Мнения за школа "Междучасие"

• 191 883
  • 681
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, някой получил ли е мейл с "обратна информация" за напредъка на детето по време на курса? Питам, защото при нас групата се разпадна и е ясно, че няма от кого да получим такава, но ми се иска да знам дали наистина го правят по принцип, както бяха обещали в началото.

# 271
  • София
Здравейте, някой получил ли е мейл с "обратна информация" за напредъка на детето по време на курса? Питам, защото при нас групата се разпадна и е ясно, че няма от кого да получим такава, но ми се иска да знам дали наистина го правят по принцип, както бяха обещали в началото.

Не, но след като бях активната страна в това, да си получа обратно парите, след задържането им в рамките на седем работни дни, нямам желание отново да съм в позиция да изисквам от тях информация, която са обавили като техен ангажимент да изпратят.
Като добавим и това, че първоначално обявеният брой деца в групата беше надхвърлен, май нямат склонност да спазват ангажименти, освен ако не попаднат на настоятелни родители.

# 272
  • София

За Тонова: ... За догодина поиска да е при нея и там го записах.

Поредното доказателство за това, колко са различни децата, както и родителските оценки.
Нашите впечатления от работата на г-жа Тонова в курс за 4-ти клас не са положителни.

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 09:54 от Prizma

# 273
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой, чието дете е при Тонова и Тодоров днес следобед (6кл)?

# 274
  • София

Поредното доказателство за това, колко са различни децата, както и родителските оценки.
Нашите впечатления от работата на г-жа Тонова в курс за 4-ти клас не са положителни.

И аз не съм доволна вече. Много бавно вървят и не решават трудни задачи. Само си даваме парите напразно. Жената обяснява добре, но моят син няма нужда от обясняване на лесните задачи, атях ги усвоява в училище.

# 275
  • София

И аз не съм доволна вече. Много бавно вървят и не решават трудни задачи. Само си даваме парите напразно. Жената обяснява добре, но моят син няма нужда от обясняване на лесните задачи, атях ги усвоява в училище.
Събирайки на едно място доста отзиви от преди и сега, стигам до извода, че нещо става с Г-жа Тонова. Излиза, че е била много готина и адекватна, а сега се е променила.
Възможно ли е?  newsm78

# 276
  • София
Тя си е точна, не ме разбирайте погрешно. Обяснява и децата я разбират. Просто аз трърсех нещо друго от школата: наблягане на задачите, които не се учат в училище. Е, и домашни исках да дават в повече.

За БЕЛ съм доволна за сега от Михайлова, въпреки голямата група( 20+ деца). Почти всяка седмица има теза или преразказ и коментарите и помагат на детето.

# 277
Мноите впечатления от Тонова са точно наопаки  Mr. Green Констанца се оплаква, че решават задачи, които нямат общо с материала, а тя има нужда от помощ там, не да решават други задачи. Отделно, че не всичко й е ясно. Може и проблемът да е в нея, но до тази година си беше съвсем ок с математиката. Смениха им учителката в училище и това се отрази веднага. Разчитах малко повече на курсовете, но не се получава.

# 278
  • София
Някой знае ли дали Иван Симеонов вече ще се върне тази седмица? Освен това имахме да отучваме едно занятие, какво стана с него...

Имам едно доста объркващо писмо на мейла, относно променените дати за олимпиадите. Там хем пише, че на 15.12. заниманията остават същите, хем, че тези, на които часът им съвпада с олимпиадата могат да отидат в друг час при същия учител... Могат или трябва? Май пак трябва по телефона да се пита...

# 279
На какъв IBAN да преведа таксата за втория модул? Този, който е изтипосан на сайта им, е невалиден. Или поне така казва e-pay, а от там неведнъж съм превеждала и не съм имала проблеми.

# 280
имат две сметки - за седмокласници и за всички други, на мен това ми обясниха преди време
пробвай на сметката за седмокласниците и им се обади утре, защото не било проблем да се преведат пари по тази, която не била за съответния клас

# 281
  • София
и на мен ми казаха, че имат две сметки - преведох по сметката, която е написана в сайта за 3-ти клас, мисля че беше на Междучасие джуниър  Peace

# 282
  • София
Здравейте, аз получих мейл с обратна информация в края на първия модул с резултати от пробните изпити и с мнение и оценка на учителя за детето. Отделно говорих и с учителите. За сега нямам забележки по отношение на организацията от страна на школата.

# 283
Може ли някой да каже какво е домашното по БЕЛ Михайлова 7 клас  - неделя сутрешна група

# 284
  • Sofia
Запис. От днес учим математика при Данова. Колко, че я научим предстои да видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт