Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 104 040
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • София
на Серенай явно й отиват ролите на палавница Sunglasses
хич не си я преставям като скромна ученичка Mr. Green
не съм гледала другите й проекти, само клипове Wink
друго ми е чудно, как жена като Зузи, макар и за кратко е хлътнала по тоя дрът интригант Неджип Thinking/нали даваха как си спомняше разходките им, целувка, нощта заедно/ #Crazy
добре че при Зюзи чувствата не владеят над мозъка, че иначе сариозно щях да се притесня за нея Joy Joy
новия адвокат е странна птичка, предполагам че тапърва ще го развиват като образ

# 466
  • БГ
Гале Hug за Окан бей /адвоката/- позна ,мила! Peace
Той ще играе важна роля занапред и за Топрак,и за Рейхан - изобщо за Илгаз фемили Tired
Всъщност след смъртта на Лале,когато Зюзка ходеше при психотерапевт обясняваше как неусетно този "бастун" я е очаровал.

# 467
  • Бургас
Този артист,който играе Окан играе в памуковата принцеса брат на Джерен или бъркам?

# 468
Да, добре е, че са Йешим и Зюмрют, че да добие сериала малко цвят, а доктора е за разкош  Grinning
Всички останали са пълна скръб!

Много съм съгласна с теб. Точно те правят сериала интересен, когато умрат сигурно ще стане по скучно. Аз харесвам Чънар като визия и герой, но доста ме разочарова като научих, че ще убие Зюмрют. Тя ми е любимка все пак. Дано в новия сезон да съживят някой - било то Леле, Йешим или Зюмрют, че да стане малко по-интересно.  Grinning Hug

# 469
  • Бургас
За Топрак съм съгласна с вас,че прекалена светица са я направили сценаристите,но това с примигването и преглъщането да не е режисьорско хрумване? Аз не съм я гледала в друг сериал за да преценя дали прави същите жестове и мимики.

# 470
За Топрак съм съгласна с вас,че прекалена светица са я направили сценаристите,но това с примигването и преглъщането да не е режисьорско хрумване? Аз не съм я гледала в друг сериал за да преценя дали прави същите жестове и мимики.
Да тя направо ... толкова е нерешителна - за всяко нещо звъни да пита леля си. Направо се учудвам как спа с Чани  Grinning

# 471
Да тя направо ... толкова е нерешителна - за всяко нещо звъни да пита леля си. Направо се учудвам как спа с Чани  Grinning

E  нали говори с леля си и ,тя я леко тласна и за това Joy Joy Joy

# 472
  • БГ
Ако имаме щастието / в което много се съмнявам Tired/ -  да ни пуснат третият сезон на сериала - тогава ще видите Зюмруд в пълен блясък Twisted Evil Close - много добра игра на актрисата - завладяваща.ту ми се искаше да й дръпна шалтера, Mr. Green  ту ме караше да я уважавам за умът и смелостта й. Crossing Arms
А как само се изплъзваше в спалнята на онзи дърт сладострастник Неджип - доволна муцка правех като го гледах онзи как мига на парцали

Всъщност кой беше  този Бюлент,който е стрелял срещу Хавва и Юсуф newsm78 Нещо явно съм изпуснала Thinking в началото.
Още малко за Топрак и Съткъ - аз доколкото разбрах,той не се е прибрал навреме,когато детенцето им е било болно.топрак го завежда на лекар,но е било вече късно да го спасят и тя затова в скръбта си по-късно напада Съткъ с нож.На прав път ли съм newsm78

# 473
  • Бургас
Актрисата,която играе Рейхан,играла ли е в друг сериал,имам чувството,че щях да запомня тая стисната уста и тоя телешки поглед.

# 474
Актрисата,която играе Рейхан,играла ли е в друг сериал,имам чувството,че щях да запомня тая стисната уста и тоя телешки поглед.

Игра в "Мелодията на сърцето"
Същата гадна роля ,същата  стисната муцунка.

# 475
  • София

Игра в "Мелодията на сърцето"
Същата гадна роля ,същата  стисната муцунка.

дааа, и там беше един злобил-но беше по-млада, с червена коса

# 476
  • Бургас
Интересно,не я помня,но аз пък и толкова гледах мелодията...

# 477
  • Бургас
Аз понеже гледам серията през деня,сега разбрах,че Йешим ще дава интервю. Какви ли ще ги сътвори тоя път?!

# 478
Аз понеже гледам серията през деня,сега разбрах,че Йешим ще дава интервю. Какви ли ще ги сътвори тоя път?!

Най вероятно ще изпее ,че чака дете от Чънар,като си мисли че така ще го принуди да е с нея заради хорското мнение

# 479
  • София
Интересно,не я помня,но аз пък и толкова гледах мелодията...
играеше леля на Ламия, женена за чичо й-голям зверунгел беше, същата злоба и досада
Йешимката пак ще хвърли бомбата-може и за фиктивния брат на Чани да изпее, способна е на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт