Непрекъснато гадене без повръщане

• 21 937
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте дами отново-аз изживях ада на инвитрото, в понеделник прокървих, но не просто прокървих, а цели съсиреци - рев, повръщане, кървене и докато стигна до София исках да се самоубия......беше ад.
Слава на Девата, и двечките са добре дори вчера чухме пулсации, но лежане ще падне, все още си кървя капчици.
Сутрешното гадене обече стана зверско повръщане, което започва по часовник в 5,30 сутринта  Sick #Crazy лекарите в Надежда ми викат радвай се това значи, че бебчетата си вървят добре и си взимат, каквото им трябва....там ми биеха два пъти на ден деган, питам се ако пия, дали ще е добре, не знам?

Здравейте отново в тази отвратителна тема, която мислех че отдавна съм напуснала.  Sick Веч есъм почти в 19 г.с и продължава да ми се повдига  #Crazy Не е толкова зле като в началото, мога вече да готвя без да повръщам, но уви, не се чувствам добре и  направо психически не издържам. Естествено не приемам намеците, че може да продължи до края......

Като ме изписваха ми дадоха рецепта за гаденето ректални свещички Вомитусхил S не мога да ти кажа дали помагат и аз ги почвам от тази вечер, защото при мен положението е  Sick , но ми ги изписа др.Персенска - та поне съм сигурна, че не вредят. Успех

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 11:45 от Botten Mary

# 46
Здравей,
Това, което си преживяла, е ужасно. Надявам се сега нещата да са по-добре при теб! И да остане само като лош спомен.
При мен като че ли поутихна, само понякога имам лош вкус в устата, и гадене.
Пиши как си, когато можеш, и стискам палци всичко да е наред много скоро!  Hug

# 47
Бонбонки тип "Тик-так" ми вършеха работа, но не знам доколко мента е ок за бебето...

# 48
Здравейте момичета на 18.06.13 получих най хубавата новина,ще ставам майка!След 5 опита инвитро при Д-р Стаменов се получи!Обаче от 01.07 се започна гадене но без да повръщам нон стоп та даже и през ноща не мога да хапна нищо.Имам един много странен вкус в устата сякаш е сладникъв много странно, когато хапна солено все едно е поръсено с захар адски е неприятно!Не мога да си преставя до кога ще продължи смятам в петък да помоля док за спасение някакво.Ако някой знае такова казвайте! EFP preggo preggo

# 49
  • Пазарджик
И аз имам такъв проблем. Започна да ми се гади по цял ден, но без да повръщам. Днес пробвам с лукчета, май ми е по-добре. Също така си чупя сухар, пия много вода или газирана вода. Ужасно е просто. С първата бременност изобщо нямах такива екстри.

# 50
  • London
insven доколкото разбрах вече си по добре, аз бях също като теб до около 14 седмица и ми помагаха сухи обикновени солети и бИсквити, дори си оставях до леглото, а също и по една джинджифилова бира на ден, ето такава, че е по чиста от другите http://www.bundaberg.com/info/product_range/ginger_beer/default.asp

Колкото до здравеопазването в Англия - аз живея също тук, и както знаеш малко държави предлагат безплатно здравеопазване на всички. По този повод ако нещо не смята за сериозно, все пак си спестяват парите (нали и те имат бюджет)  Wink доколкото забелязвам в България е точно обратното, повечето лекари гледат да ти вземат парите и са освен това представители/консултанти на лекарствени фирми, така че понякога си е чист бизнес това че ти набутват хапчета. Ако е само гадене, ще ти мине, бори се с натурални средства, бебчо ще е ОК, както са ти писали то си взима всичко. Запиши се на ЖК и там има пренатални класове, може оттам да ти помогнат. Ако почнеш да повръщаш сериозно, тогава естествено отиди веднага на лекар за да не губиш течности и минерали  Peace

# 51
  • Пазарджик
Аз да ви се похваля, че май с лукчета или някакви други бонбони, ми става по-добре, нямам такова гадене.

Общи условия

Активация на акаунт