Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 535
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Обичам да ме цитираш Адашчееее... newsm51 newsm51 newsm51

Искате ли 38, 39 и....

# 361
Добър ден къзларки! Hug Hug Hug
Много ви липсвам май, а....
  newsm45
нерде се къз  Hug липсваш ми и гадинките ти  Mr. Green

# 362
Благодаря Ви за сладките изкушения и клипчетата.
Миленке, с кой филм/сериал изневеряваш на ФЕмир? Joy
Ренате, от Рени разбрахме, че се прибираш в милата ни Родина, след това по едно време те мярнах на балкона и те приветствах, но ти не слезна при нас, а добре дошла 55 сега.
Пепи,
Скрит текст:
дано Praynig бързо отшуми пристъпа му. Rolling Eyes

# 363
Дойдох си на родна земя да поям малко домати, сирене и други артикули....
Сборих се с Виваком най-сетне и от днес съм с интернет вече...

# 364
Писмото:Емир,всичко което премълчах от теб, за всичко което те излъгах, го пиша в това писмо, защото докато гледам лицето ти, очите ти, не мога да говоря. Има толкова много неща за които си казвам ''Да не бях направила така''...Но от тези неща най-значимото си ти. Де да можех да върна първия ден, в които се запознахме. Ти беше толкова различен, сякаш беше излязъл от приказките, които майка ми разказваше като малка. Но аз не съм принцесата от онази приказка. Когато ми предложи брак не можах да приема, защото аз не съм Фериха, която познаваш. Аз съм една лъжкиня, Емир. Аз съм дъщеря на онова семейство което дори не искаш да споменаваш. Дъщеря съм на онзи портиер... Rolling Eyes

# 365
  • Под Сините камъни

Искате ли 38, 39 и....
Че как няма да искаме.
Наде дано.За сега не е толкова страшно,но дано не е затишие пред буря

# 366
Добре съм ви заварила всички, много ми липсвахте, ама от телефона не ми беше никак комфортно да се включа... Имайте търпение за поредните две серии, готови са и ще ви зарадвам съвсем скоро...    love001  love001  love001

# 367
  • Пловдив

Искате ли 38, 39 и....

Искамеееее  Hug

# 368
  • Русе
anitto много ти благодаря, ама много много! Остава ми да се надявам скоро да е този общ проект, разбрах вече какво е това "ние"   bouquet

# 369
Чакаме, чакаме  smile3521поредните епизоди.
Пепи,
Скрит текст:
няма да е затишие пред буря, ще видиш, дечко, ще се оправи.
Ханде дори и в тази ситуация си беше дръзка, типично за нейния нрав, а Корай за пореден път я допусна до себе си. Rolling Eyes

Още нейни снимки от сета.

# 370
Добре съм ви заварила всички, много ми липсвахте, ама от телефона не ми беше никак комфортно да се включа... Имайте търпение за поредните две серии, готови са и ще ви зарадвам съвсем скоро...    love001  love001  love001

Ренате   Hug Hug

# 371
Наде, не е като Фемир
Скрит текст:
не е за вас тоя сериал  с чудовища е  Mr. Green Главния е полицай и вижда истинската им същност на тези ,който са чудовища и ги трепе
 Mr. Green
Цитат

# 372
по чабук...тъгъдък гай тъй  Mr. Green

# 373
Сис,ще го видя,ама май и на мен няма да ми хареса.

Ренате,добре си се появила  Hug Липсваше ми,както ти,така и хумора ти  Hug

Пепи,
Скрит текст:
навремето брат ми като малък страдаше от астма,даже докторите карали нашите да сменят града,някъде към Трявна да отидат.В крайна сметка нашите го записали на плуване и са ми казвали,че това е помогнало и се е оправил.  Peace

Дано всичко мине добре за детенцето ти  Hug

# 374
  • Под Сините камъни

Пепи,
Скрит текст:
навремето брат ми като малък страдаше от астма,даже докторите карали нашите да сменят града,някъде към Трявна да отидат.В крайна сметка нашите го записали на плуване и са ми казвали,че това е помогнало и се е оправил.  Peace

Дано всичко мине добре за детенцето ти  Hug
Hug
Скрит текст:
Благодаря ти за загриженоста.Това за плуването и аз съм го чувала,ама в нашия град е много трудно.Иначе той си е доста активен.В нищо не го спирам постоянно бяга катери се скача.Смятам,че и това развива дробовете му. Hug
Е айде тогава ще чакаме новите серии скоро  Hug
Аз изчезвам за малко да сготвя нещо на фемилито и по късно пак ще кацна при вас

Общи условия

Активация на акаунт