КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 367
  • 666
  •   1
Отговори
# 405
Е, каква наглост, безочие и лицемерие? Какво му е лошото да имат коалиция? Това е игра, във всяка подобна игра има коалиции и стратегии. В Сървайвър например това е един от основните моменти. Какво му е лошото? Само не ми харесва особено, че го отричат по някакъв начин.
Лицемерие какво значи според теб?  Laughing Точно въпросното отричане ми беше акцента. Много правилно казаха на Икебаната за това как се бие в гърдите, че бил честен и чист като момина сълза, а всъщност... Outta Joint

# 406
И после му се връзвайте на театрото ...

Знаех си, че Тони си тръгва. Няма да оставят Моровата драма недовършена  Joy

# 407
Колко искрено се смя Андрей  Joy
Не ѝ завиждам на Марина...

Е, Къртицата не е Тони  Simple Smile

# 408
Ако Маринчето е играла с бат' Киро, примката около него в моите очи се затяга...

Не им прави чест обаче, че за единия сеир не я оставиха да се преоблече. На момичето му е видимо некомфортно и не виждам какво толкова щеше да стане, ако я бяха оставили да си сложи едни дънки и една блузка.

# 409
Къртицата никога няма да излезе.
Щом не дават броя на отговорите никога, Къртицата винаги ще дава 10 от 10 и нито зрителите, нито другите участници ще разберат кой е.

# 410
И аз гледах физиономията на Кирил. Все едно си вика "и тоя път оцелях"

# 411
Тя каквото и да си сложи, все ще се тълкува от Валя като опит за свалка  Tired

Щом не дават броя на отговорите никога, Къртицата винаги ще дава 10 от 10 и нито зрителите, нито другите участници ще разберат кой е.

Но може и да не е ходил въобще на теста.

# 412
Мда очаквах го още след теста му със Жени, когато разликата им беше само 1 верен отговор. Ако беше къртица щеше да е по голяма разликата. Останаха ми Икебаната, Гибона и Донков.

# 413
Сигурна бях, че Марина ще спечели, защото тя заби копието си на Къртицата и логично нейните верни отговори са повече.

# 414
Мирно и тихо мина посрещането, може би по-добре стана, че влезе, имам надежди, че ще се разберат. Не за друго, а за да разбере, че Марина няма никаква вина.

# 415
Според мен Кирето е трудно да е Къртицата, защото Ани Владимирова каза, че той не се е явявал на кастинг лично, попълнил е онлайн формуляр. Не мисля, че биха избрали човек, неприсъствал лично.

# 416
Я се е явил, я не...

# 417
  • София
Ани Владимирова, обаче каза, че са се колебали между няколко. А и след първия кастинг е имало достатъчно опознавателин срещи, на които са давали информация за себе си като страхове, заболявания и тн.

Валя обаче наистина е ядосана на Марина. Уж така, така, ама съска.

# 418
Чудя се на самочувствието на Руд. Що за човек ще продаде личния си живот, пък после ще се жалва, че го коментират?! Изключително ми е неприятна. Аргументите на Руд са изключително смешни. За едните групата е коалиция, а другиите са коалиция от индивидуалисти.

Любо е невероятен комплексар.

# 419
Според мен Кирето е трудно да е Къртицата, защото Ани Владимирова каза, че той не се е явявал на кастинг лично, попълнил е онлайн формуляр. Не мисля, че биха избрали човек, неприсъствал лично.

Това съм го пропуснала,къде и кога са го казали Thinking

Общи условия

Активация на акаунт