Лято слънчево дойде, ЯНУАРЧЕ в мама на топличко расте - ТЕМА 2

• 26 076
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Пандичка, ЧРД! newsm51

Аз с малката имах предчувствия, убеденост, сънища, ама ехографа друго каза и друго се роди hahaha
Сега пак за момче мисля, но ще видим.
Днес и аз видях тупкащо сърчице и като да не повярваш ехографа ми определи термин 14 януари. Даже докторката се опули и каза, че е случайно съвпадението с истинския термин-в смисъл, че са неточни още.
Аз съм омъжена-омъжих се след 4-5 години съвместен живот. Разлика няма-обичахме се и без подпис, обичаме се и с подпис.Относно социалните придобивки/спънки-и такива не намирам. Няма голяма разлика според мен /Освен, че напоследък малката се кефи, че всички имаме еднакво трето име, но това си е нейна манийка/. Ако детето е признато, не се води  "самотна" майка, та не знам за облаги.Може би за детски надбавки само Thinking

# 541
Матеевска и аз имам куче, черен лабрадор, женски, още бебе.

Днес ми е троино критичен ден. Прибирам се от разходка с детето и съм с подути очи. Гадна алергия. Купих си ношпа.

Лека и мека

# 542
  • София
Аз пък не обичам сватби. Последните години ми се наложи да ходя по 2 пъти на година. Все едно гледах един и същи сценарий с различни актьори. Като се почне - взимане на булката, снимки, съвет - там едно и също бла-бла-бла - снимки, църква - пак същото, снимки, ресторант - ритане не менче, свекърво захранвай младоженците, чупете пита, горчиво, първи танц, танци-манци,раздаване на подаръци, рязане на торта, "скъпи младоженци, поканете на дансинга ваши двойки приятели, които скоро им предстои да бъдат семейство"- мазане с торта, хвърляне на букет, хвърляне на жартиер, айде чао. Толкова съм отвратена. 3 пъти съм се мазала с торта, 4 пъти ме накараха насила и се строих за букет и все гледам да съм открая, пък веднъж за капак ме уцелиха с него по корема и направо го гушнах Simple Smile.

# 543
Аз пък не обичам сватби. Последните години ми се наложи да ходя по 2 пъти на година. Все едно гледах един и същи сценарий с различни актьори. Като се почне - взимане на булката, снимки, съвет - там едно и също бла-бла-бла - снимки, църква - пак същото, снимки, ресторант - ритане не менче, свекърво захранвай младоженците, чупете пита, горчиво, първи танц, танци-манци,раздаване на подаръци, рязане на торта, "скъпи младоженци, поканете на дансинга ваши двойки приятели, които скоро им предстои да бъдат семейство"- мазане с торта, хвърляне на букет, хвърляне на жартиер, айде чао. Толкова съм отвратена. 3 пъти съм се мазала с торта, 4 пъти ме накараха насила и се строих за букет и все гледам да съм открая, пък веднъж за капак ме уцелиха с него по корема и направо го гушнах Simple Smile.

newsm62

# 544
Пандичкаbdbaloni
Здраве, щастие, много късмет и много лека бременност!!!

babyface76, ние с ММ подписахме миналата година само с най-близките ни -10-ина души, аз бях със семпла бяла рокля,а той с костюм. Нямаше го убийствения сценарии със захранването от свекървата и т.н  #2gunfire Sick
Това беше един от най-щастливите ми дни и не съжалявам, че си го направихме така...Всичките подробности като кошнички за пръстени, чаши, украси, кошнички си ги направих сама, букета също си направих сама и за мен беше невероятно преживяване, наистина си беше моят ден Simple Smile Роднините винаги ще говорят, няма начин. Важното са чувствата между вас  Peace
Пускам ви линк с албума Embarassed
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.388319877857525.83766. … 486028&type=3

И последно за предчувствията - аз от деня, в който заподозрях какво става с мен и усещам че е момиче, незнам, странно е, но е силно усещане, докато таткото усеща че щяли да са близнаци.....

# 545
Сега се върнах от докторката Simple Smile даде ми амбулаторен лист, на който пише бременност потвърдена Simple Smile ембрион с CRL - 20,2мм,, със сърдечни пулсации, 8 г.с. + 1 ден Simple Smile

Въпросът ми за кучетата .. Имам две големи кучета порода самоед. Доста се дърпат при разходка и са по около 30кг. всяко  Grinning Та това дърпане може ли да доведе до нещо неприятно да го кажем рязко дърпане на 30кг. куче +  теглителна сила ..

# 546

Охххх, така хубаво го разказа, че чак ми стана супер смешно  Grinning

# 547
  • София
Охххх, така хубаво го разказа, че чак ми стана супер смешно  Grinning
Разказах го точно както си е. Simple Smile Ив, браво, много хубави снимки! Ще взема и аз да се замисля за нещо такова, по-скромно... ще видим. А роклята ти е много хубава, аз обичам по-семпли.

# 548
Пандичке,   newsm59 newsm51
Нали знаеш какво ще ти пожелая - много здраве, много   loveuuu , много newsm44,  а през януари.......  1stroller

# 549
Здравейте,момичета,
От понеделник следя темата, но чак сега реших да се включа. При това все още съм много притеснена и несигурна какво ли ме очаква... След като предната сряда тестът ми беше силно положителен, в понеделник се наканих да отида на лекар -новините не бяха добри-нямаше пулсация, а вече трябвало да има -7г.с.+5дни-докторката каза, че се съмнява за missed abortion, изписа  ми един дуфастон и каза в петък - пак, надявала се да не била права,но не обичала да дава напразни надежди и досега не се била обърквала!
Кошмар! Аз естествено не дочаках до петък-още вчера сутринта на друга лекарка /случайна/-тя също се зачуди какво точно става с мен, викна и колежка нейна-двете гледаха...и решиха, че апарата им не бил достатъчно добър и ме пратиха на инвитро етажа в АГ-болница при доц.Ковачев. Може и да е добър специалист, но се държа ...и аз не знам как да го определя...наговори куп неща на докторски с толкова много термини, че почти нищо не разбрах. Основните неща,обаче, бяха две-наред ли са ми здравните осигуровки и да отивам на другия ден сутринта в 8 за кюретаж. За пулсации и дума не отвори, каза нещо за някакво генетично изследване, но го правели само в София и дебело подчерта, че не се покривало по здравна каса. Аз общо взето не бях на себе си, само попитах има ли смисъл да правя генетично изследване в моя случай - каза не и аз се зачудих защо изобщо го споменава тогава! Общо взето останах с впечатлението, че на мен се гледа повече като на клиент, а не като на пациент....
Не бях на себе си!
От предния ден си бях записала следобеден час и за още една лекарка-препоръчана..Зачудих се при положение, че четирима вече са ме гледали и са на мнение, че от тая бременност бебе няма да излезе, има ли смисъл изобщо да ходя....
Все пак реших да ида-последва ново 35. Видяха се пулсации-да, много слаби били, но можело да е или защото ембриончето загива или понеже сега  тепърва започват....Да  се чудиш какво да правиш и на кого да вярваш! Увеличи ми дозата на дуфастона, включи и спазмолитици и ме прати вкъщи да лежа и да не мърдам до петъка! Естествено всякакви кюретажи бяха отменени.
И аз сега - лежа, пия си хапчетата и се надявам!!!
Стискайте ми палци в петък сърчицето на моето бебенце да бие вече по-уверено Praynig

# 550
emily79 Мисли положително и ние ще стискаме палци за теб!!!Не бързай щом нямаш кървене и болки,изчакай още една-две седмици за да е категорична диагнозата!Аз имах мисед, но с кървене и потвърдено от двама лекари на който имам огромно доверие и беше в 9 г.с. Успех  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 551
Emily79, много ще ти стискам палци и ще се моля за теб и твоето бебче. Много от момичетата тук сме преживявали подобни тревоги затова знаем какво си преживяла. Не се отчайвай. Почивай, а за останалото не се притеснявай. Ако се върнеш по назад в темичката, имаше едно момиче с твоя проблем, мисля че всичко се оправи. При нея се  дължеше на късна ову. Може и при теб да е нещо такова. Без паника. Надявам се, че ще се похвалиш с добри новини. Heart Eyes

# 552
# 553
Пандичка ,Честит рожден ден   bouquet
Момичета ,аз пиша рядко ,понеже не ми остава време ,но ви изчитам .И аз като вас съм притеснена до следващият преглед на 10.06.,понеже имах леки болки ,кафяво зацапване,но доки ме успокои ,че не било притеснително,дано всичко е наред с бебо и  другата седмица да чуем Heart
За килограмите аз съм вече +2,3,имах за сваляне още от предната бременност,но всичко да е наред ,ще се свалят.

# 554
Ужас, тия лекари вече съвсем се повредиха! В предишната ми тема преди 5 години нямаше такава лудница. Емили, стискаме палци!  Heart Eyes
Според мен вървиш по-скоро за първите дни на февруари като термин. Моят цикъл е като часовник, но това е по-скоро изключение, не правило. Тия вече нищо ли не учат? Пф.

Общи условия

Активация на акаунт