Ако промяната дойде, когато вече не я искате

• 7 954
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
И понеже продължавам да мисля,че не е добра идея, се опитвах за себе си да разбера, какъв е бил мотива да го направиш и какви са били очакванията.

Никакви. Просто усетих, че здраво затъваме, а предишните ми опити да поправям нещата не доведоха до резултат и накрая скочих и с двата крака в батака.  Rolling Eyes

# 76
Аша, знам ме ти е много трудно , но ще се опитам да те разведря и внеса малко хумор .
Виж какво, нагласи се , раздавай го по -секси и си намери друго гадже с пари и се пренеси при него, ако не успееш вземи си вибратор , стой с твоя човек и му слагай виагра в питието всяка нощ и се успокой:)

П.с. Моля те не се обиждай, опитвам се да те разведря , нямам никакви лоши чувства към теб и не те виня или съдя. Hug Heart Eyes

# 77
И понеже продължавам да мисля,че не е добра идея, се опитвах за себе си да разбера, какъв е бил мотива да го направиш и какви са били очакванията.

Никакви. Просто усетих, че здраво затъваме, а предишните ми опити да поправям нещата не доведоха до резултат и накрая скочих и с двата крака в батака.  Rolling Eyes
Аша,един съвет от мен.С гаджето ти ,го правете дълго и страстно,но дискретно.Сексуално задоволена ,ти ще бъдеш по спокойна,трезва и уверена.Но има един проблем,че на законният ти съпруг и на него му се иска,така че ще ти се налага да го разтоварваш.....

# 78
Типичен съвет от мъж Shocked. Аз лично не виждам смисъл да продължава да живее с този човек,ако вече няма чувства. От това ще страдат всички- най-много детето. Това може ли да бъде модел за подражание-мама и тате се траят по задължение, мама прави каквото си иска, а тате присъства като съквартирант. Решението поне за мен в такива случаи е на какво искаш да научиш детето си, а това обикновено става чрез личния пример,който му даваш.

# 79
Аз пък подкрепям съвета на sunman ,защото не виждам смисъл да се пускаш от клона на който си,преди да си се хванал здраво за друг.Така ще постъпи и всеки мъж,между другото.
Да,когато има чувства е трудно  да се води двойствен живот и ще се наложи да се избере единия или другия.Вероятно авторката няма бъдеще с този другия,иначе до сега отдавна да е взела решение.
Тя има право да продължи да търси правилния човек,който смята ,че заслужава.
Не знам обаче, след признанието дали съпруга няма да й пречи всякак си.
И друго, много вероятно е ,той също да реши да се пробва ,за да не остане по назад.
Надявам се не,защото тя спомена ,че е много добър и наивен.

# 80
  • София
Аз пък подкрепям съвета на sunman ,защото не виждам смисъл да се пускаш от клона на който си,преди да си се хванал здраво за друг.Така ще постъпи и всеки мъж,между другото.

Е то от там и поговорката "От два стола - на земята"  Mr. Green Mr. Green

# 81
# 82
Тя жената си го каза:

За съжаление не съм от хората, които могат да имат връзка само за секс. Не съдя тези, които имат такава, но аз не бих могла, не би ми донесло това, което ми трябва. С изневярата ми си го доказах сама на себе си - едни отношения трябва да са цялостни, за да има смисъл. Другото са кръпки, които само временно отлагат разпадането, и в крайна сметка не носят щастие. Това се отнася и за сегашната ми връзка с пълна сила,  но не мога да намеря баланса между моето, неговото и това на детето право на щастие.
Т.е. за нея вариантите са два:
Да остане в сегашната си връзка или раздяла, и начало начисто.

# 83
Ако не е склонна да прави компромиси с себе си,то варианта май е само един.

Може пък съпруга наистина да е проблемен.Тя най добре си знае колко са били продължителни предишните му връзки(евентуално бракове) и защо са прекратили.Нещата много често се повтарят.
Ами ако и преди е имал проблеми с потентността,но умело ги е прикривал и когато е създал семейство да е решил,че няма що да се напъва повече  newsm78

# 84

Аша,един съвет от мен.С гаджето ти ,го правете дълго и страстно,но дискретно.Сексуално задоволена ,ти ще бъдеш по спокойна,трезва и уверена.Но има един проблем,че на законният ти съпруг и на него му се иска,така че ще ти се налага да го разтоварваш.....

Ето това нещо много би ми ускорило решението, само дето няма да съм особено спокойна - ще се изнервя максимално, ако служа за средство за самозадоволяване.  Тази роля съм я играла, отразява ми се смачкващо.  Tired

Руми, за да мога да преценя дали имам бъдеще с друг мъж, връзката ми трябва да е по-нормална, а не тайна.  Чуване по телефона и тайни вижданки не са достатъчни, за да разбера дали ще ни се получи да заживеем заедно и да го "хвана" както казваш. Все пак съм с дете, не мога току така да се натреса в нечий живот, само за да бъда спасена. Да не се окаже, че и от него после някой трябва да ме спасява.  Mr. Green

axel_chiara, Surela  Hug

# 85
Здравейте, ето ме отново, отново ми се прииска да поговоря с  вас, ако си спомняте горе-долу за какво ставаше въпрос.

