Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 104 050
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Топрак е била женена за някакъв,който я намушква с нож и лежи в затвора...Топрак се развежда с него...детето е от него

Е това не е ли оня брадатия Съткъ . От него е имала дете Топрак

# 452
Топрак е била омъжена и е имала момиченце, което умира. Съпругът и попада в затвора и се развеждат. Тя се влюбва в годеник на сестра си.На сватбата на сестра си ,тя среща Чънар. Така започва тяхата история.Аз гледах сериала на руски истигнах до 91 епизод.Едва издържах лошотията на Иешим- невероятни подлости,интриги и лъжи.Няма да ви е интересно, ако разкажа, кнолко неприятности и мъка причини на Топкак. А за Чънар, само ще кажа че е  представен,като безволев и нерешителен мъж, който вярва на всички лъжи на проклетата Иешим.

# 453
  • София
ее, нищо чудно че след оная горила Саткъ, или какъвто е там, Топрак се влябва в Чънарко Mr. Green

# 454
Някой може ли да ми преведе за какво става дума в тази статия свързана с актьорите, които изпълняват ролите на Неджип и Икбал.
http://www.sacitaslan.com/magazin-kenan-baldan-gul-onata-sert-tokat_76252.html

# 455
Само аз ли виждам колко смешна и слаба актриса е Селен Сойдер? Нещо хич не мога да и повярвам на трагичните напъни! Относно сюжета - напълно си подхождат с безхарактерния Чънар, който пък от своя страна не заслужава силна и красива жена като Йешим! Не разбирам защо винаги наивните и простовати образи са положителните...

# 456
  • Бургас
Само аз ли виждам колко смешна и слаба актриса е Селен Сойдер? Нещо хич не мога да и повярвам на трагичните напъни! Относно сюжета - напълно си подхождат с безхарактерния Чънар, който пък от своя страна не заслужава силна и красива жена като Йешим! Не разбирам защо винаги наивните и простовати образи са положителните...
Кое според теб е положителното в Йешим...върни страниците на темата и прочети поста на Димето тя е описала всички "положителни постъпки" на Йешим.........да не ги повтарям

# 457
  • София
Изобщо в този сериал са се събрали все един отбор юнаци. Кой от кой по-слаб актьор  Tired Има проблясъци на моменти, ама.... Tired

# 458
  • Бургас
Главната интригантка е Йешим..след нея мама Зюмрют а след това това неблагоразумие на природата сестрата на Неджиб

# 459
Кое според теб е положителното в Йешим...върни страниците на темата и прочети поста на Димето тя е описала всички "положителни постъпки" на Йешим.........да не ги повтарям
Не съм казала, че образа на Йешим е положителен, гледам сериала от самото начало и няма нужда някой да ми опише постъпките и, че да видя колко е "отрицателна". Смятам, че са прекалили сценаристите както в положителните, така и в отрицателните герои. То бива саможертва и преиграване от страна на Топрак, че чак ти загорчава от положителния и образ. И все пак да не забравяме, че ако не беше маниакалната любов на Йешим, Чънар щеше да си остане във вилата, а Топрак още да въздиша по Юсуф. А тя пък като е такава светица, как се е влюбила в годеника на сестра си, но това е тема на друг разговор!

# 460
  • София
Йешим е пълно куку, айде да оставим Топрак, ми сестра й, още тогава се навираше на Чънарко. Че и бебето използва само за това. На нейно място, ей го хубавеца доктор, взема се с него, гледка си бебенцото и лайф. Ама тя-не та не, Чънар и това е, и като не става нейната, даже се самоубива-ей тва е най-големия егоизъм, доказва че хич не й пука за детето, а само за нейната фикс идея. Любов насила не става. Момичето просто е за психиатър, не за гинеколог.
А относно играта, ми той сценария е бозав, крепи се главно на отрицателните образи- Йешим и Зузи, другите са един дол дренки.  Топрак е като от девически манастир изкарана, прекалили са с образа й на селска девица, сякаш в саксия е расла, а тя все пак мъж е имала, дете, а се държи като давственица, не помирисала мъж от километри.

# 461
Главната интригантка е Йешим..след нея мама Зюмрют а след това това неблагоразумие на природата сестрата на Неджиб
А Икбал, тази стожерка на морала, е херувим, както и Неджип, който в началото на сериала доста се постара, то не бяха убийства, укриване на доказателства и прочее

# 462
Да, добре е, че са Йешим и Зюмрют, че да добие сериала малко цвят, а доктора е за разкош  Grinning
Всички останали са пълна скръб!
Серенай е много млада, много красива и много талантлива, тази роля не и подхожда и въпреки това се справя чудесно! В новия сериал ролята и е много по-подходяща

https://www.facebook.com/photo.php?v=552203064844790&set=vb. … ype=2&theater

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 23:27 от evanjelin

# 463
  • Мюнхен
Да ви кажа и аз не харесвам играта на Селен С. И това няма нищо общо със скучната и роля. Доста е неубедителна, само премига на парцали и преглъща смешно. Не от всяка мис става актриса. Иначе не харесвам Йешим и характера и. Много егоистична и тотално изперкала. Не вижда по-далеч от носа си. Много обичала детето, много го искала, ама хукна в това състояние да убеждава Топрак да не се прибира. И с какво право? А Пък втората я слуша и продължава да премига. Ако наистина обичаше Чънар, да и е теглила една, та дори и да не се прибере в къщи. Най-интересна ми е Зузи. Поне знае какво иска и как да го получи. Умна и комбинативна. А Чънар дори не ми се коментира.

# 464
  • БГ
Момичета,здравейте!
Напълно съгласна с тези,които не харесват изпълнението на Селен С. като Топрак - нито жестовете,нито мимиките могат да ме убедят,че страда или се радва.Изключително слаба актриса.
Виж изпълнението на Серенай Саръкая е друго нещо ThinkingДобре пресъздава образа на Йешим и това ни кара да й вярваме и да се ядосваме на постъпките на тази капризуля.
Аз гледам сега Серенай и в друг сериал - Аданалъ - и там е голяма палавница Flutter
С нетърпение очаквам новият й проект - дано ме заитригува.

Аз пък снощи се опитвах да съчувствам на Рейхан,ама нещо не ми се получи newsm78
Как само и святкаха очите на тази злобарка,ау-у-у-у - Close Докато интригантсваше зад гърба на Чънар получи си заслуженото,но пак не мирясва Tired
Жал ми е за Едже и Мехмет Confused

Да, добре е, че са Йешим и Зюмрют, че да добие сериала малко цвят, а доктора е за разкош  Grinning
 smile3521 smile3525 newsm10

Много добре казано! И за Икбал и Неджиб съм съгласна - лицемери са!Готови да съдят всички останали,а когато става въпрос за тях -хък-мък Mr. Green
Но запазете сили за още идиотщини ,които ще направи Неджиб Twisted Evil
Хубав ден ви пожелавам!  bouquet
При мен е прохладно и много приятно Peace

Общи условия

Активация на акаунт