Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 104 093
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Обърках темите Simple Smile

# 421
migi_megi,здравей!  wavey и на друг, ако случайно мине през темичката!

Цитат: Другата важна подробност,е че по съществената част от брачната нощ я показват ,посредством спомените на Топрак.Тогава когато  отива да си събира багажа преди да си замине за Кападоки я.Така че потърси този момент!Даваха го в епизода от сряда вечер!!

Вярно!!! Laughing Амиии, който не си гледа уроците е така, ще ходи на поправителен  Embarassed

Само да споделя - Чънар и Топрак май не успяха да ме убедят, че се обичат /поне с ПБН, друго не съм гледала Embarassed/, нещо не им се получава химията м/у актьорите  Rolling Eyes

Цитат: Той и казва точно така , но приема детето си , а покрай него и майката......
Все пак е много болезнено една въртиопашка да се навира непрекъснато в ръцете на мъжа ти  и ти да не можеш да направиш нищо , защото като инструмент се използва детето!А освен това и той е убеден ,че това е само заради детето,без задни подбуди!

Това имах предвид като писах, че разбирам решението на Топрак - да си тръгне.

Цитат: На мен Чанар ми е много симпатичен и мисля ,че актьора Толгахан си играе ролята добре! Love Love

И на мен ми е симпатичен, и предполагам че именно ролята му изисква такава мудна игра, с което той се справя доста добре Heart Eyes

Цитат: Тук няма как да видиш края , защото предстои нов четвърти сезон!Аз честно казано съм много замислена с какво ще го запълнят , освен ако не решат да уморят Топрак и да вкарат "нова любов" за Чани!Иначе ,ако остане с Топрак трябва пак да измислят някакъв повод да ги разделят,но Чани е толкова влюбен,че не вярвам да се поддаде на друга  любов!!!

Разбрах от Вас, затова се чудя още дали да го почвам  newsm78/не ми се иска да го гледам 2-3 години и накрая да ми убият главния герой или да го оставят сам/  Mr. Green.

А, да попитам - коя подред любов е Топрак на Чънар? - от тук може да изкочи някой заек/подсказка/  newsm78

Може ли да попитам и - след като е имал връзка Чънар с Йешим, защо се е оженил за Топрак, за да избяга от нея /поне така разбрах от прочетеното/?

Май взех много да питам, ама моля за извинение, не знам в коя серия да търся отговора Embarassed

Цитат: Обърках темите Smile

hapcho, като бродиш из темичките така става  smile3503
И аз така бродя  Embarassedи още не мога да си харесам сериалче Mr. Green

ЧАО,   love001!   

# 422
  • Бургас
Аз гледам тоя и другия дето обърках...ама невнимание...сега да кажа за Чинар,прилича ми на оня плазмодий от незабравима,главния герой,да ме прощават фенките му ама такъв заспал човек не съм виждала,та и Чънарчо малко такъв,ама верно може ролите им да са такива...режисьорско виждане

# 423
Аз гледам тоя и другия дето обърках...ама невнимание...сега да кажа за Чинар,прилича ми на оня плазмодий от незабравима,главния герой,да ме прощават фенките му ама такъв заспал човек не съм виждала,та и Чънарчо малко такъв,ама верно може ролите им да са такива...режисьорско виждане
Скрит текст:
Не мога да го преживея. smile3514Моят супер най - най любимец да го нарекат плазмодий!Аз го намирам за прекрасен актьор.Справи се с ролята си перфектно.Такава игра ,като неговата е рядкост!Невероятно изразителна игра с очи и изражение! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png[/img]

Прекрасен е !!!!  love001  love001  love001  love001Поне според мен!!!
Шегичка! Hug Hug Hug Hug

Разбира се всички сме различни и харесваме различни хора и сериали.Това е нормално , за това не се сърдя! Peace Peace Peace Peace

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 23:44 от migi_megi

# 424
Цитат
А, да попитам - коя подред любов е Топрак на Чънар? - от тук може да изкочи някой заек/подсказка/  newsm78

Може ли да попитам и - след като е имал връзка Чънар с Йешим, защо се е оженил за Топрак, за да избяга от нея /поне така разбрах от прочетеното/?
Топрак е третата му любов!
Влюби се в Леле от пръв поглед и набързо се ожениха , без да казват на никого!
Йешим го хареса още от първия миг , в който го видя и дори факта ,че се ожени за сестра и ,не я спря!Тя пред цялото време се "вреше " в ръцете му!Леле първоначално също го правеше несъзнателно т.е. без да знае буташе Чани на вълка/Йешим/в устата.Дори се стигна до там ,че Йешим налетя да целува Чанар.Може да се каже ,че тя има вина за смъртта на сестра си , защото сама разпространи записа с целувката в пресата.Дълго време бяха скарани с Леле, но тя непрекъснато се въртеше около Чанар и не пропускаше възможност да вкарва разни "интрижки" за сестра си , уж съвсем добронамерено и от сестринки чувства!А Чанар , като пълен глупак/какъвто е и до момента/вярваше в нейната добронамереност и въпреки ,че Леле много се дразнеше той поддържаше близки/приятелски отношения с Йешим!Пак заради нея се скараха последния път преди да катастрофира.
После след смъртта на Леле ,Йешим беше месеци наред до Чанар, помагайки му да преодолее загубата на Леле!Следваше го като сянка на всякъде,беше неотлъчно до него и така една вечер , след като той порядъчно си беше пийнал, преспаха заедно!Аз мислех ,че не я обича  и преспа с нея само защото беше пиян , но се оказа ,че той постепенно се е влюбил в нея.Чани беше ужасен от това, което се е случило,най - вече от това ,че е осквернил паметта на Леле,че е допуснал да се случи точно това в което тя го обвиняваше.Тогава той за да избяга от Йешим реши да се ожени за едно момиче , което семейството му бяха намерили.Йешим естествено се намеси , наговори разни работи на момичето ,и то вместо да каже "да", каза "не" на сватбата , която набързо бяха спретнали!
Чани се запозна с Топрак и  и предложи да се оженят, като това да бъде фиктивен брак само докато Йешим се откаже от него и после да се разделят.Нещата обаче се развиха по друг начин и те неусетно се влюбиха един в друг , като всеки от тях си мислеше ,че другия не го обича!
и т.н. .....и т.н...................
Скрит текст:
До края на сезона   Чанар  остава силно влюбен в Топрак , въпреки ,че любовта им минава през много перипети/разбира се по вина на Йешим/.Точно затова се чудя какво ли са намислили за новия сезон , защото едва ли ще гледаме щастливите и влюбени Чанар и Топрак  още около 40 епизода!!!

