Парфюмни размисли и страсти - 172

• 52 265
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И като стана въпрос за рози, да попитам някой познава ли тази: Roses Vanille Mancera? Гледам, че доста го хвалят из сайтовете Thinking

Преди време Теди Данева бе така добра да ми го донесе за тест и мога да кажа, че е доста хубав  Heart Eyes За любителите на рози, даже бих казала, задължителен за тест  bowuu Аз лично си му сложих отметка "по-сладък Уизал" и на този етап не смятам да го придобивам, но това не значи, че няма да ми хлопне дъската в някой момент на "Искам нещо! Сега! Веднага! Ако може, за вчера!" Историята познава достатъчно такива случаи  Joy Joy Интензивността му също е страхотна  Sunglasses

# 631

тотален и идеален парфюмен застой.
Толкова ми е приятно да си ползвам наличното.
Сякаш наново преоткривам стари аромати и им се наслаждавам както никога досега.

И аз. Тези дни Parfumerie Generale Cadjmere и Amarige Extravagance.

Алкемист, ЕДП със сигурност, но по-близо до есен. Сега е много е горещо и не се развива толкова добре. За ПП ще мисля Wink

# 632
  • София
Аз пък установих, че всяка пролет-лято си взимам един розов и един жълт/зелен парфюм и карам с тях. И така от доста години.

# 633
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз изобщо не харесвам рози на парфюм (да мириша цветето обичам), но не знам как си влюбих в Берличанката  newsm78

# 634
Аз пък обичам червени за зимата  Laughing
goddess, Рапунцел ®, полезно предупреждение  Hug

# 635
  • София
Аз изобщо не харесвам рози на парфюм (да мириша цветето обичам), но не знам как си влюбих в Берличанката  newsm78

Коя е Берлинчанката?
Аз обичам рози.
И парфюми с розов цвят на опаковката. Mr. Green
Червени за зимата е хубаво, ама аз като гледам бия на виолетови /като цвят/.

# 636
  • Отвъд алеята зад шкафа

Коя е Берлинчанката?
Аз обичам рози.
И парфюми с розов цвят на опаковката. Mr. Green
Червени за зимата е хубаво, ама аз като гледам бия на виолетови /като цвят/.

http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/La-Fille-de-Berlin-17162.html

Самият парфюм е с наситен червен цвят, не трябва да се пръска върху бели дрехи.

# 637
Привет парфюмни  bouquet, и аз да се причисля към редиците на обзетите от парфюмна апатия  Wink,затова и не пиша напоследък ,но продължавам да ви чета.Даже реших ,че имам прекалено много парфюми и трябва спешно да ги намаля . Реших да изпръскам тези ,които са останали с най малко количество ,та да разчистя малко.Цяла седмица бях само с Scent Intense Costume National, е не успях да го изпръскам,но за сметка на това спрях да го усещам още на втория ден.Не е за мен това да съм с един и същ парфюм постоянно ooooh!,явно носът ми привиква с миризмата и спира да я отразява.
Днес обаче съм въодушевена  Grinning ,получих си Traversee du Bosphore ,/още зимата се бях влюбила в него от едно прекрасно описание на Калина/ и днес най-после го държа в ръцете си.Времето навън е хладно и аз съм доволно офъщяна с тази прекрасност  Heart Eyes.

# 638
Даже реших ,че имам прекалено много парфюми и трябва спешно да ги намаля . Реших да изпръскам тези ,които са останали с най малко количество ,та да разчистя малко.

Това все едно аз съм го писала  Laughing

# 639
Момичета, огромно извинение за въпроса, но съм в чужбина и няма как да ида на лекар. Мислите ли, че е възможно от парфюм да се получи обрив по шията - пръскам се там по принцип? Сега няколко дни не съм ползвала парфюм и е позатихнал и се чудя дали вече мога пак да се парфюмирам Embarassed. Сори още веднъж за въпроса.  bouquet

# 640
Възможно е да се получи обрив , в топло време кожата става по - чувствителна,
- моят съвет е да не пръскаш върху тялото, а отдалеч по дрехите, или косата , макар че аз избягвам косата Wink

# 641
Възможно е да се получи обрив , в топло време кожата става по - чувствителна,
- моят съвет е да не пръскаш върху тялото, а отдалеч по дрехите, или косата , макар че аз избягвам косата Wink
мерси, ще гледам да се удържам известно време, че беше много гадно и още ми е зачервено. е, по ръцете продължавам да се пръскам Simple Smile

# 642
Не само обрив, за съжаление, ами и петна по кожата може да се получат, особено на открити за слънце участъци.
И аз внимавам много къде и кога пръскам. Лятото особено, ако се мотая на припек. А зимата като има много дрехи и те са по-тъмни - пръскам по дрехи и шалове предимно.

# 643
  • Sofia
Може да е от парфюм, но от каквото и да е, не бива да се парфюмира увредена кожа, за да не се влошат нещата. Изчакай да се оправиш напълно.  Peace

# 644
Мерси, момичета, много гадно, за пръв път ми се случва, дано не се окажат упорити и да минат по-бързо.

Иначе новата ми придобивка е Knowing от намалението в Estee Lauder. Отдавна го исках и му дойде времето Simple Smile. Пазя си го за специален случай да му е сефтето, даже не съм го разопаковала още. Малко разочароващо е, че нямат в магазина Youth Dew, Aliage, Azuree, и дори Estee Super Spray, който даже на нашето летище го има, но какво да се прави, затова пък цените им са бая надути, при 30% намаление излизат колкото в чужбина без намаление Confused. Аз затова се израдвах на Сефора, че поне те са на почти същите цени, каквито и на Запад.
Пробвах най-накрая и Aromatics Elixir, който винаги съм мислела, че ще ми допадне, но определено не е за мен. Пробвах и Private Collection Jasmine White Moss - също разочарование, тоя бял мъх не е никакъв мъх Naughty . И цената му - неоправдано висока според мен.

Общи условия

Активация на акаунт