Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 104 016
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Леле,леле ooooh! ooooh! ooooh! ако мъжът,от когото съм бременна ми каже думите,които Чънар сега каза на Йешим  - не едно бебе - тризнаци да нося - така ще го ритна,че дори на снимка няма да види децата си.
Ох,защо ли се ядосвам на тази откачалка Crossing Arms
Я да си гледам Онур и Шехи Joy Joy Joy Joy Joy

# 512
  • София
тя, Йешим е оперирана....от чувство за чест и достойнство, що се касае да има Чани...

# 513
Леле,леле ooooh! ooooh! ooooh! ако мъжът,от когото съм бременна ми каже думите,които Чънар сега каза на Йешим  - не едно бебе - тризнаци да нося - така ще го ритна,че дори на снимка няма да види децата си.
Накефи ме Чани!
Но все пак се спря!Трябваше да бъде още по жесток! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
---------------------------------------------------------------------
А що се отнася до Онур и Шехи....................... hahaha hahaha hahaha
 и аз ги гледах ,но вече незнам за кой път! hahaha hahaha
Затова си мисля да обърна внимание на новия  филм , който ще започва от 12.09. от 20.00 ч.
 Ако някой знае нещо за него ,моля да напише!! Praynig Praynig Praynig
Дали има тема във форума???? newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 09:02 от migi_megi

# 514
  • БГ
Меги Hugза филма.Специална тема,само за филма няма,но когато го излъчваха се превеждаше и коментираше в темата за Ииит Йозшенер.мисля,че там са архивирани и коментарните теми.Погледни на първата им страничка.
Скрит текст:
Оригиналното заглавие е SON.Аз го гледах със субтитри,когато го превеждаха Лакуна и Бланка от темата за Ииит Йозшенер и другите лоши момчета в турското кино.Сериалът е от 25 оригинални турски серии.Много нестандартен,с необичайно развитие на действието,с неочаквани развръзки.Трябва да се гледа внимателно,за да навържеш действието.Не знам дали ще се хареса на широката публика,но на мен ми беше интересен,защото видях и другата страна на турските сериали.При всички случаи няма нищо общо със сапунките.

# 515
  • София
Леле,леле ooooh! ooooh! ooooh! ако мъжът,от когото съм бременна ми каже думите,които Чънар сега каза на Йешим  - не едно бебе - тризнаци да нося - така ще го ритна,че дори на снимка няма да види децата си.

Какво й каза, че изпуснах епизода?

# 516
  • Пловдив

Какво й каза, че изпуснах епизода?

Доста неща й каза, но единственото грубо беше, че тя не означава нищо за него. Което обаче си е факт... не обида. Колкото и да ми е слабост Йешим, този път беше прекалено безскрупулна. Да накара Топрак да се раздели с човека, който е всичко за нея, при това един ден след опита за самоубийство е все едно да я тласне пак натам. Не знам Чънар дали ще научи това, ама когато се случи, може и боя да си изяде... Много ми е сладка Йешим, защото е много истинска и откровена, ама никак не постъпва добре нито умно.
Обаче Рейхан ужасно ме дразни последните серии. Любопитна съм вие кой образ не харесвате? Аз Рейхан и Неджип.

# 517
  • Бургас
Подкрепям те за Рейхан,най-противния образ,вече съм писала за нея....с тоя кравешки поглед и като присвие устните...никога не гледа насрещния в очите,а все изпод вежди...злобата и няма равна

# 518
  • Пловдив
Подкрепям те за Рейхан,най-противния образ,вече съм писала за нея....с тоя кравешки поглед и като присвие устните...никога не гледа насрещния в очите,а все изпод вежди...злобата и няма равна

Аз отскоро намерих темата, както и сериала де - от края на юли. И не съм те прочела с този коментар, обаче добре я описваш:) В нета изгледах всички серии (до тези, които се излъчват). Прави ми впечатление, че най-красивите жени са в най-гадните роли Simple Smile Защото иначе самата актриса, която играе Рейхан си я харесвам. Както и Йешим. А Топрак като личице ми е най-сладка. Много се зарибих по филма, а досега гледах с насмешка като споменаваха турски сериали.