За мен отрязъкът от време беше кратък, но за сметка на това...   съдържателен.   Confused
С две  думи вече няма трябва/не  трябва, знам само че не искам.
С повече думи  казано - много различни сме и за съжаление вече не мисля, че е възможно да се разделим и разберем човешки. Когато искам да поговорим за раздяла се напива и става агресивен (засега само вербално), невъзможно ми е да говоря, понеже се подиграва с думите ми, преиначава ги или ми забранява да говоря по темата. Неговата позиция е, че “черва ще се влачат, но няма да се разделяме”, заплашва ме  да забравя че мога да имам свой живот и че ако успея да избягам, детето ще остане само с него, няма да ми го дава. Да  забравя, че ще имам живот отделно от него, той ще ме намери където и да е и ще живее с мен без значение какво искам. След скандалите и всички обидни думи се опитва да ме задължи да го целувам, гушкам и/или да му правя орална любов  #Crazy и е искрено учуден, че не искам - "Аз те обичам, какъв ти е проблема?!? Защо ни скапваш сексуалния живот от инат?" На няколко пъти опита и насила.

Когато не повдигам въпроса за нашите отношения и когато не е пил много, нямаме тези конфликти, просто защото не комуникираме изобщо. Живея в напрегнато мълчание, защото вече знам, че от  разговаряне  става  дори по-зле. Обикновено после не си спомня тези неща  (или  така  се прави), много е мил,  извинява се, но категорично смята, че аз сама си измислям проблемите, за него те не съществуват и е в искрено недоумение защо не мога да се накарам да го заобичам.

Истината е, че в момента не знам как е правилно да действам, така  че  да не  си  навредя повече.
За мен е ясно, че с добро няма да стане.  Не се чувствам застрашена физически, но напрежението и принудата да стоя с него ме мачкат много.
Ако просто взема детето и отида при родителите ми, възможно ли е това да се тълкува като отвличане? Не съм сигурна какви са моите права в случая и какви – неговите относно детето?Нямам желание да лишавам детето от баща му, особено по такъв  грозен начин, но се чувствам много зле в това семейство и с този човек. Нетърпимостта ми и отблъскването ми ескалираха прекалено много.

# 86
  • Там, където ме обичат
Смятам, че до сега не бях чела по-йезуитско обрисуване на изневярата.
Йезуитско, тъй като се стигат нови висини във вменяването на вина и крайността на наказанието.
Едно е да попаднеш в инквизицията на собствената си съвест, следвайки един естествен механизъм, в който знаеш, че не си постъпил правилно, преминаваш през всякакъв сорт самосъжаления и в края на краищата помъдряваш - даваш си сметка защо и как се е стигнало до нея.

Друго е да ти хвърлят в лицето няколко заковаващи клетви (и писаното стои и е там на 2 стр.), които включват и детето ти. После с упорито постоянство да ти се вменява с дълги фрази, че си си морално деградирал, тази деградация е влязла като рак в семейството и е отровила всичко и че нещата не са поправими..........

По-хубав пост от този не съм чела от месеци.  Peace

Аша, не бързай, остави времето да ти посочи верния път.
И аз ще кажа същото, не се притеснявай, ще разбереш кой е.  Peace

Колкото до това дали може да се счете заминаването с детето за отвличане, само ако е извън територията на Бг и без неговото съгласие, иначе не. Ао искаш попитай и в дугите теми. Ако пък сметнеш, че заплахата е реална, подай оплакване. Хич да не ти пука от него.  Hug

Много от нас сме минали по този път, важното е да мислиш за себе си, защото си нужна на още един човек.  Hug

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 02:25 от foxysilver

# 87
(мерси foxy)

Аша, аз мисля, че ако в живота на една жена се появи втори мъж и между двамата се получи химията, връзката, привличането и тн. до степен на необратимост (силни чувства; влюбване) - тогава не можеш да се върнеш при първия мъж, там лежи стария свят, ненужен и преживян. Такова завръщане психолозите наричат емоционално самоубийство и сравняват състоянието с "вцепенение" - уж всичко е по старому, но нощем си лежиш и се чудиш защо и как всички хора наоколо са така естествено щастливи,  а ти не...

Ако беше юдейка, щеше да знаеш, че в Тора-та (Стария завет за християните) има дори такъв закон - ако мъж и жена се разведат и жената се омъжи повторно, пък нещо се случи с втория и мъж - тя не може да се върне при първия. Да ходи където ще, но не и при първия си мъж.
Струва ми се много резонен този "закон", според мен, натрови ли се почвата на едно взаимоотношение, престава да ражда добри неща. За щастие обаче, никой не забранява новия живот, с нов мъж, в търсене на щастието   bouquet

# 88
  • София
Аша, правилно ли разбрах, че те кара да правите секс насила? Подай оплакване в полицията и се изнасяй с детето. Фактът, че пие и не помни е страшен и опасен и за теб, и за детето.

# 89
Ами за мен беше насила - след цяла нощ заплахи, издевателство, дърпане на завивките и непозволяване да заспя, накрая просто спрях да се съпротивлявам. Актът при него е в рамките на секунди, което беше и един от изначалните проблеми между нас, но сега при тези обстоятелства се радвам, че поне е кратко. Не ми е нанасял физически удари или нещо подобно.

А относно това доколко си спомня после - не мога да съм сигурна, защото през деня заради детето се  правим, че всичко е наред. Не говорим за случилото се, той с половин уста казва, че е бил малко нервен, за което се извинява, но вината е моя.
В началото на връзката ни пиеше много, но аз бях решена да му помагам. Не спря напълно, но доста се ограничи в последните години. Твърди, че е заради мен и ако ме няма, ще пропие пак и му вярвам. Всеки път, когато се повдигне трудна тема за обсъждане между нас, се изнервя и трябва да зареди с ракия, за да продължи разговора. Ако си мълча, пие съвсем умерено.

Несиха, Фокси, благодаря ви.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт