Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 736
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Лале едва ли искаше името на детето й да се определя от Неджип, но какво да се очаква от Чънар? А Йешим става за промишлен шпионаж. Мислех, че има собствени идеи.

# 31
  • София
Аз го следя сериала като фон, характерите на героите са според мен не толкова добре измислени.
Омръзна ми от наивността на Лале и Чънар. Те за какво се събраха, за да оправят двете роди ли? Почти нямат хубави моменти заедно.
От Йешим честно казано ми се драйфа (съжалявам за израза)  Sick Отвратителен човек, сестра, дъщеря и т.н.
Икбал и Неджип са двулични и гадни дори към сина си.
Зюмрют край нямаше с нейната престметливост.

Характерите са изградени в една сива гама и няма слънчев лъч на хоризонта  Tired

# 32
  • БГ
Аз го следя сериала като фон, характерите на героите са според мен не толкова добре измислени.
Омръзна ми от наивността на Лале и Чънар. Те за какво се събраха, за да оправят двете роди ли? Почти нямат хубави моменти заедно.
От Йешим честно казано ми се драйфа (съжалявам за израза)  Sick Отвратителен човек, сестра, дъщеря и т.н.
Икбал и Неджип са двулични и гадни дори към сина си.
Зюмрют край нямаше с нейната престметливост.

Характерите са изградени в една сива гама и няма слънчев лъч на хоризонта  Tired

Моето мнение е абсолютно същото. Peace Може би и затова няма какво толкова да се коментира и темата замира от време на време.
И сценарият е ужасен.Какво искат да ни внушат съвсем не ги разбирам.Сякаш сме на курс по обучение в интриганство, лъжи и машинации...
И  Рейхан голяма интригантка - ама и тя се насади на пачи яйца , Mr. Green възложи на любовницата на мъжа си да открие с коя й изневерява той - ха-ха.. hahaha

# 33
Знам коя е Рейхан,но съм пропуснала друго... ooooh!Каква е ролята й в семейството?На кого е дъщеря/племеница newsm78 ....или мъжа й е от семейство Алгас Thinking

# 34
  • София
[.....
И сценарият е ужасен.Какво искат да ни внушат съвсем не ги разбирам.Сякаш сме на курс по обучение в интриганство, лъжи и машинации...
...

И аз това се чудя  Tired

# 35
здравейте момичета,за пореден път чънар и отвратителната му майка ми скъсаха нервите smile3511. леле му каза да избере име за бебето, а тоя тъпанар се изтича веднага при чичо му. зад това голямо уважение и почит към своите близки се крие огромна безхарактерност,а нещастната му майка, незнае ли че пола на мъжа се определя от мъжа (от сперматозоидите), та на леле и се ядосва и и вика "некадърница". абе нямам думи. определено се дразня. и колкото и арогантна да е зумрют и семейството и, са ми много по симпатични от тези навлеци.

# 36
След смъртта на Лале спирам да го гледам този филм! ... Бива ли Чънар да е толкова наивен?!!!  #Cussing out А Йешим си заслужи всичко,което Лале и каза!Нещастница!

# 37
Привет! Е, най-после малката кучка получи един заслужен шамар. Най-много ми е жал обаче за брата на момичетата. Много болезнено го преживява. Освен сестра си Йешим нарани и него. Но тя разбира се мисли само за себе си. А Чънар както винаги заблуден.

# 38
Браво на Леле!Тази вечер  много ми хареса поведението и!Постави Йешим на мястото и!Точно такава си е долна к.........А  Чанар остана безмълвен от поведението на любимата си!

# 39
  • София
И аз мисля, че след смъртта на Лале ще спра да го гледам  newsm78

# 40
А кога ще умре Лале кой епизод?

# 41
В епизода в петък ще катастрофира,а понеделник или вторник ще умре...Малко й остана...

# 42
Аз не се включвам да коментирам, но им следа проблемите и дертовете ... Имам обаче проблем със свалянето на филма от asi ... На друго място дали го качват?

# 43
Не мога да го гледам този филм повече ...  #Cussing out Тази малка пикла за пореден път постигна своето...какви глупости наговори на Чънар,а той глупака й вярва...вместо да е у дома до съпругата си... Rage Rage

# 44

Общи условия

Активация на акаунт