# 519
  • Бургас
Някои от момичетата казаха,че е играла и в мелодия на сърцето,и там такава гадна роля,но аз от там не я помня....ама и гадни прически и правят че да засилят гадния и поглед

# 520
  • Пловдив
Някои от момичетата казаха,че е играла и в мелодия на сърцето,и там такава гадна роля,но аз от там не я помня....ама и гадни прически и правят че да засилят гадния и поглед
Хахаха, аз й харесвам прическите Simple Smile Сетих се и за другата роля, щото мама гледаше и този сериал и му хванах края. Там играеше някаква леля на главната героиня и пак беше гадна роля, да. По Диема Фемили вървяха 3 сериала като отидох на гости при родителите ми, и така гледах защото мама гледаше, но само 'Сезони на любовта' ме хвана...  Но за сметка на това пък достатъчно здраво Simple Smile

# 521
  • БГ
Хахаха, аз й харесвам прическите Simple Smile Сетих се и за другата роля, щото мама гледаше и този сериал и му хванах края. Там играеше някаква леля на главната героиня и пак беше гадна роля, да. По Диема Фемили вървяха 3 сериала като отидох на гости при родителите ми, и така гледах защото мама гледаше, но само 'Сезони на любовта' ме хвана...  Но за сметка на това пък достатъчно здраво Simple Smile

Точно за "Мелодия на сърцето" става дума - там си я гледала като лелята на Ламия.

Аз не мога да понасям /освен Йешим,която няма равна на себе си/ основно Неджип - голяма бетонобъркачка е - дървен философ, лъже на поразия,все съветва другите ,а не можа да оправи собствения си живот и т.н.

Момичета, а какво ще кажете за това,че уж всеки мисли за доброто  на другия или за детето си,а всъщност нанася най-тежките душевни рани на любими хора.
Е това най-ме дразни в тези сериали.
Да направиш мъжът,когото обичаш нещастен,като се разделиш с него - за кого е добро newsm78
Да накараш детето си да се ожени/омъжи за човек ,когото не обича - за кого е добро newsm78
Как така махваш с ръка и чакаш с времето всичко да се забрави - направо се ужасявам от този начин на живот,който си е в пълна сила и досега.
Аз понеже гледам Великолепния век - напълно разбирах какво и защо се случваха онези неща с Мерием /Хюрем/ - това е конфликтът между културите - запада и изтока.За радост точно тук не се изтъкна религиозно различие / както доста често ни напомнят,че с нас е така/,защото няма как-Мерием е мюсюлманка.
Простете за отклонението,но бях провокирана както от поведението на Йешим,така и от глупостите дето ръси Неджип. С Икбал просто си се забавлявам - прилича ми на хитра селянка,дето на пазара се опитва да ми пробута увяхналата си стока на всяка цена.

# 522
  • Бургас
За Неджип съм съгласна,пред  Икбал-така, пред Зюмрут-онака,но не разбрах за тая къща...той нали уж като прехвърляше акциите,каза къщата оставям на Икбал? Или за друга къща става дума?

# 523
  • БГ
Нали ,за да спасят Зюзи от конфискация на къщата,Неджип я купи,продоха другата вила и всички се нанесоха при Ташкаран.
А когато си разпредели имуществото,точно нея даде на Икбал.Затова питаше и Зюмруд дали ще може да живее в по-малка къща с него,защото е пенсионер.
Така,че - да - става дума точно за вилата,в която той остана да живее барабар с всички останали.
Нейн собственик по документи е Икбал.Но Зюмруд не знае това и после стой-та гледай как се вилнее в стил Ташкаран ooooh!
Довечера ще видите онази змия Рейхан как ще подреди Еджето Crossing Arms
Малките злобни отмъщенийца на една отхвърлена жена ooooh!Накрая пак тя остана нещастна,но вгорчи живота не само на Мехмед и Едже,а и своя  Naughty

# 524
  • Пловдив
За Неджип съм съгласна,пред  Икбал-така, пред Зюмрут-онака,но не разбрах за тая къща...той нали уж като прехвърляше акциите,каза къщата оставям на Икбал? Или за друга къща става дума?
Ами на Икбал е явно, тя даже сега се кани да я продава...
А относно това, че всеки мисли доброто на другия, не е точно така. Те се водят от някакъв си техен измислен морал, т.е. някакви наложени норми и не знам дали и те самите вярват със сърцето си, че това е най-доброто. Само Топрак донякъде разбирам, и на мен ще ми бъде ужасно трудно в подобна ситуация, когато излежда, че избирам между моето щастие и това на едно дете. Разбира се, тук това казват емоциите, но като се замисля здравата логика е, че даже и да се раздели с Чънар, няма да помогне особено на детенцето...
Като цяло, не понасям почти всички главни герои точно заради вечното задкулисие. Почти никой не казва или прави това дето наистина мисли. Само Йешим е изключение, но тя пък обърква всичко. И Чънар се опитва, но понякога и той се поддава на това, което си мисли, че е редно. Топрак милата се опитва да е истинска, но често е прекалено плаха, иначе има добра душа и добри намерения.
Мехмед и Едже са ми единствените нормални в цялата история, но пък са много вяли и безинтересни.

Общи условия

Активация на акаунт