Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 104 038
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Колко ли интриги още ще сплете Йешим!

# 481
Ако имаме щастието / в което много се съмнявам Tired/ -  да ни пуснат третият сезон на сериала - тогава ще видите Зюмруд в пълен блясък Twisted Evil Close - много добра игра на актрисата - завладяваща.ту ми се искаше да й дръпна шалтера, Mr. Green  ту ме караше да я уважавам за умът и смелостта й. Crossing Arms
А как само се изплъзваше в спалнята на онзи дърт сладострастник Неджип - доволна муцка правех като го гледах онзи как мига на парцали

И аз се надявам да дават третия сезон.   Wink Зюмрют ми е любимката. Ти на руски ли си го гледала, ако може да ми дадеш някакъв линк. Благодаря предварително  Hug

# 482
  • Бургас
С какви очи Йешим пал отива в къщата на Топрак,ей много нахално това човече...всички и казват да ги остави на мира,ама тя-не...на моята ще е...това не е любов това е тъп инат...да стане на моето

# 483
Ето това е нашето момиче - прекрасна е Йешим  Simple Smile Колкото и да е лоша, когато трябва - показва сърце! Вече и двамата и дължат живота си. Прекрасно изпълнение от страна на Серенай, сълзите и пред болницата ме разплакаха  Peace

# 484
Здравейте,някой знае ли коя беше песента която пуснаха с финалните надписи? newsm78

# 485
  • София
здравейте,

Баръш Кълъч е подписал за сезон 4 на Лалето. Влиза в сериала  Peace

# 486
здравейте,

Кой е той newsm78

# 487
  • София
здравейте,

Кой е той newsm78

Играе в "Огледален свят".

# 488
Много ми е интересно и моля, ако някой знае, да ми напише на лични, какво се случва с Чънар и Топрак след смъртта на Йешим!

# 489
  • София
Игбал-с тия два бели кичура, особено като не е схубаво прибрана коса е страшна направо-напомня ми на Крюела Девил-защо не си ги е боядисала-като с перука й седят #Crazy
Неджип пък-синко, та Синко-що не остави Чани на мира-до вчера му викал чичо, сега татко очаква да му каже #Crazy
егати хората
Йешимката-ужасно червило й праскат на това момиче-незнам от къде го измислят такова-ярко червено-като че ли е първа братовчедка на Дракула-защо я загрозяват така-а косата й е страхотна Peace

# 490
Благодаря,missence,но "Огледален свят" не го гледам Rolling EyesВчера за малко го загледах,но като не го следя незнам и актьорите Crazy

А между Едже и Мехмед ще има ли нещо по-интересно.....В спойлер,че да не се сърдят другите,които не искат да знаят предварително Praynig

# 491
Ето това е нашето момиче - прекрасна е Йешим  Simple Smile Колкото и да е лоша, когато трябва - показва сърце! Вече и двамата и дължат живота си. Прекрасно изпълнение от страна на Серенай, сълзите и пред болницата ме разплакаха  Peace
Съгласна съм с теб   Flutter

# 492
здравейте,

Баръш Кълъч е подписал за сезон 4 на Лалето. Влиза в сериала  Peace

Кой е той newsm78

Играе в "Огледален свят".

КаПтана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хихи..заради него може да се върна към сериала.
 Thinking Хм,като какъв ли ще го забъркат в целия този цирк ?

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 14:01 от валия

# 493
  • София
И аз се чудя, КаПтана какъв ще го играе   Wink

# 494
Ако имаме щастието / в което много се съмнявам Tired/ -  да ни пуснат третият сезон на сериала - тогава ще видите Зюмруд в пълен блясък Twisted Evil Close - много добра игра на актрисата - завладяваща.ту ми се искаше да й дръпна шалтера, Mr. Green  ту ме караше да я уважавам за умът и смелостта й. Crossing Arms
А как само се изплъзваше в спалнята на онзи дърт сладострастник Неджип - доволна муцка правех като го гледах онзи как мига на парцали

И аз се надявам да дават третия сезон.   Wink Зюмрют ми е любимката. Ти на руски ли си го гледала, ако може да ми дадеш някакъв линк. Благодаря предварително  Hug

Тук гледам,мила! С руско аудио го има почти до 2/3 от третия сезон.Доста е лошо озвучаваното,но въпреки това се схаща почти всичко!
http://filmsd.ru/news/para_tjulpanov_turcija_2011_na_ru_jazyke/2013-08-12-1503
evanjelin  Peace
Скрит текст:
Топрак ражда синът на Чънар точно когато на Чънор Берк/синът на Йешим/ му става доста зле и така нейното бебе става донор на  другото си братче.Тогава чънар вече е убеден,че Топрак е родила негов син,още повече като чува името,което му е дала Каан - вече е напълно сигурен.
Чънар  се бори много ,за да си върне Топрак,заедно с детето си. Тя обаче е толкова голям инат,че се стига дотам,че се жени за Ахмед/тази персона се появява в третия сезон/.Уж фиктивен брак,но Ахмед е влюбен в нея,а тя не разбира това,докато той една вечер не я целува.Тогава Топрак напуска къщата му.Преди това при нея в онзи дом идват майка й и баща й и става голям калабълък.Майка й е с бъбречна болест,ходи на диализа,но е нужна трансплантация.Ама пари - йок.Онзи клоун баща й отново тъърси само келепир ту при Съткъ,ту при Чънар.Топрак наема една съборетина,за да се приюти там с бебето и родителите си.Търси и намира работа в един цветарски магазин.Икбал прави всичко възможно да събере Чънар и Топрак.Кани нея и бебето у дома си.Там правят церемония по назоваване на бебето и Топрак получава много скъпи бижута от Икбал и Неджип.Зюзи кипи от омраза и гняв срещу всички Илгаз.Вкарва в играта една красавица - Арзу,която също си има проблеми.Но това е друга история.Та да се върна към гостуването...Докато всички са у Илгаз,Чънар организира ремонт и обзавеждане на съборетината - прави я годна за живеене.Вечерта,когато всички се прибират в къщи изненадата е голяма.Чънар чака отвън,Топрак излиза и пак се кара с него,че не го иска и т.н.....но чани я прегръща,страстна целувка и..... Heart EyesТопрак завежда дело за развод с Ахмед,онзи прави спънки,но накрая кандисва и развода е факт...Отново се женят Чънар и Топрак,щастливи са,но Зюмруд не ги останя на мира.Прави всичко възможно да вгорчава живота им.Особено този на Топрак.След време Топрак забременява.Зюмруд с помощта на Шермин и един специалист по комуникации правят така,сякаш Йешим е жива и обикаля наоколо.Никой не вярва на Топрак,което разказва.Мислят,че полудява.Сякаш отново се повтаря историята с недоверието на Чънар към Топрак.Настяняват я дори в психиатричното отделение.Тогава Топрак прави собствено разследване,разбира истината,но отново никай не й вярва.Лошите винаги са една крачка напредНакрая Шермин си признава,но дотогава се случват много лоши неща.Както й да е...В края на крайщата истината излиза наяве....Пъкленият план на Зюзи е разкрит...Дори синът й Керем я изоставя.Междувпрочем той и Азра се влюбват и решават да се оженят.В денят на сватбата им Зюмруд отива там и прострелва Топрак...Тя губи бебето и т.н.Следват още много,много неприятности за Чънар и Топрак...

Общи условия

Активация на акаунт