Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 525
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Добър вечер и от мен Hug

Много сте кротички нещо-няма купон,няма почерпки  newsm78
Ама то явно стига само духовната  храна със снимките на Ча  Joy
Браво на момчето ни-добре изглежда.

Мартина,добре дошла във веселата ни компания welcome

Скрит текст:
Ох, редя си аз субовете на 45-ти и в момента съм на сцената, в която Мехмед бие Фериа. Е нема такава отрепка. И колко злоба само  ooooh!, че се била целувала с "онзи мъж". А той с неговата Сахерлита целомъдрена  #Cussing out

Ей така  Sick съм от яд. Идва ми аз да го подпукам

fight fight fight fight fight    341uu    341uu   341uu

Успокоява ме единствено фактът, че след малко Емко е на ход.

Ума ми не го побира - как може така да биеш жена и то собствената ти сестра-близначка. Няма питане, няма обяснения. Ама така е, като знае, че не може да му отвърнат подобаващо и е ербап.

Ама и Фери, как се нахвърли на Ханде за няма нищо, а тук грам не се защити.

Манка Hug,ма нали ти превеждаш бе къз,вкарай му некоя допълнителна реплика  Joy Joy JoyАйде бе,шъ тъ ядосва той

Има ли нещо ново на последните 2-3 стр?

п.п. ей,пак същата глупост с тоя скрит текст Mr. Green

# 211

Тя тая Нурана нали е гаджето на Исмаил  Grinning
[/quote]

Скрит текст:
Исмаил не е ли женен?  newsm78 Преди време,когато гледах Езел,някъде из нета бях срещнала снимки от сватба,май от 2006 год. Отначало си помислих,че е от филм,ама пишеше име Еврен Филиз.  Thinking

Инъче Чаги наистина изглежда щастлив...дано наистина да е така!
Скрит текст:
Какво стана с делото му? Приключи ли вече окончателно? Имаше един период,в който не съм ви чела и не съм в час.  Rolling Eyes

Харесва ми,че Хазал не е отсякла категорично,че няма да имат нов общ проект  Mr. Green има светлинка в тунела  Laughing

# 212
# 213
Лудосче, добре дошла!
Скрит текст:
Днес изгледах КГ/всичко излъчено/.Имаш ли идея финала му хепи енд ли е  newsm78 Много хубави моменти имаше  Hug Джемре беше много добра,а за Киво е ясно/.

Петрова,Ави,  Hug

# 214
Момичета, лека нощ. smile3524

# 215
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи, Hug Heart Eyes  bouquet
И Габито трябва да скача от балкона.

Ирка, Heart Eyes каква любовна мъка?
На Чаги хем му се иска, хем не ну стиска.
Ами майтапим се тука,че затова е отслабнал милия,че Хазалчето ще заминава за Америка и той от мъка си е загубил апетита Joy Joy

# 216
 То любов ли бе да я опишеш,как няма да заслабне....любимата заминава надалече,но нищо той и затова сега ще се концетрира само върху новия проект и отказва всички други че като приключи с него и беш да го няма  travel и в Америка

# 217
Ми любовна мъка явно милото тюх бре ooooh!Жанка,мерси,мерси Hug Манка,аз там ми идеше като теб да го измъкна и   341uu  341uu ама хубо,че Емко е като стрела,и сега ще му даде да се разбере на това говедо мръсно,то него си не гледа бе,тръгнал да бие сестра си,а пък него до сега трябваше да го убият с тия мизерии,които направи,то наистина голяма злоба пфуууу,кой знае с кой се целувала,ама аз като почна да живее с Емко,имах чувство,че даже и завижда брат и ooooh! Тя ако беше все така както се държа с Ханде в началото,много хора щяха да си помислят преди да почнат се занимават с нея Thinking Едже,нея трябваше да запука,когато бяха в болницата и Емко береше душа заради нея,а тя излъга полицаите мамицата и гадина долна #2gunfire #2gunfire

Малко му беше боя,който получи от Емир. #2gunfire  #2gunfire И аз мисля,че и завиждаше.
Снежи,последните два колажа морето и планината са страхотни  Heart Eyes  Поздравления,мила bouquet
Петрова и твоят колаж с розите много ми харесва. Продължавай да твориш.Hug bouquet
Лудосче  Hug

# 218
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи как ще сънувам,еее то поне ако е сън двамцата така ги видя,че иначе няма наченки,ами в съня поне Mr. Green Прочетох го в туитър,и ви го постнах,на английски беша написано,че затова разбрах за какво става въпрос Mr. Green

# 219
Уф тука заваля...ам че тъпо време Crossing Arms

# 220
ади и аз да ви лепна малко грозотийки Grinning Grinning Grinning

с тия лудетини мога да правя колажи до безкрай Joy Joy Joy Joy Joy

# 221
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудосче, добре дошла!
Скрит текст:
Днес изгледах КГ/всичко излъчено/.Имаш ли идея финала му хепи енд ли е  newsm78 Много хубави моменти имаше  Hug Джемре беше много добра,а за Киво е ясно/.

Петрова,Ави,  Hug

Мацко

Скрит текст:
Онзи ден в някакво шоу беше казаха уж,че финала щял д абъде хубав ама не ми се вярва нещо на мен лично  Peace

# 222
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе да питам аз,защо Емко се остави Мехмед така да го набие,направо така се ядосах там,и ония вече ма се кефи,удря,пфуууу амсалак,много ми е противен тоя #Cussing out

# 223
Уф тука заваля...ам че тъпо време Crossing Arms

Скрит текст:
Къде вали душата от къде си Hug

# 224

Общи условия

Активация на акаунт