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 23:21 от migi_megi

# 425

Ами красавец си е момчето! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 426
  • София
Някой да подскаже, дали сега Топрак ще се върне при Чънар (визирам края на епизода в петък)?

# 427
Още колко епизоди остават до края на сезона?   Flutter

# 428
Знае ли някой кой е артиста,който изпълнява ролята на доктора-Джансел? newsm78 newsm78 newsm78

# 429
Знае ли някой кой е артиста,който изпълнява ролята на доктора-Джансел? newsm78 newsm78 newsm78
Памир Пекин се казва  Peace

# 430
Добър ден,момичета!  bouquet Peace
Ето го Джансел/Памир Peace
Наистина голям чаровник е в този филм!

# 431
Някой да подскаже, дали сега Топрак ще се върне при Чънар (визирам края на епизода в петък)?
Скрит текст:
Да - Чънар ще си я прибере в Инстамбул,но тя е в много лошо психично здраве .
Накратко : докато Чънар е в кападокия и се чуди как да накара Топрак да се върне при него,тя получава известие,че със сестра й Хавва се е случило нещастие .Доколкото си спомням сестрата е простреляна,но лъжат Топрак,че е катастрофирала.Хавва е в тежко състояние и след дни умира.Топрак и майка й много тежко понасят загубата.Чънар е непрекъснато до жена си.А Топрак си спомня за всички скъпи покойници-дъщеря си,сестра си и всичко в Кападокия й напомня за нещастията,които е преживяла.Тогава баща й говори с Чънар и го съветва да не я оставя на село,където всеки ден с майка си тя ще преживява скръбта и състоянието й може да се влоши.Някак си успяват да я убедят да си тръгне с Чънар.Пристигат в Истамбул,но там вече чака Йешим,която продължава да я атакува и да иска да напусне Чънар.
След едно нейно такова посещение Топрак прави опит за самоубийство като се нагълтва с хапчета,които са й били предписани от психолога.Йешим вижда това.Тръгва си...но ....се връща Тук е единственото място,в което уважавах Йешим и видях,че не всичко  човешкото в нея е загубено.Да можеше съдбата й да беше друга.Ама не случи на добра майка- жалко.

# 432
  • Пловдив
Скрит текст:
Накратко : докато Чънар е в кападокия и се чуди как да накара Топрак да се върне при него,тя получава известие,че със сестра й Хавва се е случило нещастие .Доколкото си спомням сестрата е простреляна,но лъжат Топрак,че е катастрофирала.Хавва е в тежко състояние и след дни умира.Топрак и майка й много тежко понасят загубата.Чънар е непрекъснато до жена си.А Топрак си спомня за всички скъпи покойници-дъщеря си,сестра си и всичко в Кападокия й напомня за нещастията,които е преживяла.Тогава баща й говори с Чънар и го съветва да не я оставя на село,където всеки ден с майка си тя ще преживява скръбта и състоянието й може да се влоши.Някак си успяват да я убедят да си тръгне с Чънар.Пристигат в Истамбул,но там вече чака Йешим,която продължава да я атакува и да иска да напусне Чънар.
След едно нейно такова посещение Топрак прави опит за самоубийство като се нагълтва с хапчета,които са й били предписани от психолога.Йешим вижда това.Тръгва си...но ....се връща Тук е единственото място,в което уважавах Йешим и видях,че не всичко  човешкото в нея е загубено.Да можеше съдбата й да беше друга.Ама не случи на добра майка- жалко.

Аз започнах сериала от 70 епизод, но сега се върнах да го гледам от самото начало и мнението ми за Йешим вече не е това, което беше. Не я оправдавам, но милата наистина много е преживяла, и честно казано ми е много мъчно за нея. Това да си без никого за опора и да се чувстваш сам в целия свят сигурно наистина е ужасно. Тя видя в Чънар единствения човек, на когото може да вярва. И сега разбирам защо толкова упорства в желанието си да бъде с него ... Което пак казвам, не я оправдава, не може да нахалстваш когато виждаш толкова дълго време, че си нежелан. Жалко наистина, че има такава съдба това момиче ... Поне да беше прогледнала, че Джансел я обича, той е по-готин и повече пич от Чънар.

# 433
  • София
Скрит текст:

Мерси много   bouquet С две думи, работата ще е тегава  Tired

# 434
  • Бургас
Не се мъчете да оправдавате постъпките на Йешим...психо от всякъде,че и доктора и помогна...нямам думи

Общи условия

Активация на акаунт