфектната и игра.Така истински плаче ,че чак ми става жал за нея, въпреки,че не заслужава ни най - малко съжаление!!!

# 505
Здравейте, още една снимчица на Серенай Саръкая и Хатидже Аслан  Peace

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=705748422773406&set= … ;relevant_count=1

Не знам как се постват директно снимките, ако ми каже някой, ще съм благодарна   :bouquet:

*Дорис* , мила, и аз изпитвам същите чувства  Hug

Скрит текст:
Става много лесно!Кликваш на иконката , която прилича на картина и се намира на първия ред над полето за писане.
Поставяш картинката м/у [img]//////[img]/на мястото на наклонените чертички/
А самата картинка я копваш , като върху нея натискаш десен бутон и избираш "Копирай адреса на изображението"

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 14:16 от migi_megi

# 506
Тук гледам,мила! С руско аудио го има почти до 2/3 от третия сезон.Доста е лошо озвучаваното,но въпреки това се схаща почти всичко!
http://filmsd.ru/news/para_tjulpanov_turcija_2011_na_ru_jazyke/2013-08-12-1503
evanjelin  Peace
Скрит текст:
Топрак ражда синът на Чънар точно когато на Чънор Берк/синът на Йешим/ му става доста зле и така нейното бебе става донор на  другото си братче.Тогава чънар вече е убеден,че Топрак е родила негов син,още повече като чува името,което му е дала Каан - вече е напълно сигурен.
Чънар  се бори много ,за да си върне Топрак,заедно с детето си. Тя обаче е толкова голям инат,че се стига дотам,че се жени за Ахмед/тази персона се появява в третия сезон/.Уж фиктивен брак,но Ахмед е влюбен в нея,а тя не разбира това,докато той една вечер не я целува.Тогава Топрак напуска къщата му.Преди това при нея в онзи дом идват майка й и баща й и става голям калабълък.Майка й е с бъбречна болест,ходи на диализа,но е нужна трансплантация.Ама пари - йок.Онзи клоун баща й отново тъърси само келепир ту при Съткъ,ту при Чънар.Топрак наема една съборетина,за да се приюти там с бебето и родителите си.Търси и намира работа в един цветарски магазин.Икбал прави всичко възможно да събере Чънар и Топрак.Кани нея и бебето у дома си.Там правят церемония по назоваване на бебето и Топрак получава много скъпи бижута от Икбал и Неджип.Зюзи кипи от омраза и гняв срещу всички Илгаз.Вкарва в играта една красавица - Арзу,която също си има проблеми.Но това е друга история.Та да се върна към гостуването...Докато всички са у Илгаз,Чънар организира ремонт и обзавеждане на съборетината - прави я годна за живеене.Вечерта,когато всички се прибират в къщи изненадата е голяма.Чънар чака отвън,Топрак излиза и пак се кара с него,че не го иска и т.н.....но чани я прегръща,страстна целувка и..... Heart EyesТопрак завежда дело за развод с Ахмед,онзи прави спънки,но накрая кандисва и развода е факт...Отново се женят Чънар и Топрак,щастливи са,но Зюмруд не ги останя на мира.Прави всичко възможно да вгорчава живота им.Особено този на Топрак.След време Топрак забременява.Зюмруд с помощта на Шермин и един специалист по комуникации правят така,сякаш Йешим е жива и обикаля наоколо.Никой не вярва на Топрак,което разказва.Мислят,че полудява.Сякаш отново се повтаря историята с недоверието на Чънар към Топрак.Настяняват я дори в психиатричното отделение.Тогава Топрак прави собствено разследване,разбира истината,но отново никай не й вярва.Лошите винаги са една крачка напредНакрая Шермин си признава,но дотогава се случват много лоши неща.Както й да е...В края на крайщата истината излиза наяве....Пъкленият план на Зюзи е разкрит...Дори синът й Керем я изоставя.Междувпрочем той и Азра се влюбват и решават да се оженят.В денят на сватбата им Зюмруд отива там и прострелва Топрак...Тя губи бебето и т.н.Следват още много,много неприятности за Чънар и Топрак...

Много ти благодаря!  Hug Само, че много бавно ми зареждат епизодите и при теб ли е така?
пробвай тук!
http://vbox7.com/collection:1404157

# 507
  • БГ
Ами тя в първи сезон беше най - гадна , защото именно тогава се набърка в брака на сестра си и завихри интригата , която в последствие доведе до смъртта на Леле! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyВъпреки това и аз много пъти се раздвоявам,но предполагам ,че това е заради перфектната и игра.Така истински плаче ,че чак ми става жал за нея, въпреки,че не заслужава ни най - малко съжаление!!!
Меги Hug и аз имах някакви надежди,съвсем плахи Tired,че Йешим може да се осъзнае,след като спаси Топрак,но после си рекох,че ако стане така няма да има никаква логика в поведението й. И се оказах на верен път.
Тази хубостница,така ху-у-у-баво ще "осребри" тази помощ , че свят ще ни се завие! ooooh!
Само гледайте и се молете да не попадне никоя от вас или от вашите любими момичета на такъв отвратително вманиачен екземпляр като Йешим Praynig Naughty
Меги -
Скрит текст:
благодаря ти за "Незабравима"   bouquet- изчесах си крастата доволно.Ей много деца е родила Еда - направо да й се ненадява човек hahaha, а харун как гледаше първият си зет - майко мила  Mr. Green Joy Joy Joy
Еваджелин - понякога и при мен задират сериите,ама зависи от много неща- времето за гледане,колко души са в сайта и т.н.Обикновено не съм чакала много.Лошото е,че качват в месеца 1-2 части - там е чакането и като сложа надпис "част еди-коя-си ще се пусне утре" Mr. Green,това утре става има - няма цял месец Crossing Arms

# 508
  • Бургас
Е не,това,което върши Йешим,вече ми идва в повече-сега и изнудване. Топрак и каза дай ми малко време,а хоп- веднага води адвоката. А после с каква доволна физиономия разказва на доктора. А Топрак как покорно се разписа,е наистина е прекалено,как веднъж не застана достойно да защити любовта си,да се бори...

# 509
Аз пък започвам да се дразня на Топрак. Crossing Arms
Значи така : мъжът й не обича Йешим.Хиляди пъти й го каза-пък Топрак - детето,та детето.
Що за разбиране е това - едно дете да расте с двама души,които не се обичат,не се разбират,имат отделни животи.И що за среда ще е това.Добре ли ще е за детето newsm78
Нищо от тези т.нар. жертви на Топрак за мен не са приемливи,непонятни са ми,много далечни.
Навяват ми кошмарни спомени от време,в което и ние живеехме ,когато се казваше - "ще търпя,заради децата".
Доколкото обаче имам поглед върху съвремието и семейните отношения,сега пък се търпят някои неща заради наследството.
Ама този Чани - щур късмет има,няма що - не случи на свястна майка,пък на баща - хептен.
Обаче тези двете интригантки - Рейхан и Зюмруд - са солта на сериала.Йешим е отблъскваща и натрапчива,ама лелките са супер.Рейханчето набързо ще сватоса сега Еджето Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт