Парфюмни размисли и страсти - 172

• 52 221
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • The Evergreen State
Днес разносвам J'adore edT...

И аз се сетих за този парфюм и пръскам от него тези дни.

Ходих до мола вчера и пръснах на блотери ла ви е бел и о'д азур на ланком. После пуснах блотерчетата в хартиената чантичка с покупки от друг магазин и като се прибрах вкъщи чантичката беше смесила двата аромата и ухаеше страхотно. Набелязала съм и двата аромата за по-обстоен тест  Heart Eyes

# 646
  • София
Наистина ми стана интересен  Eau de Coureges. Иска ми се да го пробвам и от любопитство и защото съм в преходен период.
До преди два дни носих Infusion d'Iris Absolue - струваше ми се като един по-ясен, някак полиран вариант на обикновения. Но със затоплянето почнах да усещам почти ориенталска база, и даже ванилия. Не че е тежък, но му се измества акцентът към хълбоците.

За обривите - случи ми се веднъж - независимо от причината е добре да се избягват към месец всякакви алергизиращи неща - от ягоди до парфюми, шоколад, яйца и подобни. Добре е и за известно време само как се казваше - анти алергична козметика, не ми идва думата, като Neutrogena например.

# 647
Да не ям шоколад повече от 2 дни не е вариант за мен Crazy. Без шоколад и парфюми не си представям живота. Като цяло сега опитвам да се пазя и да се ограничавам, де. Мерси за съветите.  bouquet

# 648
Yasmeen, пробвай с пръскане отзад на тила. Наскоро и аз имах подобен проблем. Незнам от слънце или от нерви,но спасението дойде с  SVR крем и ограничение.

# 649
  • София
Момичета това - http://www.leparfum.bg/productv/18955/robert-piguet-bandit.html  в София може ли да се тества някъде?Дали може да се има доверие на бг сайт за нишова парфюмерия?В краен случай от къде мога да го поръчам?Извинете за въпроса не по темата,ама знам че тук сте много в час с нишовите парфюми Hug  bouquet

# 650
Yasmeen, пробвай с пръскане отзад на тила. Наскоро и аз имах подобен проблем. Незнам от слънце или от нерви,но спасението дойде с  SVR крем и ограничение.
Мерси, явно и това ще пробвам.

# 651

За обривите - случи ми се веднъж - независимо от причината е добре да се избягват към месец всякакви алергизиращи неща - от ягоди до парфюми, шоколад, яйца и подобни. Добре е и за известно време само как се казваше - анти алергична козметика, не ми идва думата, като Neutrogena например.

Хипоалергенна - мисля, че така се казва на български. За лицето си използвам Диор Ом и продуктите им са уникални, абсолютно си заслужават. Предполагам и дамските серии са на такова ниво. От няколко седмици имам сити блокър на Клиник, те също са известни с хипоалергенната си козметика.

Yasmeen - Просто не обръщай внимание на проблема. Не се вманиачавай с "органиченията", така сама си вредиш. Не съм лекар, но следвам медицина в сравнително модерна страна, и мога да ти кажа, че от днешна гледна точка всичко може да е причина за алергична реакция, защото сме в постоянен контакт с потенциални алергени. Така че дали ще спреш да ядеш шоколад или не, не зная до колко би помогнало. Надявам се всичко да се оправя. Simple Smile

PS: Утре, при максимални температури 25 ° C, ще нося Tobacco Vanille. Hug A aз съм от хората, които пръскат сериозно, т.е. при ТВ 4-5 пъти. В последно време ми се иска интересите ми да не са винаги толкова скъпи...

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 14:58 от alchemist

# 652
  • Там, където ме обичат
Момичета това - http://www.leparfum.bg/productv/18955/robert-piguet-bandit.html  в София може ли да се тества някъде?

Да, може.  Във Фарена, а може би и в новия Салон Олфактив, за там не съм сигурна Peace
И аз наскоро се запознах с Бандита, понеже от по-полулярните Пиге-та май само него бях пропуснала, а парфюманите празно не търпят.
Много странен и любопитно за мен различен. Не мога да го определя категорично, май ще го проучвам още.
Малко е мъжки, но то какво мъжко не сме носили. На чаровните дами всичко им ходи.  Wink

alchemist, ако смяташ, че 4-5 пръскания на ТФ са сериозно нещо,
аз трябва благоразумно да замълча.  Mr. Green

# 653
Не в Салон Олфактив го няма Бандита. Peace

# 654
  • Там, където ме обичат
Като стана въпрос за Бандита, да споделя, че от всичко, което съм пробвала последните 2-3 месеца, този аромат е най-изпъкващ сред безличната вълна на реформулировки и безкрайни измити версии на познати неща.

# 655
  • някъде под слънцето...
danielad  а ти познава6 ли Бандит?
или 6те стреля6 на сляпо?,  
Ако не го познава6ай,   и не си върл фен на кожа, като при Кабо6ар на пример, по добре първо го пробвай.
Преди няколко дни попаднах в магазин4ето на 4удесата....Никога не бях виждала толкова ни6 на едно място
за любителите на уд
http://www.fragrantica.com/perfume/Jesus-Del-Pozo/Arabian-Nights-11085.html
много мек и красив, не бих казала, 4е е мъжкиДа не повярва6 , 4е Хесус Дел Посо  може да лансира такава красота.Дамският вариант липсва6е,  има6е разни пустинни цветя, които липсват във фрагантика, но те н ме грабнаха.

http://www.fragrantica.com/perfume/Perris-Monte-Carlo/Oud-Imperial-15315.html
нахален запомня6те се уд

http://www.fragrantica.com/perfume/Perris-Monte-Carlo/Bois-d-Oud-15319.html
красив мек приглу6ен сладък уд

другите от бранда съ6то бяха м големи красавци

направо станах разногледа...Консултантът един много готин италианец(за мое най голямо съжаление гей Mr. Green) ре6и да ме зарадва със  супер офертата за тестери на парфюми (с капа4ки, но без кутия),  които в4е няма да зарежда и използва като декорация на магазина.. Сред тях Мона ди Ойро, Nez a Nez   и много други интересноти... 6тях да му ги отмъкна вси4ки, но здравият разум проговори и си тръгнах само с
http://www.fragrantica.com/perfume/Parfum-d-Empire/Wazamba-6695.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Parfum-d-Empire/Ambre-Russe-5258.html
 двата об6то за 40 евро Mr. Green
Сега ме е яд, 4е не взех и други не6а #Cussing out, но ЛМ бе6е запо4нал да нервни4и, 4е 6те изпуснем музеите, а на другият ден магазинът бе6е затворен...И ако бе6е по наблизо, като ни6то 6тях да отида пак...но сега обмислям, как да изврънкам о6те едно пъртуване  със съ6тата  дестинация bowuu
Макар, 4е днес направих едно преподреждане и установих, 4е имам  толкова парфюми и бельо, колкото няма да мога да оплозотворя до края на живота си... ooooh!
 така, 4е мисля да се кротна...
но една приказна фея ме запали по африканският бал,
http://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Bal-d-Afrique-6458.html
За мен има много лукс в него...Не разграни4авам съставки, но от някъде ми избива тютюн,  примесен с  парфюм на Дама....Такава любов до сега не ми се бе6е слу54вала.Определено не е от моите, нито баби4ка, нито Уд,  , за 6ипър и дума не може да става.Но има не6то. което ме заплени...А и в деня, когато се бях поляла с  него  по4ити всеки,  който се доближи до мен иска6е да знае кой е парфюма.И друг път са ме питали и съм полу4авала коплименти за парфюми, но този път бе6е разли4но, в смисъл, не толкова, колко ми е хубав парфюма, а  по скоро интерес кой е този хубав парфюм....

Сега съм в 4уденки кога да си го поръ4ам... за6тото в магазин4ето на 4удесата бранда липсва6е... Sad
Трябва да е до две седмици,по на6е село по6тите  работят само до обяд  през август... и няма как да си го взема.

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 19:11 от sl

# 656
но една приказна фея ме запали по африканският бал,
http://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Bal-d-Afrique-6458.html
За мен има много лукс в него...Не разграни4авам съставки, но от някъде ми избива тютюн,  примесен с  парфюм на Дама....Такава любов до сега не ми се бе6е слу54вала.Определено не е от моите, нито баби4ка, нито Уд,  , за 6ипър и дума не може да става.Но има не6то. което ме заплени...А и в деня, когато се бях поляла с  него  по4ити всеки,  който се доближи до мен иска6е да знае кой е парфюма.И друг път са ме питали и съм полу4авала коплименти за парфюми, но този път бе6е разли4но, в смисъл, не толкова, колко ми е хубав парфюма, а  по скоро интерес кой е този хубав парфюм....
Сега ще напиша нещо, което ще накара половината от вас да им се иска да ме треснат с нещо по главата Mr. Green Twisted Evil , но пък това е моето усещане за този... да, наистина хубав парфюм. Той започва така, както не би ми харесало да продължава и слава Богу, скоро това неприятно за носа ми начало отминава. След което парфюмът се променя много приятно и не след дълго се превръща в нещо, което мнооого харесвам. Flutter Grinning

# 657
  • някъде под слънцето...
 Бижy   bouquet
о6те утре 6те оробвам товоят любимец, по принцип никога не съм имала не6то на Ла кост
Хо... знаех си аз, 4е не трябва да влизам в темата...
Колко лесно бе6е вси4ко, когато прди години бях моногамна и  голямата ми  и единствена любов , години наред бе6е Палома Пикасо...

За 4етя6тите в темата трябва да сложат предупреждение... 4е не е за хора със  слаби ангели Blush

# 658
sl  Hug
наистина ме изненада с интерес към това ефирно парфюмче, предвид предпочитанията ти.
А пък аз нещо се опитвам да открия достатъчно запленяващ ме парфюм от твоите. Не особено успешно за сега, защото няма какво интересно да пробвам тук... Laughing освен малкото общо достъпни и вече тествани. Thinking И между тях нищо не открих. Малко ме влече към Chanel 19, но ми се ще и други да пробвам пък тогава. Дори за Кабошар съм се замислила!

# 659
  • в 1001-та нощ
Привет, Ароматни  Hug

искам да си взема тези два аромата за сезоните - есен/зима (т.е. не ми е спешно) и моля за съвет - от къде би ми било най-изгодно, до сега съм пазарувала основно от БЗ  Blush

Shalimar Parfum Initial Guerlain for women

Crystal Noir Versace for women

Благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт