Парфюмни размисли и страсти - 172

• 52 231
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
И аз така бях решила - не повече от 20 - засега удържам положението. Но виали и отливки не броя  Mr. Green Тях пък идея нямам кога ще ги изпръскам  Rolling Eyes

# 601
  • Велико Търново
gadamer , благодаря ти за ориентацията  Wink  bouquet

# 602
Вчера щях да почина  GrinningОт новопоставен климатик се разнесе някаква ужасна белоцветно-жасминова миризма само за секунда се замислих кое от наличните би я донякъде неутрализирало, напръсках с Рефан065 скоропостижно и спасих положението:ooooh:Браво на Рефан.Чакам да изкарат още някой хубав аромат Grinning

# 603
  • Пловдив
Това чудо има ли го в БЗ ?  Другите творения за сега не съм ги оценила до толкова, че да влязат в гардероба ми, но тук мисля ,че този парфюм би имал шанс (единствено кожата ме притеснява, но се надявам да е добре прикрита) . Иначе самия бранд започна да ме дразни страшно много с клонингите си... Simple Smile , ще задмине Тиери-то.

# 604
Момичета, някой да е поръчвал от текущото намаление на Артисан. Не мога да поръчам. Иска ми билинг адрес. Английския, който ползвам не ми го признава явно. Confused

Ронита, не е Ноар де ноар, още не съм изтрещяла толкова, че да поръчам толкова скъп парфюм полу-насляпо. Laughing Тествала го съм преди може би 4 години и спомените ми са бегли, а никой не дава отливка Rolling Eyes

# 605
Ронита, не е Ноар де ноар, още не съм изтрещяла толкова, че да поръчам толкова скъп парфюм полу-насляпо. Laughing Тествала го съм преди може би 4 години и спомените ми са бегли, а никой не дава отливка Rolling Eyes

Онзи ден се рових в старите теми с търсачката да чета за Ноар де Ноар и попаднах на твои мнения, затова реших, че е той Laughing

И като стана въпрос за рози, да попитам някой познава ли тази: Roses Vanille Mancera? Гледам, че доста го хвалят из сайтовете Thinking

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 11:05 от Ronita

# 606
Здравейте, момичета !  Stop Нова съм тук, а темата е точната за мен.
Парфюмите са моята слабост...  Heart Eyes Винаги съм твърдяла, че съзнанието ми е пълно с аромати, не с картини - и всеки спомен носи своето собствено ухание. Нищо не може да ми повлияе толкова силно, колкото аромат, който ми носи някакъв спомен. Красотата, която носят стръклените шишенца и изкуството, което са събрали в себе си - неописуемо. Защото това, което те кара да почувстваш нещо, без да можеш да го видиш или докоснеш е вълшебство...  Отнесох се, сега по темата... Имам си парфюм за всяко настроение и "личен аромат", който си е само за мен, когато споделям личното си време с някоя книга и чаша вино - Шанел 5. Просто този аромат ме отнася някъде в Париж и ми носи елегантността и магията на 30-те. За съжаление днес, повечето хора оприличават аромата му като "сапун", за това съм решила да му се наслаждавам само аз...  newsm76

# 607
  • Там, където ме обичат
За съжаление днес, повечето хора оприличават аромата му като "сапун", за това съм решила да му се наслаждавам само аз...  newsm76
Да, да, само ти.  Grinning
Имаме си тук видни фенове на аромата. Те ще се обадят.
florecita, добре дошла,  Hug

Ама кажете моля ви за кои летища става въпрос. Или за кои парфюми. Иначе ми звучи като ЕЖК. Peace
Европейски. Така се носят от доставчика - в едно кашонче с оригинални често имало по някое менте.
А кое те притеснява да споделиш името на летището?
Предполагам собственика/наемателя или какъвто е там, не чете в темата  Peace

Или аромата/бранда, за който става въпрос.

# 608
За съжаление днес, повечето хора оприличават аромата му като "сапун", за това съм решила да му се наслаждавам само аз...  newsm76
Да, да, само ти.  Grinning
Имаме си тук видни фенове на аромата. Те ще се обадят.
florecita, добре дошла,  Hug
Да, да само ти?! Laughing
Всека секунда в света се продава по една бутилка оригинален Шанел №5, а всяка стотна от секундата по едно копие.

# 609
 newsm10 ...  Two Hearts
Този парфюм е вечен...

# 610
Пробвахте ли новите летни аромати на Мюглер.Вчера ги тествах в мола и не ме впечатлиха.

# 611
Здравейте, някой да е намирал изгодно парфюми на Том Форд и къде? Направо се влюбих не в един, а в цялата серия Privatе blend?

# 612
Преди известно време разпитвах за Eau de Coureges Никой не си призна да го познава тогава, и аз, естествено го забих на сляпо  Laughing Като го получих беше хладно, няколко пъти го пробвах и бях разочарована - нещо като нищо ми се видя. Днес реших да му дам отново шанс, и добре че  Heart Eyes В жега се оказва, че ме радва уникално! Точно по пирамида го усещам - лайм, мента, бергамот, ветивер и много премерено отзад шипровата нотка (пачулито и дъбовия мъх)  Hug Иска си често подновяване и напластяване за да го усещам достатъчно интензивно.
Точно такъв тип аромат ми се искаше за да си допълня летните в момента. Носи ми усещане като от водите на Sisley и Cristalle Chanel, което прави придобиването на някой от тях не толкова спешно Party  Heart Eyes Добре, че не го засилих прибързано!
Рапорт даден! За който е бил пионерче  Wink

Daniela S, изгодни бяха в бутика на Есте по Коледа - вземаш два - плащаш един  Sunglasses Дано да я повторят тази промоция!

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 16:25 от cayenne

# 613
  • София
Честит да ти е, cayenne! Като те чета, съм убедена, че и на мен ще ми хареса. А колко отдавна не съм гърмяла нищо на сляпо...  Crazy

# 614
Здравейте, някой да е намирал изгодно парфюми на Том Форд и къде? Направо се влюбих не в един, а в цялата серия Privatе blend?
Изгоден Том Форд?! Това си е много често равно на менте на Том Форд. Изгодно е 300 лв. примерно при международна цена от 250 евро. В бутиците на ЕЛ са по около 350 лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт