Лято слънчево дойде, ЯНУАРЧЕ в мама на топличко расте - ТЕМА 2

• 26 027
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета! Съвсем прясна съм и изобщо не ми е ясно как да вляза при вас, януарските мами Simple Smile

# 61
Кокона честити ти сърчица  Hug
Мимозка честито и на теб три е добра цифра браво  Hug
Hope Stevenson стискам палци да е грешка и всичко да е наред с бебо  Praynig
Пандичка помисли за болничен, излезеш ли не могат да те освободят, не се тормози за такива неща вие с бебо сте най-важни

А за коремчетата не е ли твърде рано  newsm78 И аз имам, но мислех че е от повече хапване а не от бременността, може ли толкова от рано да личи та бебетата са толкова малки все още  и ако са две още от началото ли е по-голямо коремчето

# 62
pyrshi Вече си при нас  Laughing Добре дошла  Hug
Прати на лично съобщение на Пандичка коя бременност ти е, термин и от кой град си  и ще те добави в списъчето на първа страничка

# 63

Zolka ,тази снимка от кога е?

Отпреди почти три години.

Сега се връщам и аз-пораснало е, развива се, пулс нямаше как да чуем, освен с вагинален, но бях с дребосъчка, да види бебето и не ми се щеше, та остана евентуално за края на другата седмица. Абе,важното е, че е пораснало, та няма за какво да се притеснявам и според лекарката.
Честито на всички, чули сърчица!

# 64
Seawave, Kokona20, честито!!!  Flowers Bouquet Flowers Bouquet

mimozka7729, точно като на аватара ти!  newsm19  Страхотно!

smile3501

# 65
Здравейте! Завърнах се и аз Simple Smile Прегледа мина повече от перфектно Simple Smile само на ехограф се видя пулса, не са ме бъркали с вагинален Simple Smile ИМАМЕ си ПУЛС  Grinning Grinning Grinning Grinning
Излезна, че отговаря на 8 седмица, а аз уж съм в 7 ..  newsm78

# 66
  • UK
Hope Stevenson Hug Hug Hug
много ще се моля за теб, но аз все си мисля, че всичко ще е наред, не ни напускай, знам как боли Peace Hug
Лелееее днес с какви новини взривихме темичката newsm44 дано всеки ден е така емоционален и пълен с хубави емоции и новини Hug

matevska ехаааа честито ти сърчице  Hug

# 67
Здравейте! Завърнах се и аз Simple Smile Прегледа мина повече от перфектно Simple Smile само на ехограф се видя пулса, не са ме бъркали с вагинален Simple Smile ИМАМЕ си ПУЛС  Grinning Grinning Grinning Grinning
Излезна, че отговаря на 8 седмица, а аз уж съм в 7 ..  newsm78

Честито!
Всъщност в момента си в осма г.с, седмата си я свършила вече, преди два дена Heart Eyes
Има значение на колко време ти е цикъла и съответно овулацията- аз нали съм на 30 дни, лекарката каза, че съм с една идея по-назад от офиц. изчисления.

# 68
аз днес реших , че 6 с. и 2 дни са предостатъчно да регистрираме пулсациите.
прегледаха ме и с коремния и с вагиналния  -НИЩО!!! нищо не трепва!!! един мощен рев последва, до толкова, че даже мъжът ми си заряза работата да ме успокоява. Отидахме при друг лекар и там всички видяхме - пулсче....
Hope Stevenson, лекарят, който ми намери пулсчето на излизане ми каза, че ако е писано нещо да се случи с бебето аз няма как да го предотвратя.  9 месеца да лежа по гръб, няма да го спася. Природата го пази . Ако е решила тя-ще се роди, ако не - по-добре да не се ражда.....
Много философски звучи ... аз днес го изживях....
Винаги търсете второ мнение!!!

# 69
аз днес реших , че 6 с. и 2 дни са предостатъчно да регистрираме пулсациите.
прегледаха ме и с коремния и с вагиналния  -НИЩО!!! нищо не трепва!!! един мощен рев последва, до толкова, че даже мъжът ми си заряза работата да ме успокоява. Отидахме при друг лекар и там всички видяхме - пулсче....

Зависи от вида на ехографа май...

# 70
Здравейте,
да взема да се поразпиша и аз.

LuzMaria- аз пътувах и с предната и с тази още в 3-4 седмица. Ние вече си платихме море, много преди да разберем за бебо и ще си ходим.

mama_na_kiki- и аз съм на преглед на 10 и се надявам да чуя сърце. Едно такова спокйно ми е, с предната не беше така.

mimozka7729- еха 3. Много стиснати палци до края да са ок.

Seawave- честито и на теб много  Praynig

kokona20- много се радвам за теб, 2 прекрасни пухкави бебета,

♥Пандичка♥- няма да напускаш. Взимай си болничен по 30 дни и готово. А такива колеги дето портят- едно ще ти кажа- има Господ.

Hope Stevenson- ника ти е много показателен,  Praynig на 3 да е ок всичко и да си останеш при нас.

е за сега толкова, утре пак.

лека и мека  Hug

# 71
"аз днес реших , че 6 с. и 2 дни са предостатъчно да регистрираме пулсациите.
прегледаха ме и с коремния и с вагиналния  -НИЩО!!! нищо не трепва!!! един мощен рев последва, до толкова, че даже мъжът ми си заряза работата да ме успокоява. Отидахме при друг лекар и там всички видяхме - пулсче...."   (pyrshi)

"Зависи от вида на ехографа май..." (Zolka)

Може би наистина зависи от ехографа и аз като ходих преди няколко дни с надежда да ми съобщят пулс, това не се случи и изпаднах в безтегловност. Но после се успокоих, че е рано. Така че сега ще чакам до 10, а така съм нетърпелива....

# 72
Не знам къде беше проблема днес... аз до момента изживявам много странна бременност.
Нито повръщане, нито гадене, нито умора, нито кървене.... един единствен път ми стана лошо от миризмата на пилешко.
Днес тотално си набих филми, че нещо не е наред и взех да дърпам дявола за опашката.... много съм глупава.... ooooh!

# 73
И със симптоми или без като Тома Неверни, докато не се  види и чуе  на ехографа, спокойствие трудно се постига. Все пак нали чакаме най-ценното нещо на света...

# 74
gazzella , стой си кротка сега! Simple Smile не прави като мен, че си скъсих живота с 2 години днес за нищо. 6-7 г.с са много мънички още и не навсякъде се ловят детските трепети..... всяка бременност е индивидуална. Моята явно физически не ми избива , но нервите са ми вече много лабави.....

Общи условия

Активация на акаунт