Да бъдат ли учебниците безплатни в учебните заведения ?

• 8 809
  • 245
  •   1
Отговори
# 195
  • London
Какви дъски , какви класове ? Говорим за всички , а не за 20 деца от някъде си. Хайде не ми обяснявай колко подаръци прави държавата , защото ми е пределно ясно как семейства изнемогват за да има детето най-необходимото в училище.

Мда, всички. Ей на, даже Уго Чавес случайно е посетил някакво училище и там също имат такива "лап топи".  Mr. Green

А, грешка. То било само в едно училище и само за първокласници и второкласници.

"In the state of Lara, the Venezuelan leader visited the Hector Rojas Meza Educational Unit where he delivered 46 mini-laptop computers to first and second grade students."

Точно за Венецуела се намерила да ме учи. JoyОтишъл той лично и раздал 45 канаймитас като начало на кампанията навярно. Такива имат всички деца в страната , но ако предпочиташ да четеш някакви откъслечни английски писания си е твой проблем.

# 196

За всички става въпрос по отношение на лап топите в държавните училища.

Хайде стига си лъгала, че вече не си забавна.

# 197
Шамар да е-аванта да е.
Всеки иска да му е безплатно нещо, за което не му се дават пари.
На жаргон на такива хора им казват "кърдзил". Не знам дали така е правилното изписване. Типично

Авторке, не ме чети. Не държа. Ама аз си те чета. Давиш се вече.  Laughing

Нека не си задаваме глупави въпроси. Simple Smile
Че то тя темата така си е кръстена.  Laughing
 И все повече ще са хората търсещи си правата в тая държава , колкото и да се пените.

Мхм, получава им се, като гледам.
И може би е, защото го правят като теб - неграмотно, но за сметка на това със самочувствие, че ще оправят не само държавата, но и Света!
Те хората правата си ги знаят.  И детските на дете по 35лв си ги смятат. И еднократна помощ при влизане на детето в училище. И колко точно е майчинството... И ако не запишат детето на бащата колко е. Лошо няма хората да си знаят правата. Лошо е, когато желанията станат малоумни.  

Горкия български данъкоплатец. Поне не ни взимат много, та дай още да му вземат и то за най-плоската идея.

Сега ще предложа едни изображения на безплатни апартаменти, които сами ще видите в какво са превърнати. Моля гнусливите и бременните да не гледат:блок 20 в Ямбол, който вече е разрушен
Нещо такова ще е отношението и към безплатните книги за онези, на които не им е важно образованието.
Точно това ми изниква в съзнанието при цитата "общински апартаменти". Говореше се, че блока е пропаднал, защото са вадили и арматурното желязо от сградата. А това не е единичен случай. За съжаление.
Защо Саркози не им раздаде по един лап-топ и не им раздаде апартаменти и учебници?

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 22:15 от Корина

# 198
  • London
E тук чети , ако те интересува изобщо темата за лап топите

http://www.canaimaeducativo.gob.ve/

# 199
Точно за Венецуела се намерила да ме учи. Joy

Каква си ми ти на мене, че да те уча? Само ти набивам канчето за забавление, не че има шанс да станеш по-малко малоумна и да намалиш лъжите.

# 200
То ако имаше средства за лаптопи, децата нямаше да излизат в дървени ваканции.
Във Венецуела понеже е по-топличко, вместо да дават пари за ток, купуват на децата лаптопи.

# 201
Чакай сега. Разбирам. Ти искаш за всички-всичко-безплатно.
Доообре.

La Catrala президент, La Catrala президент... newsm18 newsm18 newsm18

# 202
  • London
И по отношение на безплатен стол в училище

“Este proyecto tiene que seguir siempre para los niños y niñas, ya que ellos son lo más importante de la Patria y por ellos estamos participando como padres elaboradores construyendo una nueva Venezuela”.

Така се говори като стане дума за деца...., ако някой схване написаното. Rolling Eyes

# 203
Доообре.

Три пъти УРА!!!  Joy Joy Joy

# 204
Доообре.

И аз ще гласувам за нея. Такъв щедър и добър млад човек!
Може да си подготвя момичето почвата за бъдещата кариера на политик.
Другият вариант е да забегна във Венецуела, този земен рай.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=180448

# 205
  • London
То ако имаше средства за лаптопи, децата нямаше да излизат в дървени ваканции.
Във Венецуела понеже е по-топличко, вместо да дават пари за ток, купуват на децата лаптопи.

Не  забравяйте , че последните години бюджета за здравеопазване и образование бе драстично намален. Както вече за милионен път повтарям има доста по-печеливши сектори в които може да се краде невъобразимо и където мнимо се инвестира с държавни пари. Та защо някой си да отделя за учебници като може да измисли нещо др. от което да спечели обръча му от фирми да речем.

# 206
Ох бе хораааа, изборите минаха. Tired

# 207
  • London
Доообре.

И аз ще гласувам за нея. Такъв щедър и добър млад човек!
Може да си подготвя момичето почвата за бъдещата кариера на политик.
Другият вариант е да забегна във Венецуела, този земен рай.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=180448

Ххех чети венецуелски вестници , не тия глупости. Как очакваш да разбереш нещо за дадена държава като разлистваш някакви писания на български. То в страната има такова затъмнение откъм инфомация по отношение на случващото се в латино страните , че не е истина. Виж редовно иначе се цитират американски таблоиди.... newsm78

# 208
  • Ямбол
Аз пък погледнах малко за Венецуела какво пише из нета. Е, когато България стане трета, че дори и пета по износ на нефт в света, тогава не безплатни "лап топи", а направо безплатни частни учители за всяко дете ще искам да има.

# 209
И аз съм от искащите безплатни учебници в училище пък нека заядливите госпожи се подиграват зад мен , че предпочитам шкембеджийници пред френски ресторанти. А относно , че държавата нямала пари ще кажа само , че няма много избирателно. Наистина за нови коли и екстри на определени хорица има пък за всичко останало ревем , че няма. И очаквам след мен да мине редактора и отново да ми преброи правописните грешки понеже друга работа си няма.

Общи условия

Активация на акаунт