Парфюмни размисли и страсти - 172

• 52 257
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Ужасни хора! Нищо свято ли няма за тях?  Mr. Green

# 586
  • Там, където ме обичат
Ама кажете моля ви за кои летища става въпрос. Или за кои парфюми. Иначе ми звучи като ЕЖК. Peace

# 587
  • Пловдив
Аз предполагам , че става въпрос за злоупотреба от страна на служители..  Thinking

# 588
  • Велико Търново
Привет  bouquet Можете ли да ми дадете отзиви за Jimmy Choo Flash for Women Thinking Сладникав ли е,твърде цветен,или....не мога да преценя според пирамидата му newsm78

# 589
  • София
Butterfly_Lovehunter много ми хареса одата ти за Шалимар.

За Coeur de Vetiver Sacre мнението ми (съвсем лично, нали) е все още такова - буламач. Последният път, когато го пробвах, си помислих че са искали да направят вариант на Ветивер Тонка - вкусен ветивер с ядки - и са се еми оакали е думата, която ми идва.

# 590
  • Балчик
Аз пък видях една много хубава идея за украса с празни шишенца от парфюм, ама сега не мога да намеря картинка. Значи идеята е в много голяма стъклена ваза, която стои на земята (около 50-60 см висока) хаотично да се сложат,(с капачката нагоре, надолу, настрани и т.н) празни шишета, а вазата беше в сервизно помещение или около тоалетка. Ако намеря ще покажа.  Жената разказваше  как някоя приятелка като влезе в тоалетната и се бави, бави. А тя като попита защо се е забавила толкова, и те си признавали, че разглеждали шишенцата. Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 23:20 от Джемма

# 591

Имаш прекрасен вкус. Познавам само ЕДТ и ЕДП. Чистия парфюм никога не съм тествал - тук в "обикновените" парфюмерии никога нямат ПП за проба.

Благодаря, алкемист! Продават го в някои "обикновени" парфюмеери, но тестери от ПП нямат и дали са склонни да отворят бутилка е въпрос на настроение и на кого попаднеш.  Аз поръчах проба защото нямам време да обикалям магазини. Започва точно с този подправков характер, който харесвам в последната фаза на Коко Ноар и търся в Коко. Доста силно са изразени в началото. После като други ПП формули на Шанел става мек и галещ като, странно, подправковата същност остава.  Сладостта, която се откроява върху мене поне в ЕДП версията, тука не откривам. ЕДТ отпадна. Няма дори място за колебание. Сега ще трябва да реша между ПП и ЕДП, а къде и кога ще ги нося е съвсем друга история.

Coeur de Vetiver Sacre не е нищо особено  Peace  Не е неприятен за моя нос, но е напълно безличен.

И аз искам да знам кои са тези аерогари  Crossing Arms  

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 23:38 от Pixie

# 592
Всичките ми парфюми са с такава пошла бутилка и въпреки че в началото се дърпах да трупам отливки точно заради неестетичността им, установих, че притежаваните бутилки ми създават точно толкова чувство за естетика колкото пластмасовите малки разпръсквачи на разкош (как се казват тия чудеса??  Laughing ).
По едно време реших, че аурата ми е лилава, защото почти всичките ми любими аромати са в розово-лилавеещи бутилки.

Днес пак се обдушвам с Vanille Noire, на който продължавам да се чудя. Стигнах до заключението, че ванилията му е онази маскулинна ванилия в женствените мъжки аромати. (Hugo Boss Bottled да речем).

# 593
Аз пък видях една много хубава идея за украса с празни шишенца от парфюм, ама сега не мога да намеря картинка. Значи идеята е в много голяма стъклена ваза, която стои на земята (около 50-60 см висока) хаотично да се сложат,(с капачката нагоре, надолу, настрани и т.н) празни шишета, а вазата беше в сервизно помещение или около тоалетка.
Много ми хареса идеята. Не че скоро ще видя дъно на парфюм, но ще си купя подходяща ваза Simple Smile.
Аз бях с Шалимар ЕДТ днес - това е парфюмът, който слагам само в специални случаи. Не че е официален, просто много си го обичам и не го нося, когато съм вкисната. Тази сутрин, още като се събудих, реших, че ще съм с него. И изненадващо денят наистина се оказа специален впоследствие - не знам дали парфюмът допринесе с нещо, но отсега нататък ще го свързвам точно с днешния странно-хубав ден.

# 594
  • Там, където ме обичат
Аз пък видях една много хубава идея за украса с празни шишенца от парфюм, ама сега не мога да намеря картинка. Значи идеята е в много голяма стъклена ваза, която стои на земята (около 50-60 см висока) хаотично да се сложат,(с капачката нагоре, надолу, настрани и т.н) празни шишета, а вазата беше в сервизно помещение или около тоалетка.
Много ми хареса идеята. Не че скоро ще видя дъно на парфюм, но ще си купя подходяща ваза Simple Smile.
Аз бях с Шалимар ЕДТ днес - това е парфюмът, който слагам само в специални случаи. Не че е официален, просто много си го обичам и не го нося, когато съм вкисната. Тази сутрин, още като се събудих, реших, че ще съм с него. И изненадващо денят наистина се оказа специален впоследствие - не знам дали парфюмът допринесе с нещо, но Thinking отсега нататък ще го свързвам точно с днешния странно-хубав ден. Mr. Green
  chef
Е, сега, хвърли ме в тъч.
На какво да заложа утре, че да имам усмихнат ден-нишов Монтал или репликов Рефан?

# 595
А, не знам кой е твоят специален парфюм, моят си е Шалимар Simple Smile. Пък утре, ако е хладно като днес, може да пробвам рефанската реплика на Тобако Ванил - това нещо много трайно бе Simple Smile. Аз вкъщи си пръскам от него и трае с часове. Не познавам оригинала, обаче копието, като за смешните си пари, хич не е зле.

# 596
idomeneus, благодаря ти!  bouquet
Отказвам се, категорично. Ще си поръчам нещото, което от 3 години му се каня и толкова. Отивам да заръчвам, докато не се е изчерпало. Flutter

# 597
  • Отвъд алеята зад шкафа
Jimmy Choo Flash for Women не е лош парфюм, но е от онези силни, натрапчиви и наразличими аромати, за които казваш "Уф, тая как се е напръскала, задуших се".

Не знам какво му харесвате на Шалимар - специално ходя няколко пъти да го пробвам, заради коментарите тук и всеки път съм  Sick Пробвах го във всичките му версии и е ужасен. Не съм му гледала пирамидата какво има в него  newsm78

# 598
Ама кажете моля ви за кои летища става въпрос. Или за кои парфюми. Иначе ми звучи като ЕЖК. Peace
Европейски. Така се носят от доставчика - в едно кашонче с оригинални често имало по някое менте.

# 599
idomeneus, благодаря ти!  bouquet
Отказвам се, категорично. Ще си поръчам нещото, което от 3 години му се каня и толкова. Отивам да заръчвам, докато не се е изчерпало. Flutter

И кое е това нещо, Ноар де Ноар? Flutter

Мен тези дни пак са ме хванали лудите, продавам, купувам, разменям, но този път като че ли най-накрая успях да се вместя в бройката от 20 (+ 4 дето не ги броя Mr. Green) и да не искам да махам и добавям нищо повече.. Да видим до кога Thinking

Общи условия

Активация на акаунт